Best night in a very long time - ROCKPAPERDRESSES
Best night in a very long time

Hørte I mig på radioen i dag? Min stemme var tre gode grin fra at være væk! Hvis jeg så meget som havde skreget af grin, så tror jeg den var pist forsvundet. Jeg har været lidt sløj oven på Smukfest, og i går var jeg udendørs fra kl. 15.30 til 02.30, og al den kulde (og måske sjusser) havde virkelig sat sig på stemmebåndene.

Jeg tror lige, jeg skal have lidt hjemmetid og en ordenlig spandfuld te og varme. Ellers forsvinder det hele – men så kan min kæreste da i det mindste få hvilet ørerne, ha!
 photo godeveninder_zpsa63dd48a.jpg… Selv om lørdag er min blogfrie dag, så ville jeg bare lige stemple ind for en kort bemærkning. Jeg fandt nemlig det her søde billede i bunken fra i går med Mie, Acie og Kat, og det gjorde mig helt glad. Det sker, at jeg virkelig kan føle mig sat og way beyond 25. Især det sidste halve års tid – der er sgu ikke noget mere gråhåret og usexet end realkreditlån og G4S-alarm-medlemsskab. Men i går var jeg Cathrine Nissen, 25, fræk i håret og lidt fuld i hovedet. Og det var DEJLIGT! Kors hvor jeg trængte til at matche min alder. Kat og jeg sad på en trappesten ved Gl. Strand indtil klokken 02.00 i nat, indtil vi stavrede hen til en taxa og kørte hjem (mig med en babybite i tasken, natürlich). Jeg har mange flere billeder af både outfit og af min vidunderlige aften, som jeg glæder mig til at dele med jer i morgen.

Gå lige ud og vær jeres alder – og hvis I føler jer gamle, så træk ti år fra! Bare for i aften. Vi skal tidsnok blive gamle og grå, men sgu ikke på en lørdag. Og dog… I aften må jeg nok selv lægge fyrre år til og tage dynen med i sofaen. Sådan er det, når man har levet livet en hel aften, haha! Livet er nu vidunderligt.

English recap:

Last evening was one of those rare occasions where I actually felt my own age. The last six months it’s been all about mortgages, choosing the right interest on our debt after buying a house and other grown up stuff. So it was so very needed to just kick back, have fun and be out with some of my good friends. Kat and I didn’t leave city center until 2AM – six hours before I had to get up and go to work, haha! We just sat on a doorstep, drinking some bubbles and discussing both the small and the big things in life. Those nights come along rarely so I just felt so thankful to be there, on that little doorstep with a very good friend.

So go out tonight, and if you feel old just take ten years off! Just for tonight, we’re going to be old grey before we know it. Enjoy life when it’s there. It can be so terribly wonderful!

 

15 kommentarer
 1. Jeg matchede i den grad min alder for en uge siden, da vi endte i La Paz’ natteliv. Om jeg matchede min nationalitet, tror jeg ikke. Vi endte nemlig på et meget snusket, lokalt sted, som jeg ikke tror er noget der tilnærmelsesvis ville have fandtes i DK. MEN vi havde en fantastisk sjov aften og dansede så det halve kunne være nok! Og så gik vi sgu hjem kl. 7 om morgenen – op ad La Paz’ stejle bakker – helt lykkelige ned i maven – og ret fuld 😉

  1. Haha, hvor er det dejligt Laura. Det er lige præcis sådan nogle aftener, som man husker længe fra sine rejser. Dejligt! Jeg håber sådan, I har det godt og nyder det. Det sidste tror jeg på, dømt ud fra blog og insta <3 KH

 2. Jeg elsker normalt dine betragtninger (og blog, hvilket er ganske uændret, still a fan) men bliver træt af betragtningen om at den eneste måde man kan være sin alder er at hvis man er ung så skal man være ude den hele og halve nat og lidt uansvarlig, og gammel så skal man sidde på sofaen lørdag aften.
  Jeg er 22 og elsker mine lørdage aftener på sofaen. Men får det tit træls fordi “jeg burde være ung og ude i byen”
  Jeg ville ønske alle fester kunne være brunch, og hækling er the shit.
  God aften på sofaen til dig 😉 tag dig ikke af det sure opstød, jeg får tit at vide at jeg er gammel sur

  1. Enig! Jeg er selv 24 år, og nyder i den grad at bruge mine weekender derhjemme efter en travl uge. Synes stereotypen som du nævner, Johanne, er ved at blive en smule trættende. Hvorfor er det lige det skal være såååå fedt og ungt og hipt at være ude og drikke hjernen ud? I don’t get it.

