Dagens: Preppy

 photo dagens300714_5_zps545b0354.jpg
 photo dagens300714_4_zps86181881.jpg
 photo dagens300714_2_zpsc9ceb1c7.jpg
Contains adlinks: Sneakers – Nike // Skirt – H&M Trend // Shirt – & Other Stories (similar) // Sweatshirt – Whistles // Bag – 3.1 Philip Lim (pretty cool too)

Hej søde piger aaaand boys – jeg ved, I er der (i hvert fald dig, far!),

Det er altså det sidste dagens fra mit lille lager! GISP! What to do? Min kæreste er rimelig mast i forvejen over at fikse mad und alles for mig. Måske, hvis jeg tilbyder kys og bland-selv, så kan jeg lokke ham til at tage lidt billeder… For jeg er sgu blevet smart! Og jeg vil gerne vise jer det! Jeg har den allersødeste veninde, der i går skrev, at hun altså gerne ville komme forbi og skifte forbinding, og jeg måtte endda få en pink farvet én af slagsen. Hun lokkede også med klistermærker, hvis jeg var tapper, når hun fiksede mig – hun er sygeplejerske på riget og arbejder til daglig med meget syge børn. Hun ved lige nøjagtig, hvordan hun skal sælge den ind, haha! Sødeste pige. Så hun kom forbi med Christianshavnerkager klokken 09.30 og det blev dagens første måltid. Den havde nødder, en slags creamcheese-topping og frugt – nærmest som min morgenskyr, synes jeg nok. Super måltidserstatning! Vi snakkede næsten til kl. 14.00, og nu er min fod pink. Den matcher mine sneakers og mine fine pink tasker. Hun er dælme sød. Det huskede jeg også at sige til hende!

Billederne her er fra sidste dag på Sardinien, kort før hjemrejsen. Min kæreste kaldte mig preppy. Det må være den der sweater over skuldrene… Jeg følte mig mest som en fin dame! Ligesom i dag; pink fod, bedhead og fængselsstriber. Han må kunne fikse et par billeder til jer, hvad?
 photo dagens300714_3_zps412f2680.jpg
 photo dagns300714_1_zps00bcc780.jpg

11 kommentarer
  1. I morgen skal jeg være sammen med ham den søde fotograf, og så må jeg altså få ham til at hapse lidt billeder 😀 Tak for ønsker om god bedring, Sara, du er kær! KH

 1. Haha, det er den slags egenskaber i en veninde, som man bare ikke indsær, hvor vigtigt den er, før man pludselig står og mangler den desperat. Godt at du har hende i dit arsenal 😉

  Det er næsten ikke fair, at du nævner hans (endnu) manglende overtalelse. Nu opstår der jo gruppepres på bloggen! :b

  1. Nej lige præcis haha! Jeg har altid holdt meget af min veninde, men der steg hun altså lige lidt i graderne 😀 I morgen har vi en date, så der må han altså tage lidt billeder, basta! Der er gruppepres 😀 KH

 2. Du ser jo preppy ud – det synes jeg altid du gør ! Jeg må inddrømme at jeg elsker dit smil, suk!
  OG de der billeder ahem af pink bandage og striber det SKAL vi se! Jeg tror du må lokke din kæreste med en is nu det er så varmt!
  Bedste hilsner Karoiine

  1. Du er fanme sød Karoline! Jeg deler det altså også gerne ud, smilet altså 🙂 Jeg må fiske tøjet op af vasketøjskurven og hoppe i det i morgen, der har vi en date, så kan man jo liiiiige lokke med en god kaffe. KH

  1. Ja det blev en smuuuule blåt alt sammen 😀 Men nogen gange er det altså bare dum-sikkert at bare køre på én farve. KH

Læg en kommentar