Præmiegris

Jeg tror kun Dronningen kan mønstre samme opmærksomhed omkring sin fødselsdag, som jeg fik for godt to måneder siden. Jeg holdt en vidunderlig dag med den tætteste familie i gården – min 25-års slået sammen med min kærestes 30-års. Og så holdt jeg jo American bbq med Budweiser, bedste venner og skumfiduser – især den del blev delt heftigt på diverse medier. Sådan er det at være veninder med indtil flere instagramaktive folk og en særlig skare veninder, der også driver blogge. Hvis jeg selv skulle sige det, så var der også en del arbejde i detaljerne, så at det har inspireret så mange i bl.a. det her indlæg – det er jo det hele værd.

Men nu er jeg kommet godt ind i mit 25. år, og det føles egentlig ganske skønt! Jeg har altid higet efter at blive større og ældre, men jeg har sjældent følt, at jeg passer så godt i min aldersboks som nu. Og hvilke gaver regnede så nedover mig på dagen?

Flottere gaveregn har jeg sjældent modtaget, og jeg føler mig ærligt talt som en præmiegris, der har modtaget et hav af anmærkelser og fine bånd. Folk har virkelig fundet gaver med mig i – jeg havde ønsket mig “alt fra Dora Shop” (på Værnedamsvej) eller “alt fra Stilleben”. Eller ikke hele butikken, men intet derfra kunne gå galt. Især Stilleben – det er som de har kigget i min indretterhjerne og trukket hele kataloget ud i fysisk størrelse. Min far havde besøgt butikken og konstaterede, at “det da vist er en rigtig Cathrine-butik”. Oh yes.

Hermed et udvalg af grisens gaver!
 photo gaver_9_zps0fd2e668.jpg
Stilleben var så vidunderlige at sende mig det prikkede billede i min gennemsigtige ramme. Rammen havde jeg haft stående et stykke tid, og manglede så bare et billede. De havde tjekket ønskesedlen og sendt det fineste tryk. Og det andet billede – det er en gave fra en særlig tøs.
 photo gaver_4_zps10bf8811.jpg

Min mor forkælede mig med flere fine sager. Bl.a. denne vidunderlige vase – det er den store størrelse fra Royal Copenhagen i Mega Mussel. Den har stået på listen lige siden, den var på gaden.
 photo gaver_8_zpsd5a4ff74.jpg

De der glasæsker! Jeg synes de er så edderflotte! Og min far og co. gav mig den lille guldæske.. Den er så smuk og lidt fortryllende. Den er fra Stilleben!
 photo gaver_10_zps2fc346d6.jpg

Et par dejlige damer (som tilfældigvis driver nogle af mine favorit blogs HER, HER, HER og HER) gav mig bl.a. denne fine krukke, som faktisk nu bor på badeværelset og er perfekt til min inhalator, p-piller, hårelastikker og andet smådims, som ikke lige skal ligge fremme!
 photo gaver_3_zpsb8a5faab.jpg

Magnettavlen var en gave til både min kæreste og jeg og til vores lille hus. Den er lavet af The Oakmen og SURPRISE, den er også fra Stilleben! Den er i øvrigt kommet fint op at hænge, I kan se det HER.
 photo gaver_1_zps400a41f2.jpg

Af gode, gamle Natalie (vi har snart 10-års-jubilæum!) + kæreste fik jeg bl.a. denne smukke krukke. Jeg elsker dims, for så kan jeg fylde dem med endnu mere dims, haha!
 photo gaver_2_zpsf67ed97f.jpg

Det her er klart en af de gaver, som jeg indtil videre har haft størst brugsglæde af. Min toilettaske fra Liberty, givet med kærlighed af min mor. Den er SÅ god. Den har en krog og kan hænge på døre, skabslåger etc. Og så kan den have ALT i. Jeg behøver ikke længere at have to toilettasker med på rejser, denne her kan have alt til håret og huden og bedst af alt: Den er overskuelig!
 photo gaver_5_zpsf6d35f42.jpg

