Inspiration: Have, gård, altan, terrasse

 photo have_col1_zps8de2eb43.png

Indeholder adlinks: Havesæt // Rullebord // Lyskæde // Lysestager // Altankasse // Hynder // Cafésæt // Krukkesæt // Plantesæk // Lanterne // Hængekøje (den kunne ikke lige være der 🙂 ) // Parasol // Skammel

Det er måske lige rigeligt Puk Elgård/Søren Ryge-vibes herinde for tiden med alle mine have-agtige-indlæg, haha! Men altså, det er jo en ny verden for mig! Det var ligesom at få hund i sin tid – en helt ny verden at gå op i, en ny hobby, sådan en gård. Det er jo også lige årstiden ikke? Hvis ellers man tænker bort fra regn og varslet skybrud. Selv om regn nu egentlg er et meget fikst påfund, når man har gården fyldt med tørstige gevækster. 

Jeg er ret vild med det øverste havesæt, men desværre skal valget om nye havemøbler foretages i plenum i ejerforeningen, så det er ikke bare sådan, liiige. Plantesækkene synes jeg også er mega seje, og jeg kunne godt forestille mig dem fine med rhodendroner eller hindbærbuske. Metalskamlen vil også være god udenfor såvel som indenfor, synes jeg. Udenfor vil den måske få lidt fin rust-patina. Og hvis jeg havde en altan, så måtte de der altankasser i kobber gerne flytte ind. Kan I bruge det? Det håber jeg 🙂

Og nårh ja, min største drøm er en hængekøje, men vi har ingen træer at hænge den, æv! Dog kan man bruge sådan et stativ HER, men det er ikke helt så kønt, synes jeg.

Se mit første gård-indlæg HER og det andet HER.

3 kommentarer
  1. Vi har lige fået det øverste havesæt, bare med bordet i et nummer mindre – og man sidder simpelthen så godt! Vi har faktisk byttet det ud med lige netop dét cafésæt du har sat ind(IKEA længe leve!), fordi man sad rigtig skidt med ryggen.
    Held & lykke med projekt gård!

  2. Åh, jeg glæder mig så meget til at få en have at gå op i! Og apropos hængekøje. For nogle år siden flyttede mine forældre ind i et forholdsvist nyt hus, og fordi der ikke var nogle store træer endnu, valgte de tidligere ejere at banke nogle stolper ned i jorden, så der nu er plads til to hængekøjer. De bliver flittigt brugt når jeg er hjemme, der er bare ikke noget som en hængekøje!

  3. Hej og tak for al have-nørderiet 🙂 Det er kun fedt at du går så meget op i jeres dejlige gård. Selv er jeg indehaver af en skøn altan som efterhånden er hjem for så mange plantebørn (vi må ikke have dyr, så jeg har planter i stedet…sad I know) at den næsten kan kaldes en jungle. Og ved du hvad? Den lille altan og alle de grønne, små fine ting der vokser på den, de gør mig glad i låget. Hver dag! Så jeg tror på at der er noget om snakken når man siger at grønt er godt for øjet 😉

    Forresten så havde vi sådan en plantesæk sidste år (godt nok fra Ikea) og den holdt altså kun den ene sæson. Da jeg ville plante den til her i foråret, smuldrede den fuldstændig, så måske det ikke er så godt at plante flerårige vækster i sådan en beholder. Bare et lille tip her fra altanen 🙂

    Keep up the good work og tak for dejlig og daglig inspiration. Du er sgu’ en sej dame!

Læg en kommentar