Dagens: Ekstra store sugelommer

 photo dagens090814_1_zpsde8975b8.jpgContains adlinks: Sneakers – Nike // Shorts – & Other Stories // Strik – Stella Nova (on sale!) // Trench Coat – Zara (similar) // Bag – Gucci

Det føles helt som om sommeren er slut. De fleste skolebørn er startet i dag. Det er småkoldt. Jeg har kriller i halsen, snot og hoste og det plejer at være tegn på sæsonskifte. Og så lægger uni-start lige om hjørnet. Ad! Ad, jeg vil ikke! Skal vi ikke lige tage og blive færdige med den BA? Jooow, jo… Hvis I har lidt skoleondt af jer selv, så meld lige ind, så vi kan sige “ad” i kor.

Nårhmen, I tænker måske, “er det her indlæg sponsoreret af ekstra blødt toiletpapir fra Irma??” siden jeg entusiastisk vifter med dobbelt op på det bløde stads. Nej. I går var min kæreste og jeg taget ud for at spise en lille morgenmad sammen. Jeg havde taget smart tøj på, synes jeg selv. For så kunne “vi jo også lige tage lidt billeder på vejen til bloggen”. Jeg er totalt flad på mit lager, som ellers plejer at bestå af en 2-3 outfits som minimum, så jeg kan klare ugen. Efter morgenmaden måtte vi lige i Irma og have lidt toiletpapir med hjem – hytten er nemlig rømmet af min manglende tilstedeværelse. Der var intet toiletpapir, ingen mælk i køleskabet. Hvad ville manden have gjort, hvis jeg var blevet på Smukfest en dag ekstra? Taget efeu’en uden for døren i brug? Mænd!

Jeg fniser altid, som jeg skrev på insta i går, når folk kommer slæbende på toiletpapirs-storkøb; “Høhø, stakkels mave”. “Små hjerner…” I know! Og så gik jeg selv der med mit smarte outfit og accesories i hver hånd. Irmas blødeste. I var altså mange, der fnes i kor med mig på insta, også når folk køber kondomer osv. Ja ja, det er naturligt, men også lidt fniseindbydende.

Og hvor bliver de der billeder så af, med perfekt lyssætning, flot fjæs og “den-ene-fod-bag-den-anden”? Ja altså, lige pludselig blev klokken mange, og så skulle vi have aftensmad og pludselig også i biffen. Og så fik jeg ikke taget nogle ordentlige billeder. Derfor må I og jeg tage til takke med et skævt fjæs på de par mobilbilleder min kæreste tog til instagram, med ekstra store sugelommer og det hele. God dag <3

 

13 kommentarer
 1. Nogle gange ved jeg heller ikke heelt hvad mænd tænker når de er alene hjemme.
  Efter en ulykke har jeg været hjemme hos mine forældre nogle dage for at komme til hægterne, kommer hjem til vores fælles lejlighed en aften og manden tager afsted næste morgen (og synes selv at han er verdens bedste sygepasser).
  Hvad er der så i køleskabet ? Mælk og smør…og gulerødder. That’s it. Så jeg fik en meget eksotisk morgenmad med alt for tørt knækbrød med smør og måtte bestille frokost udefra (det er dyrt ikke selv at kunne komme ned af trapperne).
  Mænd altså!
  Behøver jeg sige at jeg løb tør for toiletpapir dagen efter ?

  1. Ahmen for helvede, de mænd 😀 Det er SÅ dyrt ikke at kunne rykke sig ud af flækken – jeg har også en gigantisk omgang taxa-regninger liggende! Din kæreste må skylde en kvajebajer og en lille omgang nakkenus 😀 Jeg håber, du er kommet oven på igen (og fået købt toiletpapir, køkkenrulle er sgu så harsk mod måsen!).
   KH

 2. Altså du er og bliver en stjerne – en sød og dejlig en af slagsen – søde Cathrine. Jeg har tre über (siger man stadig det?) yndlingsblogs, og din er såmænd én af dem. Jeg nyder når jeg ser et indlæg fra dig, jeg nyder at læse dine personlige og til tider selvironiske indlæg, og jeg nyder at se dine flotte billeder. Jeg nyder egentlig bare at se på dig. Hvis jeg lige var 2 år ældre og boede i København, synes jeg vi skulle være veninder og drikke en kop kaffe engang imellem hehe. Fortsæt det gode arbejde! 😀

