OOTD: Buttonhole flower

 photo dagens190814_1_zps0df1affb.jpg
 photo dagens190814_5_zps710b123b.jpg
Contains adlinks: Sneakers – Liberty X Nike // Jeans – Won Hundred // Blazer – Gant Rugger (similar) // Shirt – NN07 // Lapel pin – Grand Frank

Jeg er mega snottet-hoste-agtig, og det er altså træls. Hvis I hører mig i radioen om aftenen, så lyder det nærmest som sådan en sextelefon, man kan ringe til. Men i den anden ende er der ikke en sexkilling af en dame, men bare en mand med en meget rusten og mørk stemme, måske i virkeligheden alfonsen i foretagendet. Jeg lyder nemlig rimelig mandemørk, når jeg er småsyg. Well well.

Lad mig fokusere på en rigtig mand i stedet. Nemlig min kæreste. Flot fyr, hva’? Piiift! I kunne godt lide indlægget i forsommeren med min kærestes stil, så nu har jeg lokket ham foran kameraet igen.

Lad mig fortælle jer, hvordan sådan et fotoshoot foregår. Det starter super akavet. Manden har på ingen måde lyst til at posere og står sammenbidt med en formation lignende Andesbjergene i panden. Helt stiv i betrækket og med et meget lidt afslappet udtryk. Jeg begynder at skyde billeder. Roser: “You look like a model”. Tyve minutter senere står han og læner sig slappet mod husmuren bag ham, med det ene ben casual løftet op mod den. Ansigtet er lagt i en drengerøvsmine og armene læges nonchalant over kors. En bloggermodel er født!

Vi havde været ude og spise morgenmad på Ipsens (igen) med familien, og på vejen hjem lokkede jeg ham ind i en baggård (det lyder, igen, lidt alfons-uhyggeligt-upassende), og så skød jeg løs. Han var så pæn i tøjet og i sine yndlingsjeans, og så må man jo presse citronen.

Jeg vil skynde mig under dynen igen, og så vil jeg lige tippe om et fint interview, som Laura har lavet med mig! Ses senere <3
 photo dagens190814_4_zps7ada3fe6.jpgEnglish recap:

So you guys really liked the first OOTD with my boyfriend in the beginning of summer. So now as summer is ending, here is one more for you guys. It’s quite the funny thing to do a shoot with him. He starts out so stiff and uncomfortable. His forehead looks like the Andes Mountains, all wrinkled and worried. But then I just start to encourage him: “YOU look like a model!”, and he gets all smiley faced.

In the end of the shoot he is all posing; against the wall behind him. With his arms crossed nonchalant and a smirk on his face. Really looking like a model. But same rules apply as the last time – he doesn’t like having his face all over the blog. He is too shy 🙂

Now I’m on my way back to bed have a bad cold I want to get rid off. Typical for this season – I don’t know if the weather is hot or cold so I end up wearing too little clothes, getting sick. Going through my usual blog and instagrammers I know I’m not alone with the cold. See you later – meanwhile check this interview out that Laura did with me a few weeks back!
 photo dagens190814_3_zps9d3888c6.jpg photo dagens190814_2_zps760a8251.jpg
[show_shopthepost_widget id=”218326″]

9 kommentarer
 1. Mange tak for henvisningen 😉 Og sikke en flot fyr du har dig – også selvom man ikke får hele ansigtet at se – ham må du hilse og sige at han gerne må optræde på bloggen igen 😀

  xx

 2. Du skriver altså rigtig, rigtig godt! Sjovt, finurligt, krøllet, ærligt, ligefremt og charmerende. Det er en fornøjelse at læse dine blogs! Og nå ja, så gør det i øvrigt ikke noget, at du også giver os lidt øjesnoller i forskellige afskygninger 🙂

 3. Minder lidt om mig, når nogen sniger et kamera op af tasken. Så står jeg der og ligner en hest med munden åben og knækker sammen af grin, fordi jeg absolut ikke kan tage det seriøst. Jeg tror på en måde det var skæbnen, der pænt sagde: du bliver aldrig modeblogger, Mia. 🙂

  Men din kæreste, dér. Det er jo stilsikkert – og han ser overhovedet ikke uvant ud foran et kamera. 🙂

 4. Jeg har et ønske om et blogindlæg, som jeg tror, du vil være den helt rigtige til at kreere! Jeg vil gerne blive bedre til at gå i høje hæle – både helt fysisk at gå i dem, og også til at se sammenhænge til, hvornår jeg skal bruge dem. Jeg er desværre ikke så god til at gå i stiletter, så måske har du nogle gode råd til, hvordan man øver sig i det? Dernæst hvornår man skal bruge forskellige typer af høje hæle til forskellige anledninger og outfits. Det blev godt til et meget specifikt og konkret ønske til indlæg, men tænker, du helt sikkert kan gøre det til dit eget!

 5. Long time, no see. Det er sgu godt at se din kærestes outfit igen. Jeg håber, jeg kunne stjæle lidt af hans stil i fremtiden, når jeg får lidt mere at gøre med. Den klassiske stil med jeans, skjorte og habit rocker sgu altid.

  1. Jeg har faktisk endnu ikke prøvet frokosten, men jeg hørte i sin tid om stedet fordi jeg blev anbefalet deres frokost 😉 KH

Læg en kommentar