Ønsker 2014 - ROCKPAPERDRESSES
Ønsker 2014

 photo oslashnske_col_zpse7492cf3.png

Porcelænsmops – Bing&Grøndahl (antik) // Frynsetaske – Proenza Schouler // Diskokugle // Kontorstol – IKEA // Knagerække – The Apartment // Primum-stol – Bent Hansen // Lyserøde sandaler – Balenciaga // Guldagtigt bestik – Almoco // Kaffekrukke – Royal Copenhagen // Espressokop i prinsessestellet – Royal Copenhagen // Blå sandaler – Yvonne Koné // Toilettaske – Liberty // Gavekort – Beauty Avenue

Så jeg fylder 25 år om ni dage! Jeg har ingen panik – helt ærligt, hvordan skulle jeg så have det, når jeg fylder 80 som min seje farmor om lidt? Det føles faktisk ret fint at skulle blive 25 år. Det lyder jo flot, ikke? Som en god whiskey (hvis ellers jeg var blevet gammel nok til at drikke den slags). Det eneste, jeg ikke synes er så fedt, det eneste, der kan bringe lidt panik frem, er, at min kæreste ikke har bedt mig om en ønskeseddel, haha! Nej fis til side, ingen panik, om jeg så får en sovsekande igen; “de laver sikkert også andre ting i Royal Copenhagen”, sagde min kæreste grinende, da jeg i spøg i går sagde, at jeg ikke ønskede mig en sovsekande, når jeg fylder et kvart århundrede. Til de af jer, der ikke aner, hvad der foregår lige nu og her, så skrev jeg et lille indlæg om julegaver i januar, om sovsekander – til de der ikke forstod det sjove i indlægget; det ER sjovt, synes jeg selv altså, haha! Typisk mig og mine åndssvage forventninger. 

Her er en ønskeseddel, den er lavet ud fra devisen “penge vokser på træerne”. Det ved vi jo alle, de gør, og med al den regn forventer jeg et stort afkast. SÅ det er ønskerne. Jeg er all for, at man slår sig sammen, når der skal købes gaver eller bare giver en hjælp dertil. Det gør vi meget i mine venindekredse – det er alligevel lidt sjovere at give én til 1.000 kr. end 10 til 100 kr. 

I den billigere ende har vi diskokugle, bestik, porcelænsmopsen toilettaske, espressokop og kaffekrukke – alt sammen under 1.000 kr. Resten er i den lidt dyre ende. Noget af det er i den meget dyre ende, haha! Pengetræet, det blomstrer lige om lidt, ikke?

God dag

4 kommentarer
  1. Det er skønt at være 25! Selvom man så ikke længere er i starten af tyverne 😉 Jeg troede faktisk du var ældre end 24 – ikke fordi du ser ældre ud, men fordi du har en sikker og selvsikker stil og har nået så meget i dit liv allerede! VILDT! Vær du bare stolt af dét og fejr at du kun er halvvejs mod de 50 – du må kunne nå så meget i de næste 25 år! Ingen grim teenagetid eller andet ubelejligt, bare masser af lækker tid!

  2. De der collager er da efterhånden blevet ret gode! Toilettasken er virkelig fin og et ret godt alternativ til min spejder-lignende toilettaske der også kan hænge. Sådan en her med blomster er der meget pænere og en pige værdig!

  3. Jeg er vild med mopsen! Selv er jeg kattedame og har netop fået den finest kat til at pynte i min stue. At den har været min farmors, og at den vågede over hende i hendes sidste tid, gør den kun endnu mere speciel!

Læg en kommentar