Min mormor købte de to smukkeste prinsseseespressokopper – sygt ord i øvrigt, haha! Prinsesse-espresso-kopper! Jeg elsker de der små espressokopper, for jeg føler lidt, at jeg har dukkeselskab, når jeg drikker af dem og stritter med fingrene. Der kan i øvrigt nærmest ikke engang være én af mine pølsefingre i de huller, men det er nok mener man bare holder hanken og ikke stikker pøllerne igennem.
 photo gaver_6_zpsa4df085c.jpg

Af vores gode vennerpar fik jeg endnu en Meyer-Lavigne. Og jeg fik også en af min bedste veninde. De er simpelthen så nuttede, og jeg bliver i så godt humør af at glo på dem og vande deres hår! Alfonso – som er ham med charmekuden bagerst, who else?? – fik jeg af vores vennepar, og de havde besluttet sig for at give den fine krukke og sagt til en af drengene, at han da lige kunne købe en plante med. Det gjorde han så. Han kom med en kæmpe og MEGA smuk hortensia – som altså ikke helt passede i krukken – han troede, til den pris, at der var tale om en terracottakrukke til gården, haha! Nix, det er ren krukkenips! Men nu bor Alfonso i huset, og den edderflotte hortensia har glade dage i gården.
 photo gaver_7_zps0e876e68.jpgDen blå glasboks har jeg selv købt, da vi flyttede ind – den minder mig nostalgisk om Luna (Bamse og Kyllings Luna) og hendes frakke – den blå med stjerner på. Det gør mig helt glad. Bogen var en lille gave fra min kæreste. Egentlig ikke til min fødselsdag men efter Northside. Han havde vist savnet mig, for han havde købt flere små ting. Og bogen “var til alle mine tanker”. Smeltesmeltesmelte.

Derudover har jeg faktisk ikke fået nogen gave fra ham endnu. Eller det vil sige – han gav mig et par Yvonne Koné-sandaler som var meget for brede, som måtte returneres. Siden har han ikke kommet igen. Men en eller anden dag så er den der. Måske når jeg bliver 25-og-et-halvt? Jeg mangler ærligt talt heller ikke noget. Jeg føler mig dybt forkælet.

 

21 kommentarer
  1. Ih, ja. Jeg vil også gerne have link eller stylenavn eller forhandler eller… eller… eller…. Den ser virkelig smart ud!! 🙂

  2. Enig! Jeg har lige prøvet at google lidt, men kan ikke rigtig fine noget der ligner. Det ville jo redde alle mine kommende feriepakninger.

   Jeg har pt. er helt håbløst system med mindre toilettaske + plastikpose(r). Ohh the horror, men det er SÅ utjekket når men er 31. Ærligt.

 1. Altså..når du er fyldt 25 går du i dit 26tyvende år. Just saying. Fra en der fylder …60 i næste uge (og har valgt at springe over). ps elsker din energi, ærlighed og ikke mindst Pølsen (de kalder jeg alle mine hunde)

  1. Du har fuldstændig ret, Eva 😀 Jeg er i mit 26. år, og det er nu stadig ret godt 😀 KÆMPE til lykke med din fødselsdag i næste uge, det burde du altså fejre. I hvert fald med mindst én lille kage. Og tak for dine søde ord – også om pølsen 😉 Den slags er de allerbedste <3
   KH

 2. Sikke nogle dejlige gaver! Forstår godt at du føler dig en smule forkælet.
  Mon ikke ham din kæreste på et eller andet tidspunkt husker, at du endnu har en fødselsdagsgave til gode? 🙂

  1. Jaaa bare en smule ikke? 😀 Faktisk temmelig forkælet 😀 Jo det gør han sikkert, og jeg har vist også mindet ham om det en gang eller to, haha! Nu siger jeg det ikke længere, en dag, bum, så er der en lille overraskelse fra ham 😀 KH

 3. Haha, jeg er evigt vild med den forreste af krukkerne. Måske især fordi hans ‘hår’ bare er ekstra perfekt! Tror helt bestemt det må være den jeg går efter ved næste klipning :b

