OOTD: Back to the 00s

cowboy boots, H&M conscious exclusive, snake green mulberry alexacowboy boots brown, H&M conscious exclusive dress, beige trench coat, slouchy coatcowboy boots brown, H&M conscious exclusive dress, beige trench coat, slouchy coat, snake green mulberry alexacowboy boots brown, H&M conscious exclusive dress, beige trench coat, slouchy coat, snake green mulberry alexa

Boots – Old ones from Berlin // Socks – H&M // Dress – H&M Conscious Exclusive // Trench coat – Zara // Bag – Mulberry

Godmorgen <3

Se så lige dér! Jeg er da hurtig. Heldigvis for mig og det her outfit, så var der ingen af jer, der var helt imod cowboystøvlerne. Og som Cathrine (ja altså ikke mig selv, vel?) skrev på insta, så er de altid moderne ét sted i verden – nemlig Texas, haha! Så er jeg da smart et sted. Og hey, Ditte skrev, at Billi Bi har lavet et par. I’m so on time!

Jeg var ikke helt sådan, tryg i dem, kender I det? Når man har taget noget lidt fremmedartet på, som ikke lige just hænger på én normalt, og så føler man sig sådan lidt ved siden af. Det gjorde jeg. Og Mie og Kat var vist heller ikke helt solgt på idéen om cowboystøvler. Men når jeg lige ser outfittet her, så ser det da egentlig okay ud? Nu må I jo dømme, jeg beder selv om det!

BTW jeg har opdaget at flere af mine billeder bliver sådan lidt grynede uden de egentlig er det i iPhoto, når de kommer på computeren. Har I nogen erfaringer med det? Jeg redigerer i Picmonkey/photoshop, hvor de stadig er fine. Så kommer de i Photobucket, og så copy/paster jeg HTML’en ind i brødteksten her. Og på den lille rejse så er de altså blevet grynede og grimme. MEGA irriterende. Er der nogen blog-billede-html-eksperter i huset? I need you! Det er jo træls, når jeg har dyrt udstyr til at få dem knivskarpe og så glipper det på bloggen. Æv!

Vi har udvikling på Smag i dag, så jeg vil komme ud af døren. Har brugt aftenen i går på delvist 1) at fundere over om cowboyboots er smarte 2) tre nye idéer til vores program. Den står på snak og udvikling i syv timer (!), så et kort event med bloggen, for så at tage ind og spise i byen med Smag-kollegerne på BarBurrito. Det bliver en laaaaang dag med ekstra kaffeload needed. Oh well, jeg har opdaget en ny FORTRYLLENDE cykeltur på arbejde – over Cykelslangen og gennem Amager Fælled – den tager fem minutter kortere end min sædvanlige rute over Langebro. Der er heste på vejen. Og vilde brombær. Jeg har lyst til at cykle på arbejde hele tiden. Også i weekenden! Næsten, da.

cowboy boots brown, H&M conscious exclusive dress, beige trench coat, slouchy coat, snake green mulberry alexa

English Recap:

So noone voted against the boot yesterday. And I am a fast mover, so I’ve got some pics for you. Approved? A bit of 00’s bohemian look. But I think it played out well. Though I did feel a bit out of comfort wearing something I have not tried for a decade. But I’m putting it out there; the cowboy boot is back!

I am off to a busy day. My radio show recently got one more hour to broadcast daily, so we need to figure out some new things to do to fill out the show and make it easy on ourselves.  So brainstorming for seven hours, then a blog event in city center, and THEN meeting up with my work gang once again to have dinner at this great mexifood place called Barburrito. Looong day ahead. See you soon, take care <3

cowboy boots brown, H&M conscious exclusive dress, beige trench coat, slouchy coat, snake green mulberry alexacowboy boots brown, H&M conscious exclusive dress, beige trench coat, slouchy coat, snake green mulberry alexacowboy boots brown, H&M conscious exclusive dress, beige trench coat, slouchy coat, snake green mulberry alexa
[show_shopthepost_widget id=”229310″]

