Pip - ROCKPAPERDRESSES
Pip

Bare lige et kort pip; min blog flyttes i dag/i morgen-agtigt, så jeg må helst ikke have udgivet noget lige op til rykningen. Så ikke det store lige nu og her fra min lejr. I skal bare vide, at I gør mig så klog. Hver gang jeg sender noget ud, så får jeg vanvittigt meget tilbage. Én ting er jeres egne tanker og oplevelser, men også at I har lyst til give mig indspark, både tilkendegivende, kritiske, diskuterende – det hele! Det er sådan en luksus, for jeg vokser hver gang, jeg læser jeres ord. Jeg håber, at I vil tage jer tid til at læse, hvad hinanden har skrevet, for det er guldkorn. Ikke kun til og for mig personligt. Jeg er 100 % sikker på, at I også vil vokse lidt og få lidt bredere skuldre og måske endda se jer spejlet i andres ord og tanker. Og der ligger altså lidt lykke gemt i at se, at man ikke er sær og anderledes.

Jeg har meget mere på hjerte efter have læst alle jeres ord; jeg føler mig beriget, klogere på mig og på jer, jeg vil gerne skrive lidt om den “vi-de”-stemning, som måske tonede frem i indlægget, jeg har så meget at skrive. Men jeg venter lige med at give tilbage til jer, når jeg ved, hvornår vi rykker. Jeg holder jer lige opdateret på bloggens FB, for alt postet af mig eller jer, når rykningen først sker, går vist tabt i cyberspace.

I er bare for vidunderlige. Det skal I vide.

PS: Jeg har nydt en donut i dag. Den var fra Århusgade på Østerbro, og den var FANTASTISK! PRØV DET!

3 kommentarer
  1. Søde Cathrine! Total off topic, men hvor er din fantastisk flotte gule skjorte fra, som du flashede på Instagram tidligere i dag? 🙂

  2. Jeg elsker både at læse dine indlæg og folks kommentarer. Det er et dejligt trygt forum til at lette sit hjerte, se, at andre har det lige sådan, grine og græde, blive klogere og hygge sig.

    Og så: Apropos donuts. Og s’mores. Hvordan lavede s’mores på grillen til dit fantastiske party? Grillede I kun skumfiduser og havde smeltet chokolade i forvejen? Eller var det ind i folie med det hele eller?

Læg en kommentar