  1. Jaaaajajajaja! Hold op hvor du er dejlig Nikoline. Du lyder som om, jeg ret så gerne gad en kaf’ med dig, altså ikke bare fordi du siger søde ord, men fordi du gider tage dig tid til at sprede kærlighed. Du er rar! KRAM

 3. Jeg melder mig ind i ad-koret. Har haft en opgave hængende over hovedet hele sommeren, som har betydet jeg ikke har tilladt mig selv at tage på ferie – nu er deadline lige om hjørnet og jeg kan stadig ikke få taget mig sammen. AD! Meget pænt tøj i øvrigt og skønt toiletpapir. Jeg har altid ekstra net med når jeg ved jeg skal købe wc-papir, hvor fjollet er det ikke lige? MEN bilder mig selv ind, at når der har været tilbud så kan de forbipasserende se det på en, 1. man gemmer det ikke væk i det ekstra net man har medbragt (som om det ikke er synligt), 2. HVEM har dog brug for to pakker (eller megapakke for den sags skyld) asap? Det er jo bare for at have på lager. 😉

  1. Hahaha, du er sjov, Aus! Nettet er en genial gimmick som jeg straks må skrive mig bag øret 😀 Jeg tænker også, at folk da umuligt kan tro, at jeg så desperat har brug for SÅ meget papir! Det ville jo være unaturligt og nærmest kræve indlæggelse 😛 Jeg håber, du klarer den opgave ASAP, for rundt om hjørnet venter den gode vejtrækning helt nede i maven uden dårlig samvittighed! KH

 4. Jeg melder mig ind i AD koret! Sommerferien er den eneste tid på året, hvor jeg ikke har sorte skyer af dårlig læse-samvittighed over hovedet. Derfor er jeg ikke helt vild med tanken om, at det hele nu snart starter igen. Jeg har det lige så rart 🙂 Men prøv og hør Dan Turell “Jeg holder af hverdagen” – så kan man godt komme til at glæde sig lidt alligevel. Og glæd dig til efteråret.. smukke farver overalt. Måske får vi en Indian summer! (man har lov at håbe).
  I øvrig kan jeg vældig godt lide dine billeder i dag.

 5. Åh, men du er såmænd så fin alligevel – og havde det ikke været værre, hvid toiletpapiret havde været det tynde billige stads fra Netto, hæ? I det mindste var skidtet fra Irma 😉

 6. Jeg skal starte på min kandidat lige straks. Om 3 uger faktisk, og det er med lige dele kriller i maven og ‘ad’. For det er jo cand. public’en på Journalisthøjskolen, og jeg burde være helt ekstatisk over at skulle starte dér, eftersom det er det jeg har kæmpet for i de sidste 3 år med min bachelor. Det giver da også kriller i maven, og jeg er glad og stolt og spændt. Indimellem altså. For faktum er at jeg ret godt kan lide at have ferie (fra studiet!), og udsigten til lange dage på skolen, deadlines, madpakker, eksamener og folk der stiller krav til at man skal finde på en genial artikel, er ikke særlig interessant. Og så er det der kandidatstart lidt angstprovokerende. Og voksent. Kan vi vente lidt endnu og holde lidt mere (sommer)fri? Nuvel. Jeg bliver sikkert ekstatisk når jeg er startet. Eller også glæder jeg mig bare til efterårsferie i stedet.

 7. Jeg synes de her billeder er mindst lige så skønne som et “den-ene-fod-bag-den-anden”-billede! Du ser glad, smuk og ‘helt dig selv’ ud (som jeg forestiller dig). Flere af dem:)

 8. Jeg er så lykkelig for at der stadig er nogle dage til d. 1. september! Uni kan godt tage det lidt med ro – jeg vælger i hvert fald at ignorere Academic Books’ pensumliste-spam. August har dog aldrig rigtig føltes som en feriemåned her. Tværtimod er det nærmest årets travleste med alt det jeg gerne vil nå inden sommeren når sin ende!

 9. Der er ikke nogen som dig som kan se skøn ud selv med toiletpapir som accessories 😉 Og som Emma skrev så er det i det mindste den fancy slags fra Irma og ikke det der sandpapir man ellers kan få. Jeg er i øvrigt også en af dem der fniser lidt indvendigt af både toiletpapir, kondomer, bind og deslige og fnes også for mig selv tidligere da jeg på bloggen skrev noget med nyt liv til dine kasser – det havde på ingen måde noget med babser at gøre men jeg er tydeligvis ikke 30 oppe i hovedet haha.

  PS. Jeg siger også AD til skole! Heldigvis er jeg i praktik lige nu og på den anden side venter “kun” min bachelor

Læg en kommentar