41 kommentarer
 1. du ser så utrolig smuk ud! jeg har dog aldrig været en fan af cowboystøvler, men din kjole er superfin! det lyder vildt hyggeligt med din cykel tur på arbejde, altid dejligt med en hyggelig start på en lang dag. Jeg er også selv ret vild med min cykel tur til skole, forbi søerne, som jeg skal ud på når jeg liiige har drukket min morgenkaffe færdigt, og læst et par flere blogs – hav en dejlig dag 🙂

  1. Åhh søerne er altså også lidt magiske at cykle forbi – det er sjovt, det har virkelig en velværeeffekt at få sådan en lille vær-til-stede-tur hver morgen.
   Jeg tænkte nok at de støvler ville være en “hate it or love it” 😀 God weekend, kære Julie!

 2. Jeg synes det ser fint ud, dog ville jeg ha fravalgt strømperne, eller ikke fravalgt man gjort så de ikke er synlige. Synes det ødelægger stemningen lidt.

  Ellers er du smuk, elsker kjolen, den er umådelig fin.

  1. Det kan du helt sikkert have ret i. Jeg gjorde det egentlig af praktiske årsager for at få lidt mere varme på benene – men de kunne jo så bare være proppet længere ned i støvlen. Nogen gange kan man først se sådan noget på billeder 😀 KH

 3. Jeg er fan af det outfit. 🙂
  Må hellere se, om jeg kan få gravet mine egne støvler frem fra gemmerne.
  Er det noget med at man kan gnide på læderet med en ske, hvis det er blevet lidt slidt?

  1. Uhhh det lyder som et magisk trick jeg må prøve, Mia! Jeg har faktisk bare givet dem masser af læderfedt for at fugte det tørre og trætte læder. Jeg må teste 🙂 TAK for de søde ord, frem med støvlerne 😉 KH

 4. Jeg er stadig nok ikke helt overbevist, men hvis der er nogen, som kan bære det, så er det dig 🙂 og så ville du også være moderne i Nashville, hvor jeg var i juli, der havde alle pigerne cowboystøvler og pæne blomstrede kjoler på 🙂 og dét var faktisk ret cool.

  1. Hahaha HURRA! Jeg er smart i sydstaterne – det er da altid noget 😀 Britney og jeg kunne dele garderobe 😀 Jeg er også selv lidt splittet, men altså, det er jo bare tøj, så jeg leger og prøver 🙂 KH

 5. Jeg synes støvlerne passer SÅ godt til kjole, strømper, trench og taske.. Du er altså god til det med farvesammensætninger 🙂
  Jeg er helt med på denne type støvler. Jeg selv har nogen som også har lidt cowboy-vipe over sig.. De er lavet i python og er fra Notabene.. De er dog noget kortere og ikke helt så spidse.. men jeg må da se at finde dem frem 🙂

  mht sko så er jeg med dig hele vejen hvad angår disse støvler, alle dine sneakers, ballerinaer og stiletter men derimod er jeg slet ikke med på træsko tendensen 😉

  1. Træsko er sgu også lidt skøre – jeg købte mest mine på lægeanbefaling og har stort set ikke brugt dem… Dine lyder også EDDERflotte – og lidt dyre? Ellers må jeg tage et kig på dem 😀
   Tak for de søde ord, Sophie, det har virkelig splittet det her outfit – det er da lidt sjovt 😀 KH

 6. Mht. billederne, så havde jeg samme problem dengang jeg brugte photobucket – det er noget med at de ændrer i formatet når man uploader, og jeg kunne ikke greje hvordan jeg fiksede det. I stedet uploader jeg billederne direkte til min egen server. Det lyder omstændigt, men det er det egentlig ikke. Det betyder dog at jeg sidder og manuelt indtaster billedets adresse.

  Mht. støvlerne, så synes jeg faktisk det fungerer ret fint, men jeg kender godt den der lidt utilpasse følelse, og når jeg har den kommer en kombination sjældent på igen, selvom det jo egentlig var pænt.