  Ellers en drønflot gavehøst i dit 25. år. Man kan på en eller anden måde altid bruge mere til hjemmet (:

  1. Haha ja er han ikke sjov! Desværre døde “håret”, for jeg kom til at overvande det, æv! Men jeg skal på planteskole i morgen, og så må jeg købe nye fritzer 😛
   Ja jeg synes ærligt talt også det var en temmelig vild høst 😀 KH

 4. OMG, JESUS, HERRE JEMINI! Vi minder vidst en del om hinanden hvad angår dimse-ting og bolighejs. Her er hjemmet plastret til med fine, fine ting fra Stilleben og lidt fra Shop Dora har også sneget sig ind. Kæresten mener at jeg efterhånden burde få mig en sponsoraftale med Stilleben, eller i det mindste en form for medlemsrabat 🙂 Han gruer for, når jeg bevæger mig derind, for man kommer jo ikke tomhændet ud derfra! Til min fødselsdag havde jeg stykket en ønskeliste sammen, men jeg kunne jo bare have gjort som dig og sagt: “Alt fra Stilleben, ALT!!!”, i stedet for at notere 20-30 (!) forskellige ting fra butikken. Problemet er efterhånden, at der er dimser über alles, så hvor skal man dog placere de nye ting, man forelsker sig i og ikke kan leve/overleve uden – i den grad first world problems, når man ÆÆÆÆLSKER kunst, kunsthåndværk og lækkert design. Nok om mit problematiske dimse-kærligheds-forhold. Virkelig, virkelig lækre, fine ting, du er blevet begavet med (og nu er jeg blevet endnu mere hooked på den grå-grønne krukke og pottehovederne….. der er sgu lang til til jul og fødselsdag!). Og forresten taaaaak for en skøn og uhøjtidelig blog, hvor man rent faktisk gider/har lyst til at læse teksten og ikke bare glor på billeder 😀 😀 Du er min number onnnne blogger, fedte, fedte 😉 Go’ dag til dig 🙂

  1. Hahaha Louise, keep it coming, jeg ææælsker fedteri 😀 Og pine krukker med hoveder på, haha! Ej, du er for sød ved mig, tusinde tak altså 😀 Jeg har en anelse om, at det ville være rimelig skønt at have dig med derind, for så ville min vilde shoppetrang derinde blive helt normal. Tænk – vi kunne blive normale 😀 Jeg synes også, det er en vidunderlig butik, Stillben, dog har min kæreste pointeret, at det er lidt ligesom at bo i en Dora-butik herhjemme pt. Og det er i hans øjne ikke positivt. Jeg tænker da bare, at det da ikke er den dummeste butik at bo i 😛
   Sov godt! KH

 5. Hej Cathrine. Lige bag ved toilettasken hænger (står?) der en kobberkurv med håndklæder i – nøjagtig som jeg leder efter! Hvor er den fra, hvor er den fra, hvor er den fra??? 🙂

  1. Haha, de er fra H&M Home, såmænd, og de var billige! Jeg købte dem i marts-måned, vist nok 🙂 KH

  1. Den med det lyserøde/prikkede tryk i? Den er fra Moebe CPH – de kan købes i Dora og Stilleben 😉 KH

 6. Av, hvor er det nogle fine gaver!!
  Alba og Alfonso står også hjemme hos mig, og der er gået helt sport i at skifte “frisure” på dem 🙂 Det er lidt sjovt, som de kan ændre udtryk alt efter om det er en husfred eller en kaktus, man har i … (Ikke et ord om, at jeg mangler et liv! 🙂 )

  Jeg tænker kæresten giver sovsekanden et nyt go som din fødselsdagsgave. Med hus und alles, så konkluderer han formentlig at NU er du klar til den og bliver mega-glad 😉 😉 😉

 7. Hej 🙂 hvordan har du sat det fine mærkat label på dit glas ude i venstre side på billede 2? Hilsen Laura 🙂

Læg en kommentar