Dagens: Saint Tropez // Skodsborg

 photo dagens290614_3_zpsdf5e2f7e.jpg photo dagens290614_2_zps50925e17.jpg photo dagens290614_5_zpse2ff358a.jpg photo dagens290614_4_zpsceca9b2b.jpg photo dagens290614_col_zps28671e62.jpg

Shoes – Ash (on sale) // Shirt + Skirt – H&M // Bag – Mulberry

Godmorgen smukke unge mennesker!

Kører mentalt Kim Larsen på repeat, når jeg ser en studentervogn i øjeblikket. Så det er rimelig meget Larsen hele tiden. Sang I også De smukke unge mennesker, da I blev studenter? Det gjorde vi til translokationen. Det er egentlig vildt, hvordan Kim Larsen er soundtrack til sådan nogen store øjeblikke i livet. Da min farfar døde i ’07, der sang jeg Om lidt i kirken. Så må man altså være tilfreds med sit livsværk, når man er med danskerne i deres største øjeblikke…

Nok om sentimentalitet (den var svær at stave!). Jeg er rætti sur på den offentlige transport i øjeblikket. Det er da den eneste “butik”, man kan træde ind i og risikere en bøde – vild kundeservice. Tænk hvis det skete i Netto! “Back away from the krydderboller! Her er en bøde, for du ruller skævt med kurven!”. Jeg fik en bøde, kan I godt fornemme, ikke? Jeg tog metroen en søndag på arbejde, og som jeg så kontrolløren kom jeg i tanke om, om jeg mon havde forlænget mit kort. Nix! To dage over udløb! Jeg forsøgte febrilsk at forlænge uden held. Fik en bøde. Og det er jo sort på hvidt sådan set fair nok. Men jeg har det sådan lidt – giv dog en bøde til dem, de kan se snyder med vilje! Jeg mener, han kan jo se en række månedskort for det sidste år på telefonen, og to sekunder efter han tog fat i mig tikkede mit nye forlængede månedskort ind. Altså, lidt velvillighed! Bøder er vel til at lære folk at betale – jeg er så retskaffen en regelrytter, at jeg jo bare har lavet en fejl. Det kan ske for alle. Men ikke Metroens butik, du! 

Nårh men mit boycut betyder, at jeg nu cykler alle vegne. Også meget bedre for helbredet. Så da Kat og jeg skulle til det mest fortryllende morgenarrangement med Kerstin Florian på Skodsborg Kurhotel, så cyklede vi da! Det skulle tage knap en time, men tog os halvanden næsten, hah! Det blev til en onsdag med 80 km på cykel, for jeg skulle også lige omkring Amager. Det var med læderrøv og hjulede spaghettiben, jeg hoppede af cyklen om aftenen. Og min mås har ikke været helt det samme siden. I øvrigt har Skodsborg den VILDESTE Saint Tropez værdige tagterrasse, som ville være ret så fin med velkomstdrinks på til et sommerbryllup – bare lige FYI til de forlovede.

God dag 🙂

PS: I får lige et ægte heksegrin! Man kan næsten høre mig gnække!

 photo dagens290614_1_zpsd84dfafc.jpg

17 kommentarer
 1. Det er fordi det staves “sentimentalitet” – med mindre du har opfundet dit eget ord 😀

  Og ja, offentlig transport kan godt være ret emsige med de der bøder. Jeg fik engang en bøde fordi jeg havde glemt at forny mit DSB Wildcard. Det var udløbet for to dage siden. Men jeg havde jo købt en billet, så jeg var jo ikke ude på at snyde. DSB kontrolløren var en stram lille dame, der ingen nåde havde tilovers for mig. Jeg fik en bøde samt besked på at købe en voksen billet ved den station, jeg skulle skifte tog ved. Så alt i alt endte den togtur med at koste mig over 1000 kr (!!) (og på wildcard kostede den kun lidt over 100 kr) Dét synes jeg faktisk ikke var okay, synes godt man kunne strække sig lidt som kontrollør ind imellem.

 2. De er virkelig uretfærdige de tog kontrollører.
  Jeg havde den anden dag glemt min pung hos min kæreste, men er en af de der crazy typer, som handler for meget på nettet, og derfor kan mit dankortnummer i hovedet, hvilket gør det let at købe en billet på mobilen. Da kontrolløren så kommer, vil han selvfølgelig også se et wildcard, og først dér opdager jeg, at min pung er glemt midt i København. Så bliver han fornærmet, og siger, at hvis ikke jeg kan fremskaffe et wildcard, må jeg enten betale samme billet igen, ellers må jeg få en bøde (det var dog til dels temmelig heldigt, at han ikke bare stak mig en bøde med det samme). Så jeg måtte købe nyt wildcard. Da han ser det, vil han se legitimation – undskyld mig, men hvad er det i, at “jeg har glemt min pung” forstod han ikke? Åndssvage kontrollører.