  1. Du er simpelthen GENIAL! TAK for tippet, nu har jeg på de sidste par indlæg uploadet direkte i wordpress og der er jo seriøst STOR forskel. Det er helt vildt! Jeg er så glad for du skrev. Når vi jo går så meget op i billeder; redigering og det rigtige udstyr, så er det hammerærgerligt at se det blive ødelagt i det endelige indlæg. Så TAK! KH

 7. Amen! Støvlerne er jo så forbandede lækre, og så kan jeg vel godt afsløre, at jeg altid har været en lille fan af dem… Jeg har altid ønsket mig et par, MEN snuden er for voldsom til mig. Støvlerne passer kun til nogen, synes jeg, og det er ikke mig. Dog er jeg ikke flov over at sige, at jeg har en ganske fin vintage ruskindsjakke med frynser hængende inde in the klædeskab. Uha! Du gør det godt, Cathrine! Udover det, så er HELE outfittet jo bare lækkert!
  God dag til dig, selvom den bliver laaaaang, men spændendeeee! 🙂
  Knus fra det nordjyske!

  1. Man får altså også virkelig mærkelige, lange fødder! Det gør man! Det gør jeg i hvert fald også 🙂 Det er en lidt skør form…

   … Når du lige bliver træt af din fantastisk fortryllende-lydende jakke, så sælger du lige til mig ikk? Ikk? Ikk? 😀 (smiley med hjerteøjne) – den lyder FAB! GOD weekend til dig søde Nanna! KH

 8. Normalt er jeg faktisk ikke særlig meget til høje støvler, men S E L V F Ø L G E L I G bærer du bare sådan et par med pragt 😉 Jeg er helt vild med looket og mega-vild med at man kan se de grå strømper! Så fint 🙂

  1. Hahaha, du er fanme sød Caroline, tak tak tak – jeg vidste det ville splitte – sådan er det med de der gamle tendenser som har været ALL OVER. Man er ligesom mættet ikke? Men det kan da tænkes de vil på igen, de støvler, nu du har været med til at booste deres selvtillid. De vil nok ikke affinde sig med at være forvist til bagerst i skabet fremover 🙂 KH

  1. Haha – nu er jeg jo en Nissen, så det giver vel meget god mening? Nej det kom sig af, at jeg skulle holde varmen. Nogen gange kan man dog først på billeder se, om man skulle have droppet det ene eller andet. Men tak for input! KH

 9. Selvom jeg var skeptisk, synes jeg faktisk, du klarer det ret godt – selvom jeg må indrømme at strømperne ødelægger det lidt for mig… Resten ser ret fint ud og du bærer det flot! Og ja, kender totalt følelsen af ikke at føle sig helt safe 🙂

  1. Tusinde tak Nanna! Jeg skulle nok have gået uden om strømperne, men de holdt mig varme – og kender du det, så føltes det også lidt sært at have langskaftet læderstøvle mod bar hud. Har en eller anden “flise-forestilling” om den slags kombi, men det havde nok været mere rent uden – næste gang 🙂 KH

 10. Cowboystøvler er ALTID smarte, det er en klassiker, går aldrig af mode. De er støvlernes “den lille sorte”….

 11. Jeg må indrømme at jeg ikke heeeelt er klar til cowboystøvler igen (endnu, aldrig sig aldrig!) men hold op hvor du rocker dem med det er outfit!

  Derudover skal det siges, at jeg synes det er fantastisk at du ikke er endnu en “blogger-klon” i udelukkende Marant/Chanel cocktail.. Jeg bliver inspireret og glad af din stil – hvilket jo præcis er hvad én af hovedårsagerne til at læse modeblogs 🙂

  Pailletter og tryllestøv er noget vi alle kan bruge lidt ekstra af i hverdagen 🙂

  1. Hæhæ, det kender jeg – nogen gange kræver det sgu lidt tilløb at acceptere en trends tilbagevenden! I definitely know the feeling. Men jeg har efterhånden også lært, som du, at man aldrig skal sige aldrig. I min barndom syntes jeg, at marmor var det grusommeste. Nu elsker jeg det. Who’d thought?