   1. “Jeg er 22 og elsker mine lørdage aftener på sofaen. Men får det tit træls fordi “jeg burde være ung og ude i byen”
    Jeg ville ønske alle fester kunne være brunch, og hækling er the shit.” – Johanne, hvor er du skøn!

    Jeg synes dét at være ude, det handler absolut ikke om at drikke hjernen ud og være hip. I hvert fald ikke når man (jeg) er 25. Måske mere, da jeg var 16 🙂

    19 ud af 20 weekender spenderer jeg, helt ærligt talt, på sofaen. Med netflix, med min kæreste og med hygge. Det er mit “normal”. Så jeg synes det er så dejligt at gå ud. Sådan en aften som fredag, dem har jeg måske to gange om året. Og nogle gange bliver jeg ærligt talt ret træt af mit eget aftryk i sofaen. I ved, når noget bliver “normalen”, så bliver det også kedeligt. Jeg elsker min sofa, mit hus, min kæreste og især en lørdag aften, men det giver ekstra værdsættelse for mig af værdien i det, når jeg også bare skejer ud en gang imellem. I går var jeg så hjemme; mad i stuen, dyne, nattøj fra kl 20.00. Og det NØD jeg. Jeg tror bare, det handler om at ryste posen engang imellem. Især synes jeg, at vanerne kan sidde fast, når man har en kæreste. Jeg taler bare ud fra min erfaring, men så har man jo ligesom selskab, og man behøver ikke gøre noget særligt, så lørdag efter lørdag (og fredage med). Det kan altså blive trivielt.
    Jeg drak ikke hjernen ud, det gør jeg faktisk aldrig. Tre festivaler i år og jeg har endnu ikke været fuld på dem. Dét er bestemt heller ikke målet, men nogen gange kunne det i hvert fald klæde mig at give slip og udnytte at jeg er ung, ingen forpligtelser i form af fx børn har. Det er altså på lånt tid 🙂 Håber det giver mening! KH

  1. Hvor er du sød Amy, vi var også alle blevet forkælet i hoved og røv med makeup und alles, så der var altså også lige skruet en smule op 🙂 Det var så dejligt. Sådan nogle aftener hører til sjældenhederne. Håber din weekend har været fin! KH

 3. Sikke en fin frisure, du har på de billeder. Den vil jeg kopiere snarest 😉 🙂 🙂

  Min fredag og lørdag blev brugt på at sove på sofaen, se tv-serier og ordne fusser (tak for inspiration den anden dag). Kedeligt? Næh, men i den grad tiltrængt, dejligt og afslappende efter den vildeste (!) arbejdsuge med for mange deadlines og søvnunderskud. Om jeg føler mig gammel af den grund? Nope, bare veludhvilet og i godt humør.

  1. Jeg er misundelig hvis du kan kopiere Gitte 😀 GID jeg også kunne det!
   Sådan har jeg det også oven på i går; hjemmeaften med dyne og film. Det er der faktisk også noget selvforkælelse og velvære i. Bare at være og nyde og trække vejret. jeg håber du kan bevare roen og “udhviletheden” den kommende uge 🙂 KH

  1. Hvor er du bare herlig Henriette, sådan at skrive 01.50 hjemme fra en vennetur, haha! Det er nemlig lige dét med at huske, at vi altså stadig er unge mennesker, og en aften ude kan gøre underværker for overskudet og følelsen af at høre til. Jeg håber også, jeg vil være god til at huske den slags, når jeg er 45 og har tre børn. Så gamle er vi heller ikke 🙂 KH

 4. Åh søde Cathrine hvor har du dog ret. Jeg har en kæreste der er 7 år ældre end mig – hvilket til tider virkelig får mig til at føle jeg går fra først i 20’erne til 40 årig dame der planlægger fremtid med børn, hus og alt mulig kedeligt! Men altså – med så sød og skøn en kæreste så gør man det jo gerne. Det er så dejligt at tjekke ind på din blog og se jeg ikke er den eneste der nyder at være min egen alder, til trods for jeg jo også nyder at komme hjem til alle de “kedelige” ting. Der er så mange der ikke forstår hvorfor jeg ikke går ud og drikker hjernen ud hver weekend, men ofte vælger at blive hjemme, komme ned i gear, og “være gammel og kedelig” (som min veninde udbrød da jeg sagde nej tak til en bytur sidste weekend).
  Men altså… Jeg sidder og skriver det her med seriøse tømmermænd efter en fantastisk tur i går- og en kæreste der lige har lavet mad til mig. Så er livet faktisk ret vidunderligt <3

Læg en kommentar