 3. Åh, I hear you, sister! Havde det på HELT samme måde, da jeg fik en bøde for tre uger siden. Netop hjemvendt fra et års rejseri, så er man altså lidt rusten i hele systemet. Nå. Ud til Charlottenlund havde jeg to zoner, men da jeg skulle hjem igen, var der pludselig tre. Jeg havde købt to igen. Fuck. Opdagede det inden jeg stog på toget, og forsøgte febrilsk at købe en tillægsbillet. Prøvede en masse forskellige kombinationer til deres mobil-halløj for at få den skide tillægsbillet. Fik bare “Vi forstår ikke din sms” tilbage i smasken. Søgte på Google efter hjælp. Ingenting. På deres egen fucking hjemmeside. Downloadede deres app, og den var bare en krig om at blive installeret. Bedst som vi triller ind i zone 1 (og jeg har brugt de sidste 10 minutter på at få lov til at købe den sidste zone), rejser damen overfor mig sig pludselig, stikker sit skilt op i smasken på mig og råber “civil billetkontrol!”.

  Great mand. Jeg manglede stadig den åndede zone, så 750 kr. i bøde til mig. Og hun kunne jo SE, at jeg havde siddet og svedt med mobilen i hånden de sidste 10 minutter. Hun var skideligeglad. Jeg mener, hvis man vil snyde, så køber man vel ikke en billet til at starte med!? Nu har jeg en klage liggende hos dem… Måske du skulle prøve det samme? Det KUNNE jo være, at man fik medhold. Om end ikke andet, så udskyder du i hvert fald betalingen i 4-6 uger, hah!

  Og jeg er altså vild med heksegrinet! 😉 Der ser satme lækkert ud, deroppe nordpå… Måske man skulle tage rustbunken (min cykel, red.) derop en dag. Jeg tør sgutte det der s-tog længere…

 4. Årh, og det handler bare SÅ meget om, hvorvidt kontrolløren har en god dag, synes jeg. Af og til er de jo medgørlige nok, og har forståelse for, at der er sket et uheld, og man altså ikke har forsøgt at snyde med vilje. Meeeeen, så er der også bare de der tilfælde, hvor man bare er verdens værste borger, og man da bestemt ikke fortjener nogen form for god behandling, for man nasser jo bare på samfundet! Urgh..

  Men det er da trods alt ret godt timet for boycut – prøv at forestille dig, at det havde været midt i november :b

 5. Hvor er du bare dejlig, jeg elsker din tøjstil og din skriveform, perfekt kombination for en perfekt blog – totalt meget yndlings!

 6. Eeeeej, jeg har en nederdel fra ASOS med nøjagtigt samme mønster. I øvrigt var den der pink drømmekjole fra Cos noget så pæn. Men tror du lige, den lavede kyllingefileter ved ærmegabet? Det kan umuligt have noget med mig at gøre…

 7. Klag over bøderne piger!! klag over bøderne! det har jeg gjort to gange og fået dem fuldstændig annulleret! En gang var hvor jeg så toget komme og skyndte mig at sende billet sms, og når at skrive ‘ja’ og træder så ind i toget. Så kommer der en kontrollør direkte over til mig og beder mig vise min billet. så kommer jeg så til at sige “den kommer lige om to sekunder” hvor han med det samme svarer “det er for sent, du får en bøde” og da han havde sagt det stod jeg med en godkendt billet på mobilen, toget var stadig på perronen og dørerne ikke engang lukkede endnu! så skændtes vi helt til næste station og han gav mig bøden. jeg klagede over det til dsb og fik den annulleret. samme skete da jeg engang sprang en zone over med vilje og retmæssigt fik en bøde, der klagede jeg for at få den reduceret (er studerende) og de annullerede den så! Et voila 🙂 det tager ikke lang tid, det er det værd synes jeg 🙂 (altså ‘klage’ som i forklare pænt hvorfor man mener det er uretmæssigt, ikke råbe og skrige på skrift over hvor dumme alle er)

 8. Det et træls med en bøde, men jeg synes nu, at kontrollørerne er fair nok. Jeg har en del år arbejdet frivilligt med togtransport, og jeg ved bare hvor mange der snyder med vilje, og det er derfor, at de er så strenge. De er et eller andet sted nødt til det. Det er bare røv irriterende, når man ligesom du ikke snyder med vilje, og faktisk gerne vil købe en billet 🙂

 9. Jeg er helt enig! Hvis man ikke har en gyldig billet, så får man en bøde. Det er ligesom selvforskyldt 🙂

Læg en kommentar