   Og mange tak for det flotte kompliment. Jeg skal ikke sige mig for at drømme om Chanel og Marant og alle de andre. Men ofte tænder jeg lidt af, når tendenser bliver gigantiske som netop Boy-tasken. Men så sker det at jeg hopper på, når det er blevet yt igen, haha! Ligesom mine Alexa-tasker fra Mulberry. Dem købte jeg først på modellens “retur”, hvis man kan kalde det.
   Flere pailletter til folket! KH

 12. Sorry babe, men de der støvler kører bare slet ikke for mig. Jeg har tygget lidt på dem siden indlægget i går, men nej. Jeg kan ikke.
  Men alt over knæhøjde er jeg vild med, hjælper det ikke lidt på min hjertekolde kritik? 🙂

  1. Hahaha du må gerne give mig hjertekold kritik – det er for mit eget bedste, og jeg kan klare det 😀 Jeg vidste at de støvler ville splitte. Men hva faen – ingen dør af at vi prøver og leger 🙂 Du er da skidesød at du har tygget på det i løbet af natten :-* KH

 13. Jeg synes du ser vidunderlig ud! (fra knæene og op, ihvertfald. Jeg er ikke til støvlerne, men jeg har heller aldrig været fan af sådan nogle.. I mit hoved sidder de altid på folk med ølvom og lædervest)

  1. Haha jeg forstår billedet Anne, helt hundrede! Det var nok også mine egne forestillinger der gjorde, at det ikke føltes helt trygt:) KH

 14. Altså jeg synes af farverne er smukke sammen; den yndige hvide kjole, lækre sandfarvede/beige trenchcoat og den flotte brune læderfarve 🙂 Men jeg har aldrig brudt mig om støvler til bare ben – det giver mig helt forkerte associationer! haha 😉 Men det hjælper på det at jakken er så lang 🙂

  1. I hear ya Helene! Det har virkelig heller ikke været min stil – det minder mig lidt om damer på flisen, og det er måske ikke helt den association der er drømmen :S KH

 15. Hvor bliver man glad når man lige tjekker din skønne blog og man så er nævnt #starstruck 😉
  Glad for at kommentaren på Insta kunne bruges 🙂

  Du rocker outfittet!
  Her i det nordvestlige Texas (hvor jeg pt bor) bliver støvlerne oftere parret med (alt for) korte vi-viser-ballerne-frem-denim shorts og mavebluser/ternede skjorter. Dertil gerne en ægte cowboy hat eller en kasket. Så er man ellers klar til at danse 2-step og line dance..
  Du klarer i dén grad stylingen bedre! Måske jeg alligevel skal ha’ et par støvler med hjem, ikke kun for mindets skyld, men nu bliver de jo nok moderne igen 😉

  1. Selvfølgelig Cathrine, jeg tænker meget over og tager ting til mig I skriver her og på insta eller facebook :-*
   KÆMPE tak for alle de søde ord, jeg burde flytte til Texas og føle mig hjemme blandt cowboystøvleelskere, det lader til at Danmark ikke er helt klar til tendensen endnu 😀
   Du MÅ tage et par støvler med hjem – kvaliteten dér er jo uovertruffen og de vil jo også pynte fantastisk i indretning tænker jeg?? KH

 16. Jeg er ked af at sige det men de støvler er altså forfærdelige. Alt andet (inklusiv dig!) ser fantastisk ud.. De er altså bare No-go…

  1. Av av av, om de er smarte eller ej, så har de stadig en stor plads i mit hjerte og en stor affektionsværdi, så det gør ondt 🙂 Forfærdelige synes jeg nu ikke, men måske verden ikke er klar til cowboystøvlens tilbagevenden? Haha! KH

 17. Synes egentlig sagtens du kan pull it off! Fedt look! Men jeg havde nok valgt hvide strømper i stedet! De grå virker lidt tilfældige måske..

Læg en kommentar