Dagens: Highstreet // High heels - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Highstreet // High heels

 photo dagens100614_7_zpsc1c95972.jpg photo dagens100614_2_zps18fd5f34.jpg photo dagens100614_3_zpsde5fde27.jpg photo dagens100614_10_zps2ea1d96e.jpg photo dagens100614_6_zps8f2eda3d.jpg

Contains adlinks: Shoes – Swedish Hasbeens // Shorts – Pieces // Top – River Island (similar) // Blazer – Topshop // Bag – Mulberry (similar) // Dog – Frida

Tuttelut!

Sikke en fantastisk lang weekend, selv om jeg måtte på arbejde i går! Ahhh! Sol, god mad, en kæreste ved siden. Og en hund såmænd også! Min kæreste og jeg har længe været lidt dårlige kærester. Vi er vanvittigt gode til at være ambitiøse i vores karrierer, med vores hobbys, med bolig. Men midt i alt det glemmer vi alt om at være kærester og kysse og kramme og lave rare ting. Vi glemmer altså nogen gange hinanden, især her på det sidste er det gået lidt skævt. 

Jeg kender få så ambitiøs som min kæreste, han er sådan en der altid søger opgaver uden for det han kan for at blive klogere og bedre, og det gør så sejt og inspirerende men også slidsomt og hårdt. Når han kommer hjem, så er han mast, og jeg er totalt klar på at lave lidt i huset sammen med ham, gå en tur eller lignende. Og det giver altså gnidninger, når forventningerne ikke helt stemmer. Men nu spoler vi lige lidt tilbage, tilbage til kærestetid og møs, så i går gik vi på Granola og tog os tid til at spise morgenmad sammen. Og så gik vi hjem og arbejdede videre. Bare de få øjeblikke i solen med god kaffe og en hund imellem os – det gjorde underværker. Det er altså svært men hamrende vigtigt at huske, hver dag, at når vi er kærester, så er vi et “vi”, og vi er nødt til at prioritere hinanden og ikke køre soloræs, i hvert fald ikke hele tiden. Det er sgu da hårdt arbejde, sådan et kæresteforhold! 

Derfor har vi også besluttet os for at tage på en kort ferie ugen efter Roskilde Festival, hvor jeg skal sende. Der kan vi lige presse en uge ind og bare tage væk. Vi overvejer Rom igen, eller Paris måske… Ikke noget vildt, hvor vi skal bruge energi på at omstille for meget. Vi skal bare koncentrere os om hinanden i pæne og varme omgivelser 🙂

I er et par stykker der spørger til mine Swedish Hasbeens – det er ca. verdens næstrareste sko efter sneakeren! Lidt hæl, så man får en pæn holdning, og så findes de i en milliard varianter. Jeg har dem i brune og guld, og jeg overvejer at købe et par lyserøde eller røde. Bruger i øvrigt 37 som jeg plejer i sandaler! Resten af outfittet var ren highstreet; River Island, Topshop, Pieces 🙂

NU tager jeg på arbejde, god dag!

 photo dagens100614_9_zps83d12dc6.jpg   photo dagens100617_1_zpscefb3761.jpg  photo dagens100614_5_zpsb798328c.jpg

13 kommentarer
 1. Oh yes, kærestetid er essentielt. Især hvis man planlægger at blive ved med at være kærester 🙂 Her efter vi er blevet forældre, skal kærestetiden godt nok prioriteres benhårdt, hvis vi vil lidt mere, og som kræver barnepige. Vi har været super glade for at aflevere kiddo i vuggestue, smutte på baresso eller starbuck og så selv komme 3 kvarter til en time senere på arbejde end normalt. Små lyndates i hverdagen kan vi leve højt på længe 🙂 Kram fra Marina / http://www.candmor.dk

 2. Hejsa Kat!

  Jeg har på fornemmelsen at antallet af uplejede parforhold stiger en del i disse eksamensmåneder. I er ikke alene. Puh, hvor bliver det dejligt med ferie!

  Jeg vil bare lige give jer et lille sommerferietip. De europæiske storbyer, som ligger langt fra kysten, bliver så varme så varme om sommeren. Jeg har selv både været i Madrid, Paris og Rom midt på sommeren, og det kan være helt ulideligt. En kystby må være svaret 🙂

 3. Hej Cathrine. Nu ved jeg godt, at du ikke spurgte – men må jeg alligevel foreslå en feriedestination, hvis der skal skrues op for romantikken og med for tempoet: Santorini. Hvis man har en smule penge mellem hænderne, så kan du bo på de smukkeste hoteller i hele Europa netop på Santorini. Vi boede på

 4. Åh sådan en ferie lyder dejlig! Og virkelig vigtig og tiltrængt for jer. Men lad være med at tage til Rom eller Paris i juli: 38 grader og storbyferie rimer på smeltende kroppe og utaknemmelig brændende sol, og det er overhovedet ikke til at holde ud, jeg har selv været der 🙁

 5. Hov kom til at trykke send for hurtigt. Vi boede på Katikies Hotel – google google google! 🙂

 6. Dejligt ærligt indlæg 🙂 Min kæreste og jeg har også meget skiftende arbejdstider – så det hele kan godt blive lidt praktisk ind i mellem. Så er det guld værd med lidt kærestetid, enten bare en times gåtur sammen eller også en uges ferie, som vi fik presset ind forrige uge 🙂 Håber I får en dejlig tur! <3

  PS. Pæne stænger og flot outfit!

 7. Oh ja, kærestetid er så vigtigt! Min kæreste arbejder primært om aftenen og med skiftende arbejdstider. Når han så har fri om dagen er jeg enten på arbejde eller skal passe mit studie. Derfor er kærestetid og frokostaftaler virkelig værdsat herhjemme også.
  FEDT at du skal på Roskilde og sende, findes der et mere passende sted for Rockeren? Think not!
  Har du været på Roskilde før?

 8. Kære Cathrine
  Nu er der igen gået alt for længe siden jeg har skrevet – og jeg sidder jo hver dag og NYDER dine indlæg – smukke billeder – og de dybe tanker du også deler med os – tak for at lukke os ind – og du er altså SÅ fin! Billederne her ingen undtagelse – så inspirerende og så smuk – det er godt du har bloggen, så kan kæresten din blive mindet hvor svine-heldig han er, hvis han skulle glemme det i travlheden et kort øjeblik 🙂
  Knus og kærlige hilsner Tina

 9. Kære Cathrine. TAK for at vise det outfit!
  Jeg så indlægget i mandags, hvor mit liv viste sig fra sin værste side (besked om uhelbredeligt syg mor) og det tog mig cirka 10 sekunder, så havde jeg selv købt den pink blazer. Der var der ikke tid eller energi til at diskutere eller tænke over det.
  Den kom i går og den kan ikke tage min ulykke eller sorg væk, men den får mig til at smile, fordi den er så vild. Jeg glæder mig sådan til at vise den til min mor!

  Kærlig hilsen
  Anna

Læg en kommentar