Tip: Billige sundhedssandaler og små hjørner - ROCKPAPERDRESSES
Tip: Billige sundhedssandaler og små hjørner

Godmorgen piger,

Jeg var ude for første gang i går, wehu! Jeg trillede på vespaen ind til byen og fik hjælp til at parkere OG få banditten ud af parkeringsmode, først af en sød kollega Sofie der tilfældigt gik forbi mig i Ny Adelgade. Så kom Kat mig til undsætning. Manner, hvor har jeg været glad for den vespa de sidste par dage. Så kan jeg også komme ud og trille. Jeg er bare lidt afhængig af parkeringshjælp, men København er jo fyldt med rare sjæle, så indtil videre er det gået fint 🙂

Modeugen kommer ikke til at fylde noget herinde, for jeg er in absentia. Stort set. I går var jeg til ret lækker middag på Llama (lige inde ved magasin), som jeg har hørt flere tale ret pænt om. Maden var superlækker, sydamerikansk, og det betyder store mængder cheddar. I’m in heaven! Betjeningen var lidt so-so, men måske vi bare var uheldige? Det britiske mærke Reiss havde inviteret os sammen med et firma, der hedder Rewardstyle. Det var virkelig hyggeligt. Men ud over det så har jeg meldt fra stort set alt pga. den lille tå og Smukfest.

Der er sådan nogle trin, som har været ret store i min foreløbige “blogkarriere”. Små milepæle. Fra at få den første kommentar, som ikke kommer fra min far eller kusine på bloggen. Til at nå ti følgere på Bloglovin, og så 100. Til mit første event, til at komme på H&M’s presselist. At se sit navn på et bordkort for første gang – måske i det hele taget at skulle til så fint arrangement, at der er bordkort.  At være inviteret til et awardshow. Øjeblikket et billede får så mange likes på Instagram, at den skifter med at tælle navne til at tælle med tal; 11 likes (det skete i øvrigt for mig på et billede af koldskål-to-go). Der er masser af små hjørner, storeøjeblikke, som jeg altså stadig kan blive vildt ydmyg over at opleve. Og så er det vildt at mange af jer er de samme. Altså fra mine første indlæg til i dag. Det er måske det største, at mange af jer er blevet hængende, selv om der er langt fra i dag til de ikke bare halv- men heldårlige dagens i november engang i 2011. TAK! TAK. Tusinde tak.
 photo birkenstock_col2_zps6ad0ed9d.jpgOg så til mit tip. At købe et par Birkenstock er som at vælge side i en fodtøjskrig. Jeg har haft et par lyserød af slagsen stående efter en forstuvet storetå i folkeren. At de nogensinde skulle blive smarte og shit bloggers wear, det havde jeg ikke forestillet mig. For mig er de blevet stående på skohylden som mine reserve-sygesko. Under flytningen blev de lyserøde dog væk, og jeg måtte have mit et nyt par. Det er altså de eneste sko, min indpakkede fod kan være i. Træskoene er for smalle til fuld indpakning kan komme derned. Æv! Og den skal være indpakket fire uger til. Så at investere i sundhedssandaler virker som det rigtige.

Jeg har købt dem HER, ganske billigt til ca. 350 kr- efter tip fra denne dejlige madamme!

21 kommentarer
 1. Hey Cathrine,

  Jeg har længe overvejet om jeg er vild med de her sandaler eller om de i virkeligheden bare er lidt kiksede, og da jeg ikke har en forslået tå som undskylning for at anskaffe mig et par og afprøve dem (ja, ikke at jeg på nogen måde missunder tåen, god bedring, av av), så er jeg nødt til at tage stilling til om jeg vil investere i dem! 😉 Men med det her tilbud er jeg mere eller mindre overbevist. Har du nogen ide om, hvor stor forskellender er på den brede eller smalle model? 🙂

  1. Hej Julie,
   De er i hvert fald billige at teste ud 🙂 Jeg ved ikke rigtig, hvad forskellen er, men jeg har meget smalle fødder og tog den smalle. De er stadig lidt brede 🙂 KH

 2. Det er sjovt, for mine fødder har faktisk vist sig at være for brede til Birkenstock! Jeg har fået vabler og alt muligt andet sjovt af at gå i dem, så de er røget ud i skralderen, selvom de nu var ganske moderne. Jeg går i normale sneakers til dagligt, og det går fint, men Birkenstock sandaler, dét kunne mine fødder ikke lide 🙂

  1. Du er ikke den første jeg har hørt fortælle om Birkenstock-vabler, Emma! Sandalerne findes i to bredder, så måske du havde fået den forkerte?
   KH C

 3. Det her har overhovedet intet med indlægget at gøre, men for pokker hvor ser Frida sød ud på billedet med skoene! (:
  Og det var så min første kommentar nogensinde herinde..

