DIY: Garden party

 photo fest_2_zps46909346.jpg photo fest_5_zps8b82af08.jpg photo fest_7_zps52e38fa5.jpg photo fest_9_zps1a510bb8.jpg photo fest_4_zps60490724.jpg photo fest_1_zps3f822e14.jpg

Det har været den skøreste dag. Nattøj til klokken 14.00, så opgaveopload, spise et stykke jordbærkage, i tøjet. Så kom jeg en time for sent til et blogarrangement, fordi jeg havde skrevet tidspunkt forkert. Så på arbejde, hjem og gå med Dunsen. Sidder nu alene i et et mørkt hus i sofaen, uden mad i maven, og uden tændt lys, bare fordi jeg er for doven og flad til at gå nedenunder til køleskabet. Den opgave har virkelig fyldt i mit hoved. I årevis i virkeligheden. Min dårlige samvittighed i tre-og-et-halvt år. OG så oven i flytningen. Vi er faktisk først nu i denne weekend kommet tæt på mål. Så at jeg er for træt til at gå ned og hente mad, det giver måske meget mening, selv om maven knager lidt, haha!

Heldigvis tog jeg computeren med i sofaen, inden jeg groede fast. Og jeg har lidt billeder fra den smukkeste barnedåb, vi var til forrige weekend. Jeg har faktisk ikke lige spurgt om lov, om jeg må vise, men det var bare sådan en fin dag! Pynten var meget simpel og meget, sådan, rustik, og det kan nemt kopieres.

Hele gårdhaven var fyldt med borde og stole, og på hvert bord stod et gammelt syltetøjsglas med engangsbestik og ved siden af tallerkner. Alt sammen i fint træ i stedet for plastik. Tallerkner kan fåes HER og bestik HER, og de sjove sugerør fåes mange steder, fx HER.  I et andet syltetøjsglas stod enkelte små blomster, som kunne være plukket på en mark, men som bare var købt stykvise hos Blomsterskuret på Værnedamsvej. Så var der smørrebrød på bordene, som man kunne fange an, og små Søbogaardsafter – er det ikke bare så fint? I træerne hang de fineste silkepapirsdimser, pompomer hedder det vist, og de kan fx fåes HER. Men Søstrene Grene har altså også en masse af tingene, både papirspompomerne, Søbogaardsafterne og sjove sugerør. Guirlanderne var hjemmelavede i øvrigt, på guldsnor. MEGET, meget gennemført og yndigt til en lille babypiges barndedåb.

Jordbærkagen? Den var bestilt hos Lagkagehuset, fuldstændig som vi faktisk gjorde det i lørdags. Så nemt og den var fantastisk! Det tog virkelig kegler.

Bare lige lidt idéer til sommerens fine fester 🙂

 photo fest_3_zps0560e8c4.jpg photo fest_8_zps5a4ac983.jpg photo fest_6_zpsa93f2870.jpg

4 kommentarer
 1. Desværre ikke, men jeg har lagt links til dem jeg har fundet på ebay i indlægget 🙂 KH

 2. Hold, hold hold nu op hvor er set bare fint! Jeg esker sådan en casual men fin fest ude i haven, og på ovenstående billeder er det hele da bare gennemført ned til mindste detalje. Du må hilse dem der holdt det, og sige at det virkelig, virkelig er flot og ser hyggeligt ud. Helt sikket noget jeg vil kopiere en dag.

  Og så tillykke med at du har afleveret din opgave 🙂

Læg en kommentar