Hårinspiration og lidt om at være klassens klovn

 photo haringr_col1_zps5599468b.jpg

Godmorgen 🙂

Hold nu kaje, hvor blev der stemt med liv og lemmer og røde hvide kugler i går på instagram! I er for vilde, systemet kan slet ikke lade mig læse så mange stemmer på én gang, hah! Umiddelbart tror jeg, at den grå vandt en kneben sejr, hvilket også passer mig helt okay. Den har jeg ikke haft på i årevis, og jeg kan heldigvis stadig passe den. Selv om den røde er mest behagelig at have på. Det bliver en fest ligegyldigt, hvilken kjole jeg ender i.

Jeg har aldrig været inviteret til sådan en fin fest. Tine og jeg talte om i går, at vi begge er lidt nervøse. Hvilket virker ret fjollet, jeg har hørt, at det er helt almindelige mennesker af kød og blod, der kommer, ligesom. Vi skal lige ikke lade os bestyrte over at skulle være smarte damer, for så ender det bare med, at nerverne for os til at være pruttede udover det hele, haha! Ligesom jeg en gang på en pressedag kom til at tale helt vildt meget om mine underbukser. Jeg ved virkelig ikke, hvordan det endte dér. Men jeg fik fortalt, at jeg var træt af de underhylere, der delte ballerne i fire, men nu havde jeg fundet nogen smarte i H&M. Aha!

Jeg læste faktisk en ret fin artikel med Christiane Schaumburg-Müller i denne måneds Costume. Hun sagde en masse fine ting, jeg synes faktisk, hun er ganske inspirerende. Men en af de ting hun talte om, som virkelig ramte mig, det var om sit underholder-gen. At folk ofte i forsamlinger forventer, at hun er på og underholder, at hun ofte bliver sat ved siden af nogen lidt mere lavmælte til en fest, “for så trækker hun dem op”, og det, synes hun, var ret hårdt. Hun kunne være dødsenstræt på vej hjem fra fest, fordi hun skulle være så på i stedet for bare at være. Det har jeg også oplevet ved flere lejligheder; jeg underholder som “klassens klovn” temmelig ofte – ikke fordi nogen beder mig om det, men nogen gange forventes det bare… Jeg gør det bare. Hvis jeg er stille en hel aften, så tror nogen, at jeg er ked af det, syg eller lignende… Jeg ved ikke, om det giver mening. Men det var ret fin læsning for mig i hvert fald!

Anyhoodles – nu hvor kjolen kommer fra skabet, og jeg ikke har spenderet nogen penge, så har jeg valgt at prioritere at få sat hår af min yndlings-Sanne fra Suka. I går var jeg dernede til en lille tester, og jeg havde inspirationen med herover. Jeg siger jer, det bliver ret fint! Jeg glæder mig vildt meget til at vise billeder efter festen

Husk hvederne i aften :-*

6 kommentarer
  1. Du skal vist gøre dig overordentlig umage, hvis du ikke skal gå fin ud af døren! 🙂 Glæder mig til at se billeder fra håropsætningen, og håber, at der er mulighed for at få taget en masse “bag om” – billeder af processen. // http://www.candmor.dk

  2. Ih hvor spændende! Den der bun-guide øverst i venstre hjørne ser godt nok kompliceret ud at lave men er ellers rigtig fin. Er mest til frisure der er lidt løse og fluffy i det og ikke de stramme – selvom det selvfølgeligt er forskellig hvad der klæder en 🙂 Jeg glæder mig til billeder af det hele – det skal nok blive en spændende aften 🙂

  3. Jeg glæder mig helt åndssvagt til at se dig og Tine i flot tøj – nok mere Tine, ha ha, for dig er man jo vant til at se i flotte gevandter 😉 og så er jeg selvfølgelig døøødmisundelig, kan du ikke lige lave et event for dine læsere, hvor vi kan få lov til at komme i gallakjoler og opsat hår? ;-P kh http://ohmygown.dk

  4. Iiiih, hvor bliver du bare ekstra smuk med smuk på! Glæder mig sådan til at se billeder (:

    Ret imponerende, hvis du rent faktisk KAN trække den stille person op i sådan en situation. Jeg er selv typen, der kan snakke et øre af, men kun hvis dem jeg snakker med deltager i samtalen. Hvis der ikke er nogen (eller meget begrænset) respons fra samtalepartner, så lukker jeg helt ned..

  5. Kan sagtens forstå jeres nervøsitet, men ja det er helt sikkert mennesker som os andre! Bare ret lækre og tjekkede mennesker 🙂 Spændene at se frisuren! En høj knold er altid en favorit her 🙂
    Kh Henriette // blondinemor.dk

Læg en kommentar