Gode veninder - ROCKPAPERDRESSES
Gode veninder

Jeg har været ret ulykkelig i dag, og derfor holdt mig væk fra bloggen. Jeg skulle skifte forbinding og alt, hvad der ellers er om den bætte tå. Og det gjorde saftsusemig ondt. Den er egentlig værre i dag end i går, men måske også fordi jeg har bundet lidt stramt. I don’t know. Nårh ja, og så fik jeg så set skaden. Kors. Den er helt i smadder. Jeg har så ondt af den lille tå, at jeg bliver helt ulykkelig. I det mindste skal jeg ikke giftes på lørdag, ej heller er jeg højgravid og bærer på 20 kg ekstra. Og jeg var heller aldrig fodmodel! Og så har jeg skiftevis sovet, spist is og set Pretty Little Liars (sæson 4 til de interesserede). Selvmedlidenheden når nye højder på Frederiksberg 😀

Og så fik jeg den dejligste SMS. Jeg har to gode veninder i hende her og hende her. De foreslog, at vi skulle på stranden lørdag, men jeg skrev at jeg desværre ikke kunne med foden og alt det der. Krykker i sand? Jeg tvivler på det! Men så foreslog de, at komme hjem til mig med mad og hele baduljen, og de ville endda køre mig forbi en is-mand, så jeg kunne komme lidt ud af matriklen. Tænk, jeg blev så lykkelig og så overvældet af rarhed, at jeg næsten kneb en tåre. Når man er lidt nede, så lærer man virkelig på ny at sætte pris på små ting. Som gode mennesker. Jeg har ikke været sammen med nogen veninder i nærmest over en måned. Først Roskilde (jow, der mødtes jeg faktisk med gode veninder, men altså…), så ferie, og så masser af arbejde og så ulykken, der faldt i en uge, hvor jeg havde masser af veninderplaner og på-gensyns-fester med ud-rejsende veninder, som alle måtte aflyses. Jeg blev simpelthen så glad! At nogen gider at komme her og være om mig.

Jeg har gode veninder, og i sådan nogle tider, hvor man hænger lidt med muletøjet, så er de endnu mere guld værd!

Det skal ikke blive en sygdomsblog, så lad os lige sætte et lille komma og tale om noget andet senere! Jeg er blevet bedt om for længst at vise fødselsdagsgaver, og nu har jeg taget billeder af lidt af dem! Materiel pladder coming right up!

6 kommentarer
 1. Du fortjener om nogen gode veninder, søde Cathrine, du virker selv som den bedste af slagsen! Jeg har selv været sengeliggende af flere omgange, og man opdager virkelig, hvor meget gode veninder er værd – og i øvrigt også hvem de gode veninder egentlig er. Det har på sin vis også sine fordele 🙂

  God bedring, jeg glæder mig til at høre dig i radioen igen, du er savnet. Og husk at fortælle gode veninder (og kæreste!), hvor meget de betyder for dig – ikke at jeg tror, du ikke gør det, men sig det gerne en ekstra gang her i den svære tid 🙂

  KH Marlene

  1. Hold op hvor er du sød Marlene. Tusinde tak for så søde ord. Jeg er ikke altid en lige god veninde. Men vi prøver jo alle 🙂 Du kan tro, jeg husker at sige det til min kæreste. Han er så god ved mig, og jeg siger, jeg elsker ham hele tiden. KH og tak for varmen!

 2. Åh men….det manglede da også bare? Du fortjener lidt venindenusseri, og jeg havde med glæde kommet og underholdt dig – hvis altså du var min veninde 😉
  Jeg kender godt til de der perioder hvor man bare føler sig ensom, lige nu har jeg ferie, men alle mine veninder er enten ude at rejse eller på arbejde – så er det pludselig lidt kedeligt at have ferie, når man ikke har nogen at dele det med (min kæreste er på arbejde). Så her dyrker jeg også lidt selvmedlidenhed 😉 Men i det mindste er jeg mobil. Så jeg skal ikke klage….

  Jeg får næsten helt fantomsmerter, når jeg læser om din tå – av av av, det må bare gøre så ondt. Rigtig god bedring med tåen og nyd venindehyggen og isen! 🙂

  1. Du er så sød Rebekka, tusinde tak, også bare for tanken, den gør mig glad 🙂
   Jeg forstår så udmærket din selvmedlidenhed. Det er ikke sjovt at være den eneste, der knokler på arbejde i venindekredsen. Hvor de alle kan have det sjovt og være ude til sent, når man selv skal tidligt i seng. Og det modsatte er bestemt heller ikke sjovt. Hvad med at arrangere en skøn aftenpicnic for alle tøserne? Hvis tiden er til dig? Du må samle tropperne 🙂
   KH

 3. Veninder er guld værd. De dårlige dage skal nok komme. Man kan jo ikke være glad hele tiden, selvom man er sådan en glad, smilende kvinde som dig. Og så er det at man skal huske ikke at sidde og blive alt for mut kun med sig selv som redskab til at få talt sig selv op. Det er der man skal bruge veninderne. Nogle dage tænker jeg, hvad skulle jeg gøre uden dem? De er så kloge og gode, og kan få mit ellers ret oppustede hoved helt ned på jorden igen. Og så kan de skære igennem alt det mudder der dækker over hvad der egentlig er galt, og hvad man faktisk ikke helt vidste man havde brug for.
  Jeg synes dine veninder lyder vidunderlige. Og du fortjener dem godt nok. Længe leve dejlige mennesker i livet!

  1. Jeg kunne ikke sige det meget bedre, Ann, du beskriver det så fint. Ærligheden og kærligheden mellem veninder – det er noget af det i livet, jeg sætter mest pris på. Hvad skulle vi gøre uden dem?
   KH

Læg en kommentar