Inspiration: Gårdhave

 photo groslashn_col1_zpsd32defa7.jpg photo groslashn_col5_zps07572204.jpg photo groslashn_col3_zps00ec00ef.jpg photo groslashn_col2_zpsff272617.jpg photo groslashn_col4_zpsd6caae3c.jpg

So much blogging to do, too little time! Det må være overskriften!

Jeg har på magisk vis fået internet igen i dag, og jeg har lyst til at blogge løs! Men jeg må beherske mig liiidt. Den der eksamensopgave skal bare skæres midt over bum! Lige så godt, som det gik i sidste uge, så går det sgu egentlig rimelig dårligt i denne. Jeg har kun skrevet 10 ud af 20 sider. Og jeg afleverer mandag. Jeg er gået fuldstændig i stå. Dels pga. manglende internet men også motivation. Interesse. Kunnen. Hvor meget spændende kan man egentlig skrive om Say Yes To The Dress? Godt spørgsmål, ikke?

I har spurgt en del ind til vores gård, og jeg vil da gerne vise lidt billeder i en tre-længet billedstorm. Først får I her lidt inspiration, som jeg har på min Pinterest – det er altså stadig det mest geniale sted at søge inspiration! Jeg bruger det som værktøj til tøjinspiration og til indretning til party planning. Pinterest kan bruges til alt!

Jeg har sagt det før; hulestemning, grøn oase, urbant haveri – det er kodeordene. Jeg er vild med den der europalle med blomster i – det er jo en ret billig og nem måde at pynte på, og så kan jeg lide det industrielle i det. Og så synes jeg også, det er ret fint med de små konservesdåser med blomster i – man skal bare huske at banke huller i bunden med en hammer og skruetrækker, så vandet kan løbe fra.

Jeg vender tilbage med flere billeder fra vores egen gård!

 

10 kommentarer
 1. Jeg skrev de sidste 10/20 sider af min eksamensopgave sidste semester på de fire dage op til deadline. Tre, faktisk, da jeg brugte den sidste dag på korrektur…… og jeg fik 12 🙂

  Nogle mennesker arbejder bare bedst under pres. Der sker ikke rigtig noget før tiden brænder lidt. Det er møgfrustrerende, men meget nemmere hvis man bare indser at det er sådan man arbejder og sådan er det. Det kræver lidt kaffe og højt humør, men it can be done 🙂

  Mit bedste råd til en skriveblokade er at prøve at finde lignende opgaver (samme metode, anden case) og se hvad der er af knivskarpe afsnit. Lad dig inspirere! Det hjælper også at zoome lidt ud på opgaven og måske læse den fra første ord til sidste – tit når man aldrig helt igennem fordi man får en tanke til hvor der kan udvides 🙂

  Held og lykke med slutspurten! Der er ikke noget federe end at stå med en færdig, printet opgave i hånden på afleveringsdagen og klappe sig selv på skulderen (og det skal man sgu!). Vi har set dig klare vanvittige ting før (nævner i flæng: studie, 17 jobs, blog, kæreste, venner, familie, se fabulous ud, passe Frida…. PÅ ÈN GANG!), så mon ikke du får skrevet en skarp opgave til mandag også? 🙂

 2. Du er en helgen! Du har lige reddet min slutspurt og fjernet mit dårlige samvittighed der kan være en stopper i sig selv! Tusinde tusinde tak Sascha! Jeg SKAL kunne klare det, og nu tror jeg næsten på det! Og om lidt er kaffen klar 😉
  Kæmpe kram og tak for hep <3

 3. Vi kan tage slutspurten sammen, jeg har dog kun skrevet 5 sider ud af 18, og jeg afleverer tirsdag. Men man klarer den altid, gør man ikke? Og det skal vi nok også gøre, det er jeg sikker på. Alt andet lige er det mega dumt at give op, når man allerede har skrevet halvdelen. Så skal man jo gøre det helt forfra en anden gang. 😉 God skrivning! 🙂

 4. Jeg er desværre slet ikke kommet med på pinterest bølgen endnu. Vil du ikke forklare, hvordan det fungerer eller hvordan du bruger det??

 5. Den der kommentar motiverede godt nok også lige med til at komme i gang (uden dårlig samvittighed) 😀 FEDT! Og tak! Og held og lykke, Cathrine!

 6. God Kris Flyvfartdag!

  dejlige inspirationsbilleder. Jeg elsker faktisk hyggelige gårdhave udført som oaser.
  Det er smukt:-)

  Jeg er selv gået over til de der plantesække, det er en ret genial løsning:-)
  Mange pyntesager finder jeg på kræmmermarkeder og bruger i havens små kroge, det giver en skøn stemning.
  Den ide med konservesdåser er faktisk rigtig sød, så den vil jeg afprøve.

  tak for inspirationen:-)
  Hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 7. Dejligt at høre begge to og det var da så lidt! Vi må stå sammen mod det akademiske flueknepperi, jo 🙂

 8. Ej hvor fedt. Jeg fik netop leveret foder til hønsene i går på en europalle og tænkte at den måtte da kunne bruges til noget i vores lille have. OG så så jeg lige dette smarte træk her. 🙂 Tak for inspirationen.

Læg en kommentar