 4. Tak tak TAK! Havde ellers bestilt et par sandaler fra en anden tysk hjemmeside, men fik efterfølgende en mail – de var udsolgt!
  NU håber jeg der er et par på vej via dit tip 🙂 Du må have en fremragende tirsdag!

 5. Har allerede et par i sort og KNUS-elsker dem! Den model er altså for lækker. Nu har jeg så også købt et par i hvid….. 😉

 6. Jeg er fan. Af mine elskede Birkenstock (og nå ja, selvfølgelig også dig Cathrine). Købte et par i deres hjemland på vej hjem fra en ferie i Italien, tror jeg gik i 8. klasse, og jeg mindes altså, at de var meget ‘in’ dengang? At der så har været en periode, hvor de har været knap så meget inde i modeelitens varme, har jeg lukket øjnene lidt for 😉 De sidder på mine fødder hver evig eneste sommer, og sidste år købte jeg endnu et par -præcis magen til dine 🙂 God fornøjelse med dem, jeg håber de bliver en succes! 🙂

  Og skønt at du kan komme lidt ud nu -og så endda på en Vespa! Der er stil over dig, Cathrine -brækket tå eller ej! 😀

 7. Hej Cathrine!

  Nu fik du mig overtalt til endelig at købe dem! Har længe overvejet om det skulle være dem eller den høje version fra topshop. 🙂
  Jeg bestilte via dit link, hvilket førte mig til den tyske version – har du også bestilt på den?
  For da jeg fik bekræftelsen, stod der tyskland under min adresse (stakkels postbud, som skulle prøve at finde den). Så nu har jeg måtte skrive en mail til dem om enten at annullere min ordre, eller ændre landet til Danmark.

  Tak for en skøn blog, Kh Ditte og mopsen Bob.

  1. Hey Ditte

   Jeg har også bestilt og har fået en mail her i dag, om at jeg har bestilt på en forkert side, på trods af at det var den der var linket til.. Har du også fået en mail så ? Den siger jeg skal bestille på http://www.footshopping.com..

   Vh Simone

   1. Hej søde piger, Jeg beklager meget, at jeg har linket til den tyske version. Det er nu rettet til i linket, så siden er dansk og der derfor ingen problemer er i shippingen 🙂 KH

   2. Hej Simone

    Jeg fik en mail tilbage om at de annullerede min ordre , så nu har jeg også bestilt på den danske udgave 🙂

 8. Halløj 🙂

  Mega fedt med tip – har længe ønsket mig et nyt par og nu skal det være 🙂 Men bliver lidt forvirret.. Skal man mon vælge Birko-flor eller læder ? Hvad mon er standard ? Måske du kan hjælpe 🙂 Lidt øv at bestille forkert, når det nu er så langt væk 🙂

  Vh Simone

  1. Hej Simone, prøv lige at tjekke den danske side som jeg har rettet linket til. Der skulle det hele give sig selv. Det må du undskylde, jeg ved ikke lige hvordan det er sket 🙂 Jeg har valgt den smalle! KH

  1. Hej Nina, jeg har fået linket til den tyske side, af en eller anden grund og ikke den danskeudgave. NU er linket i orden, og så skulle der ingen problemer være! Beklager! KH

 9. Jeg ELSKER Birkenstock, det er en fantastisk sko! Jeg er vild med, de er blevet populære (så kigger folk ikke skævt til mig længere) 😉

  1. Haha der er fordele ved trends – det må være på sin plads at kalde dig firstmover BIG time 😀 Kh

 10. Hej Cathrine. For det første tak for en skide god blog. Jeg blev overbevist om at Birkenstock var the shit, da jeg så modellen Gizeh! Synes den er meget mere feminin end arizona-modellen. 🙂 Men den er sikkert ikke så praktisk ift. “tåsituationen, men pæne er de. 😀 og rigtig gode at gå i.

Læg en kommentar