OOTD: Candy floss knit

Pink knit & Other Stories, Perfectly Simple, Blue trench coat, brown leather bag, Adidas Sneakers, Magstræde, København, OOTD, rockpaperdresses outfitPink knit & Other Stories, Perfectly Simple, Blue trench coat, brown leather bag, Adidas Sneakers, Magstræde, København, OOTD, rockpaperdresses outfitPink knit & Other Stories, Perfectly Simple, Blue trench coat, brown leather bag, Adidas Sneakers, Magstræde, København, OOTD, rockpaperdresses outfit
Sneakers – Adidas // Skirt – Perfectly Simple // Knit – & Other Stories // Bag – Ecco // Trench coat – Tiger of Sweden // Photo credit: Mie/WeWonder

Nu slutter jeg lige dagen med at blære mig, egå? Den der lyserøde strik som får mig til at ligne michelinmanden, og som har samme farve som candyfloss, egå? Da jeg interviewede Haim i foråret, der havde lillesøsteren lige nøjagtig den strik på. Hun havde købt den, da hun få dage forinden havde været i Stockholm, og jeg hvinede lidt på indersiden, da jeg så hende og havde lyst til at stikke i et “DEN HAR JEG OGSÅ! SISTER FROM ANOTHER MISTER!”. Jeg lod mig dog styre og nøjedes med et “cool sweater”. Næsten i hvert fald, for da interviewet var slut, fik jeg lige sagt sådan henkastet; “I have that one too, isn’t it super nice?!”. “Super nice”?! Det ville jeg jo ikke engang sige på dansk for filan… Holder jeg mig kølig? Det tror jeg NÆPPE!

Ellers er der da bare lige lidt stemning inde fra en af Københavns fineste gader; Magstræde. Jeg har selv boet på Laksegade, da jeg flyttede hjemmefra. Servicemeddelelse: Fanden er ikke længere løs i Laksegade – hun er rykket til Frederiksberg for længst 😛 Dén med fanden i Laksegade fik jeg et utal gange, da jeg boede der. “Høhø”. Originalitet på højeste plan. Og hey, hvem har sagt fanden skulle være en mand? Jeg kender altså et par potentielle damer! Jeg kan måske også selv i ny og næ… Anyhoodles, tag lige en slentretur derinde ved lejlighed. Hold op der er fint. Skæve gader, høje brosten, gamle gadelamper. Gadenavne som Kattesundet, Magstræde og Laksegade. Det er da hyggeligt! At der så til tider kan lugte af sur vandlås og gamle prutter – det er en del af charmen. Kloakeringen må trods alt have et par hundrede år på bagen.

Ellers ligner jeg da bare en candyfloss – michelinmandsstrik og trevlet babyblå nederdel.
Pink knit & Other Stories, Perfectly Simple, Blue trench coat, brown leather bag, Adidas Sneakers, Magstræde, København, OOTD, rockpaperdresses outfitPink knit & Other Stories, Perfectly Simple, Blue trench coat, brown leather bag, Adidas Sneakers, Magstræde, København, OOTD, rockpaperdresses outfitPink knit & Other Stories, Perfectly Simple, Blue trench coat, brown leather bag, Adidas Sneakers, Magstræde, København, OOTD, rockpaperdresses outfit
English recap:

So I went into city center yesterday – a street called Magstræde that’s SO authentic. I think that street and the streets nearby are 3-400 years old. The buildings are anything but linear. They are crooked with tiny windows – I can easily imagine horse carriages going through the streets at a high pace, click clack the hooves would go on the cobblestones. And hey – it’s my old hood! I lived in Laksegade when I moved out of my childhood home and to CPH. SO many great memories!

Pink knit & Other Stories, Perfectly Simple, Blue trench coat, brown leather bag, Adidas Sneakers, Magstræde, København, OOTD, rockpaperdresses outfit

 

15 kommentarer
 1. Den der taske er jeg helt forelsket i! Men nu har jeg ledt nettet tyndt uden at kunne finde den. Vil du løfte sløret for, hvor du har købt den?

  1. Det er skidestrengt Mette, men jeg har faktisk fået den til en event engang, den er produceret af Ecco og ikke til salg. Æv! Det beklager jeg altså. Men Decadent har lignende kernelædertasker og ellers er det igang med at lede efter noget lignende fra noget vintageforretning eller Trendsales!
   KH

   1. Ej – helt ærligt. Det er fandeme for dårligt 😉 Har længe længe længe ledt efter den perfekte kernelædertaske. Men tak for svar 🙂 God weekend! Kh. Mette

  1. Du er sgu da skidesød Karen! Tusinde tak! Jeg cykler også ad helvedes til i et forsøg på at ændre dem fra bolledej til en form for muskelværk 😀 TAK! KH

  1. 😛 De har jo også ligget på havebordet og stegt, mens tåen var brækket 😀 Du er skidesød, Siri – det gav mig lige en god start på weekenden :-* KH

  1. AAAAAJ! Kan man ikke få den som plakat??? Shit hvor er den sød! TAK Louise for at tænke på mig! Mopsemøs fra Frederiksberg

  1. Den er da lidt sjov ikke? Den gør en helt bokset og stor, men den glæder og tyggegummifarvet, what’s not to like? GOD weekend! KH C

 2. Hej Cathrine,

  Jeg er vild med din blog, og lige blevet meget vild med de adidasser du har på her – hvad størrelse har du dem i ift. hvad du plejer at bruge.
  Håber du ser mit spørgmål selvom det er et ældre indlæg.

  Kh Julie

Læg en kommentar