Dagens: Igen, igen - det hvide skørt - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Igen, igen – det hvide skørt

 photo dagens020614_1_zpsed4cf3f7.jpg photo dagens040614_4_zps880bb7e5.jpg photo dagens040614_5_zps0fa2b9cc.jpg photo dagens040614_1_zps6b775155.jpg photo dagens040614_2_zps1b436703.jpg photo dagens040614_3_zpsf6c89cce.jpg

Sandals – Marni // Skirt+Vest – H&M // Bag – Mulberry // Earrings – GraaeHovind // Watch – Triwa

Godmorgen 🙂

Et hurtigt trut herfra denne morgen, for jeg har sovet over mig, og skal være på arbejde om 30 minutter. Uaks! Damn you, Dexter! Jeg så Dexter indtil kl. var 02.00, fordi jeg liiige skulle have sidste afsnit med. Og jeg som var så edder rad for den serie – jeg er absolut ikke fan af voldsserier, og jeg kan ikke rigtig holde dem ud, når de er så eksplicitte. Jeg bliver helt ked af alle de voldsomme billeder. Men så fandt jeg ud af, at hvis man sprang de første 5-6 sæsoner over, og primært så slutningen, så var de blevet mindre voldelige. Og til slut var jeg helt afhængig og kunne endda se serien uden min kæreste. Stor pige! Men hold op en serie, hvor var den dog intens i sidste, 8. sæson. Nøj manner! Jeg må give den anbefaling herfra, hvis I ikke har set den! Jeg så med på amerikansk netflix, som altså er ret genialt og noget større end dansk netflix. Og hvis I også kunne tænke jer at kunne fikse den slags og få adgang til mange flere film og serie, så klik ind HER. Det er ganske lovligt!

Jeg vil smutte igen, men kan fortælle at jeg har en rigtig lækker konkurrence til jer senere i dag! Og hvis man er rigtig opmærksom, kan man måske gætte noget nyt ud fra billederne, noget I kan vinde (det er altså ikke Alexaen, ha!). Ikke mere rebus herfra. Vi ses senere ;)God dag!

 

 

7 kommentarer
 1. Skal jeg forstå det sådan at du har sprunget de første 5-6 sæsoner af Dexter over??? Eeeeej søde Cathrine, det må du jo ikke! Jeg har set alle sæsonerne og de første er helt klart de bedste! Faktisk er jeg ret skuffet over sidste sæson – især afslutningen på hele serien! Du må altså lige i gang med at se de andre.. Du går glip af så meget og de er altså ikke specielt voldelige 🙂

 2. Den er så flot til dig den nederdel! 🙂 Er også vild med din lædersnor til Frida – hvor har du købt den? jeg har en lille hund(pomeranian), og har svært ved at finde en lædersnor med en karabinhage, der er lille og let nok til at han kan have snoren i halsbåndet :/

 3. Vil du ikke snart sælge den pink midi nederdel du har, som minder om den hvide her…?Pleeeeaase – jeg kigger nærmest efter den på Trendsales hver dag! 😀
  //Mille

 4. Åh jeg er så glad for dem Mille, jeg tror det desværre ikke :/ De laver dem i ny og næ i H&M igen 🙂 KH

 5. Hmfr! Ej okay jeg kan jo umuligt bebrejde dig, jeg har den nemlig selv i sort, og det er bare min yndlings-nederdel, og jeg får altid så mange komplimenter når jeg har den på! Men jeg har bare brug for noget PINK i mit liv! 😀 Hihi..
  Hvis du en dag spotter den, vil du så ikke tippe om det på facebook eller instagram, så jeg ser det?! 🙂 Pleeeaase 😉
  PS jeg elsker også det blomstrende sæt du havde på den anden dag!!!

Læg en kommentar