OOTD: Are you the Bride?

 photo dagens170814_2_zps764dcd0d.jpg
 photo dagens170814_3_zps10e08a6c.jpg
 photo dagens170814_5_zps96a77826.jpg

Contains adlinks: Sneakers – Nike (similar) // Dress – Reiss // Jacket – H&M Trend (cool with a denim jacket too) // Lips – “Red Russian” from MAC // Hair by Blow

WAY out of my comfort zone! Det var denne kjole, som jeg have på i fredags (den der ikke efterlod meget plads til mad eller drikke, gisp!). Jeg var blevet meget forelsket i den på nettet; perler, pailletter – det skriger på en ægte rocker. At den så var stram, havde helt tæt hals og andre små detaljer som er ret langt fra mig, det kom i anden række. Det er jo bare tøj for filan, det skal jo være sjovt. Og så fik jeg i øvrigt et par “Are you the Bride?” (in English, yes, for det var primært turister, der var nysgerrige efter hvad sådan en flok høns i cykeltaxa lavede); en kridhvid pailletkjole er måske ikke så gængs på de københavnske gader? Den ville da egentlig være en ret vild brudekjole – måske til et rocker-rådhus-bryllup? Følte mig sgu sådan lidt som Medunsen, høh (Medina, egå?)!

I forbindelse med en ny Nokia Lumia 930 var jeg inviteret på Go See – som i min verden minder mig om Tyra Banks og America’s Next Top Model. I ANTM skulle modellerne – i hvert fald i gamle sæsoner på “go see”; rundt fra modelbureau til modelbureau og se om de kan blive booket – do the walk and and a tiny talk, og så bliver de målt og vejet.

Der var overhovedet ingen afvejning eller catwalkgang på programmet i fredags, men en flok cykeltaxaer, en flok VILDT smukke piger og så en tur hos Nails CPH for at få fin neglelak på, en tur hos Palma Salon for lidt makeup og så hårfixeri hos Blow. Sidstnævnte er i øvrigt et VILDT fedt koncept. Man kommer ind i stolen, får sat hår af de dygtigste stylister og så er det bare ud af døren igen. Ret fin idé, hvis nu I skal til noget lidt finere og vildere på sådan en fredag/lørdag eller måske bare en tirsdag? You only live once og alt det der. Jeg sagde; “DU bestemmer” til den dygtige stylist, og så gav hun mig de vildeste fletninger.

Jeg har aldrig været SÅ street (tog mig selv i at citere 50Cent på Insta få timer efter). Det var langt, langt fra min komfortzone, men den skal man heller ikke gro fast i. Min kæreste kunne dog virkelig ikke lide håret, han syntes det ligne slangepølser (?) på håret, so much for fashion, hah! Alligevel tog jeg det først ud her til morgen – mænd, de fatter ikke en hat alligevel 😛 Og derefter var der mad og hygge hos det dygtige bureau, Mannov, der havde arrangeret festlighederne. Lige sådan en eftermiddag synes jeg ærligt talt, at bloglivet er sindssygt ekstravagant, men det er bestemt heller ikke coutume. Jeg har i hvert fald sjældent været til noget så gennemtænkt og fint. Men nu har jeg også skulle bruge et par dage på at komme mig, mormor her skal lige fordøje alle indtrykkene.

Nu vil jeg sætte en film på, tænde stearinlys og nyde regnen tromme på taget og på de små ovenlysvinduer. Søndagsstemning, når det er bedst! Ses senere 🙂

 photo dagens170814_4_zpse05ae2f9.jpg
 photo dagens170814_6_zps38a7254a.jpg
 photo dagens170814_7_zps9d367893.jpg

English recap:

I was way out of my comfort zone wearing a pretty tight dress last Friday night leaving very little room for any kind of food that day, haha! But dressing up is supposed to be fun and about sometimes breaking out of the “every day wear”; my comfort zone. I had a blast being on a “go see” through the streets of Copenhagen. We do have a pretty strong bicycle culture, and everywhere I go I always bring my two wheels, but this time around we had to go by bicycle cab – what a treat. Had my “50-Cent-meets-(our very talented Danish singer)Mø”-hair going on and some red lips on – got quite a few “are you the bride?” on the street. In that case; quite the street bride I would say!
 photo dagens170814_1_zpsa1c86470.jpg
[show_shopthepost_widget id=”214334″]

12 kommentarer
    1. Hahaha, det kompliment vil jeg skrive bag øret, hvor er du sød Emma, haha! Frontdanser for 50, OH.MY.GAWD 😀 KH

  1. Du kan da helt sikkert bære en stram kjole! Ingen grund til at bekymre sig om det. Den sidder jo fantastisk om hofter og bryster – fabulous! 😀

  2. Synes du rocker kjolen MAX 🙂 Er det en sponser-gave eller har du selv købt den? Var der told på hvis du købte den over nettet?

Læg en kommentar