Dagens: Spændt op til lir

 photo dagens250614_2_zpsf5865cb3.jpg photo dagens250614_1_zpsd21cefe2.jpg photo dagens250614_4_zps45c5bb12.jpg photo dagens250614_3_zpsa36cf6ba.jpg

Sneakers – Reebok // Dress – Finders Keepers // Bodystocking – H&M Trend // Bag – Gucci “Soho Disco”

Som jeg skrev, da jeg postede dette billede på Instagram for en lille uges tid siden; “Jeg har ikke været så spændt op til lir, siden jeg forsøgte at snyde mig ind på Club Retro for 10 år siden”. Og det er ikke lyv. Jeg mødte forleden Mette-Marie i et prøverum hos Noise PR. Jeg kom i en meget stram sag, og min første tanke var; “Jeg er da aaalt for gammel til at have sådan noget på”. Måske fordi jeg spenderede min 14-15-16 år i så stramt tøj, at jeg i årevis levede på én daglig vejrtrækning. Tænk jeg gad! Stramt kluns på mig minder om at være Cathrine-16-år igen, og det tænkte jeg var et overstået kapitel. Både fordi min krop trods alt har ændret sig en smule. Fordi jeg tænkte, det måske var smagløst i andres øjne med kort og stramt. Fordi jeg husker, hvad den slags stramme sager tiltrak på et dansegulv. Mette-Marie slog dog min tvivl hurtigt til jorden og sagde noget i retning af, at det altså var ALT for tidligt at lade sin krop begrænse sig i tøjvalget – hvad skal man så gå i, når man er 50 år? True that. Nuvel, den stramme sag kom med hjem og har hængt og gloet på mig i et par uger, plaget mig om en svingom. Jeg har ikke helt haft modet.

Men når stormvejret står om ørerne på, så er det jo bare at fyre alle tricks af for at få tørvejr. Så det der med at klæde sig lidt ekstra smart måtte være sagen til fredags bytur i sidste uge. Jeg trak i den stramme kjole dog med en bodystocking inden under – det synes jeg godt, jeg kunne slippe af sted med. Dens stropper lignede stropper på kjolen, og så følte jeg mig ikke helt så bar. Når nu jeg var lidt ude af min komfortzone kjole-wise, så var sneakers’ne rare. De stod godt til den noget stramme kjole og trak det hele lidt ned på jorden. Cathrine 16 år havde uden tvivl taget sine plastik-guldstiletter på fra Friis & Co. eller lignende, som var hun deltager i en episode af Ricky Lake. Cathrine 25 år har lært balancen og går lidt mindre hoochie mama-style. Jeg følte mig faktisk helt smart, selv om det var ganske anderledes at trisse rundt i stof, der griber om balderne og undlader megen madplads.

Jeg fik min kæreste til at tage ti billeder, “ikke mere end det, jeg gider ikke”, for hans aftensmad stod på bordet. Kold kødsovs har trods alt aldrig være vinderen. Hvordan kjolen ellers virkede i nattelivet, kan I jo genlæse HER.

Jeg lægger lige sidste hånd på et indlæg til jer, en lille opfølger fra indlægget i forgårs! 

PS: Vi er ikke flyttet endnu her i cyberspace – til de nysgerrige, så flytter jeg ikke fra Stylista. Men bag om en blog er der en platform, rent teknisk. Den har siden januar været Drupal, som har skabt ganske mange problemer for jer og mig. Nu flytter jeg tilbage til gode gamle WordPress. Jeg bliver altså, hvor jeg er. I kommer til at mærke den store forskel. Det er mest af alt tekniske forbedringer for mig og større brugervenlighed for jer

 

 

10 kommentarer
 1. Du er så utrolig smuk, og har en virkelig flot figur, kjolen sidder perfekt. Din blog er blevet en af mine absolut favoritter, bliver altid glad når jeg ser et nyt indlæg fra dig, du skriver på sådan en skøn måde.

 2. Kjolen er super flot! By the way så er jeg normalt ikke til dagens og outfit posts, men er helt vild med dem du har fordi du krydrer dem med velskrevne indlæg. Så godt 🙂
  Henriette // blondinemor.dk

 3. Det er en virkelig flot kjole til dig! godt at du tog dig mod til at købe/bære den 🙂

  Det med tøj og alder er noget sært noget..Jeg selv er 28 og jeg har også ting jeg synes jeg er blevet for gammel til at være påklædt.. men når jeg så ser dig i en så fin (tætsiddende) kjole, så synes jeg jo sagtes at man kan det – også selvom man ikke er 16 år (måske faktisk særligt fordi man ikke er 16 år) 🙂 stylingen med sneakers til er perfekt 🙂

 4. Det fungerer da egentligt meget godt med de stropper der, for ja, de ligner en del af kjolen 🙂 Og jo, du kan sagtens bære det smukke! 🙂

 5. Åh Gud hvor har du en helt sindssyg flot krop. Det må altså virkelig være svært at have dårligt selvværd når du spankulerer rundt med så flot et korpus! Håber at det ellers gør noget, at klæde sig lidt ekstra fint, for det SER virkelig lækkert ud og du ligeså.

  Mange kram herfra

 6. For gammel til stramt tøj? What?! Jeg er selv 28 og tænker, at det netop er nu jeg er ung og fast i kødet til at springe i en stram sag. Det kan man sagtens gøre på en elegant måde. Hop du endelig i mere stramt tøj 😉

 7. Du har INTET at skamme dig over, så på med den stramme kjole… Du har en alder hvor alt er tilladt.
  Jeg er selv 41, og nægter at være konet… Men må dog erkende at nu må det ikke være for stramt, for kort og for nedringet.. men altså, den skal have lidt gas… 🙂

Læg en kommentar