OOTD: À Marais

Ganni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint MartinGanni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint MartinGanni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint MartinGanni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint MartinGanni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint MartinGanni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint Martin Ganni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint Martin
Can contain adlinks: Sandals – Marni // Kimono + slip – Ganni

 Her til aften er min kæreste taget hjem fra Paris, og jeg har skiftet Marais og Temple ud med Montparnasse – det er på hver sin side af Seinen.

Jeg må indrømme, at jeg er lidt kærestesyg. Det har været nogle helt igennem varme og kærlige dage i Paris. Vi har spist rigtig godt, ikke haft dage med under 20 km i benene. Så har vi fået brændt lidt penge af. Vi har talt alvorligt, og vi har grinet. Vi har drukket lidt mange drinks. Taget en smule billeder. Bare været hinandens i Paris. Så nu er jeg lidt kærestesyg. Lufttrykssyg, hevet ud af vores egen bobbel. Det var helt mærkeligt at sætte ham på en taxa til lufthavnen og så selv blive. “Tak for Paris” sagde vi, og så kyssede vi, “Au revoir”. En ferie starter, når kufferten pakkes og den slutter, når vasketøjet sættes over, hjemme igen. Afbrudt ferieleje. Det er følelsen, når jeg ikke kunne følge ham hjem til vores hule.

Billederne her taget nærmest uden for hoveddøren ved vores lejlighed. Hold op, vi har boet skønt! Vi skulle til Beyoncé+Jay-Z-koncerten, men efter at have kæmpet lidt med at holde kimonoen, som jeg købte kort inden afrejse, lukket og samlet mens vi tog billeder, så vurderede jeg den liiidt for slappet til en koncert, hvor vi uden tvivl skulle hop-amok. Det blev til t-shirt og nederdel den aften i stedet, og så kom kjolen på en anden dag. Det føltes nærmest som nattøj; let kimono og en underkjole. Sensuelt. Parisisk – kvinderne er SÅ feminine hernede.

Jeg skal nok strikke en guide af en art sammen til jer. Men jeg har bare haft lyst til at være så meget sammen som muligt. Uden computeren. Nu skifter jeg gear. Indtil søndag bliver en hel anden slags ferie. Det er med min mor, søster og niece. Og vi kommer til at tage det hele ned i tempo. Og i stedet for at jagte vilde madoplevelser, så går vi på jagt efter gode legepladser.

Au revoir!
Ganni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint Martin

English recap:

Today I had to say au devoir to my boyfriend. After spending five days in our own little bubble; enjoying every moment, every corner of the city. Walking no less than 20 km’s every day. Eating, drinking, laughing. Also having those big talks. It was actually really hard to say goodbye. To me a vacation starts when you pack your bag at home and it doesn’t end until you’re once again back home washing all of your clothes. So this feels interrupted and a bit sad. But hey! Missing is healthy! So I’ve heard. And the next couple of days until Sunday morning I am spending with my mother, sister and niece who’ve just arrived from Copenhagen. Right now I just wanna French kiss my boyfriend and spoon up…. Soon enough! Meanwhile I’ll enjoy the moment.

The kimono I bought just a few days before leaving for Paris. Having a pretty great idea about how it would be so sensual and ladylike and match the Parisians surroundings. But I came to realize I had forgotten a pen to hold it together – it kept slipping a part, haha! A bit too sensual maybe??

Au revoir!
Ganni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint MartinGanni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint Martin Ganni Kimono, Marni sandaler, Marias, Temple, Paris, Canal Saint Martin

22 kommentarer
 1. Jardin de Luxembourg har en vild legeplads, men den koster så også penge at komme ind på. Det gør de ikke omkring Champs de Mars og Eiffeltårnet – kun hvis man vil gynge (hvad sker der for de franskmænd?). I det mindste kan dem, som ikke skubber så drikke vin samtidig…;)

  Parc Marceau i det 8. er også virkelig lækker og børnevenlig – der spiser jeg gerne frokost med mand og barn, da jeg arbejder tæt ved.

  //Caroline

 2. Åh, Cathrine! Så fin så fin du er.
  Og så liige én ting til…… Jeg blev altså virkelig så stolt da jeg så dit navn, pludselig kunne lide mine ting på instagram, her den anden dag. Åh mit glade hjerte, tak!!!

 3. Har du shoppet dernede? Jeg elsker Claudie Pierlot (tænker det måske også er noget for dig), Sandro, Maje og The Kooples. Gramsede en del på en Maje bluse forleden og kan desværre mærke, at det var en fejl ikke at købe den med hjem 🙁 Øv at man ikke kan købe den i DK!

 4. Jeg kan mærke at Paris trækker i mig, efter alt det dejlige du har fortalt. Jeg bliver helt glad i låget af at høre hvor dejligt i jar det sammen 🙂 og så et praktisk spørgsmål, ved du hvorfor man ikke kan læse hele teksten i bloglovin appen, men skal gå ind på “hjemmesiden”, hvis man kan formulere det på den måde? 🙂

  Lærke//Sorte Stiletter

 5. Hold nu kaje, hvor ser du altså bare hammer godt ud i det outfit! Som om jeg ikke har sukket nok over det print der i forvejen (det er altså også ondt at lade mig bo lige ved siden af en Ganniforhandler), men nu viser du mig også hvor flot det kan se ud i aktion. Suk… (:

 6. Hvor ser du smuk ud!
  Jeg synes, det stråler ud af dig, at du er på kærlighedsferie <3
  Hvad gør du med dit hår? Det stråler også 🙂

 7. For fanden, du ligner en mulliard altså! Det “nye” hår klæder dig simpelthen så godt.
  Jeg vil btw. meget gerne have en lille guide til Paris. Jeg overvejer at give min kæreste en weekendtur til Paris i julegave, så det ville være skønt.

 8. Jeg elsker simpelthen netop det Ganni-print, og jeg må sige, at selvom det er et simpelt outfit, så er det et af de bedste, jeg har set fra din side nogensinde! Wow! Fortsat god ferie 🙂

 9. Hvor er du fin – det nye hår er super flot til dig.

  Og hvad er de franske kvinders hemmelighed?
  De ser nemlig så feminine ud… på sådan en helt særlig måde. I DK synes jeg lidt at kvinderne (ofte) har et mere slutty/sexet look frem for feminint.

 10. Shiiit en hottie – tjotal læks 😉 Det ligner faktisk lidt at i lige har haft en tur på lagnerne med lidt pjusket hår og lidt fræk påklædning, på den gode måde altså 😀 Paris er helt fantastisk, hvor vil jeg bare gerne snart tilbage! Rigtig god fornøjelse på resten af din ferie.

 11. Altså, dit hår er så fint Cathrine ! Hvad putter du i af styling-produkter for at få det til at fylde så så flot i længderne? Kan huske du før har omtalt at dit hår var satans glat, så tænker du må have et godt trick?? 🙂 …hilsen hende med flat hår!

Læg en kommentar