OOTD: Circle of fashion

By malene birger ternet skjorte, green leather trousers, & Other Stories, Munthe, brown leather bag, Green liberty nike sneakers By malene birger ternet skjorte, green leather trousers, & Other Stories, Munthe, brown leather bag, Green liberty nike sneakers By malene birger ternet skjorte, green leather trousers, & Other Stories, Munthe, brown leather bag, Green liberty nike sneakers
Contains adlinks: Sneakers – Liberty X Nike // Leather Trousers – & Other Stories // Shirt – By Malene Birger // Knit – Munthe // Bag – Ecco 

Fredaaaaag! ENDELIG! Det har været en laaaaaaang uge. De der dage, hvor jeg står op kl. 06.45, træner fra 8-9 og så arbejder til kl. 20-21 – they’re killing me. Men jeg må indrømme, jeg bliver lidt bidt af det, træningen, det med at styre kosten mere. Jeg skal lige greje, hvordan jeg skal fortælle om det, for I var mange der gerne ville høre. Pt. sidder jeg på snart tredje time i træningstøj. Det er egentlig en fridag, men blogdag, så jeg skal lige tage mig sammen. Til trods for at jeg kun skal ud og løbe – 2,5 km. Man må nemlig ikke starte med mere. Hvis man aldrig har løbet, så skal man starte med 2-2,5 km de første 5-8 uger for at vænne kroppen til den ikke særligt sunde bevægelse, der sker i løbet. Vildt! Det anede jeg i hvert fald ikke. 2,5 km! Det er jo opvarmning for de fleste løbere, haha! Jeg må jo respektere. Skal i øvrigt løbe tre gange om ugen.

Nok om træning. Jeg har nemlig skidetravlt på min fridag. Jeg skal lave tomatmarmelade. Støvsuge. Rydde op. Vaske tøj. Købe ind. Ind forbi byen. Læse til forelæsning. Gå med Dunsen. I aften får jeg gæster, og gulvet i køkkenet har pt. en uintenderet changerende farve. Mellem sandfarvet og sort med alle de hundehår her er. FÅ.ALDRIG.SORT.GULV. Det er mere sart end hvidt; ALT kan ses. NURJ hvor det er træls. Det var malet sort, da vi flyttede ind, og det er hammerpænt. Når det lige er blevet støvsuget og vasket altså. Det holder i tre minutter indtil frikadellen valser indover og ryster sig i ren og skær teenageoprør.

Apropos changerende. H&Ms hypede Studiokollektion er online nu. Og har I set denne her kjole? Er det lige 00’erne eller hvad? Det der changerende (sig mig, staver man det overhovedet sådan?) stof, det var min søsters gallakjole lavet af. Hun havde købt den i Pink Flamingo i Hørsholm Midtpunkt, såvidt jeg husker, og dét til en formue. Syntes mine forældre. Den var lavendel-changerende-over-i-noget-pink-ish-grønt. jeg var SÅ misundelig. Nøj den var pæn altså. Gulvlang med spaghettistropper. Ren 2000. Og nu er det sørme moderne igen. Det kunne være jeg skulle låne min søsters, hvis ellers du stadig har den søs? Du er i al fald eddermoderne. Tænk at vi nu er så gamle at vi kan have købt ting som har været moderne før og så kan genopleve tingenes renæssance. Ligesom cowboystøvlerne. Som efter flere af jeres udsagn er moderne igen, spottet rundt omkring i landet. Det er lidt sjovt.

Outfittet nedenfor er også fyldt med sager som har været moderne, igen og igen og…. Læderbukser, for et par år siden blev de støvet af og gjort til et it-item. Min fars ekskone havde et par i 90’erne husker jeg. SÅ moderne. Meget vidde i det. Og så er der skovmandsskjorten her gone bling, men i 90’erne var det ren Nirvana-grunge. Circle of fashion. Igen og igen og…

By malene birger ternet skjorte, green leather trousers, & Other Stories, Munthe, brown leather bag, Green liberty nike sneakers By malene birger ternet skjorte, green leather trousers, & Other Stories, Munthe, brown leather bag, Green liberty nike sneakers
English Recap:

I’m a busy today. It’s my day off my regular work. Having to work both Saturday and Sunday I have a lot of plans and dreams for this one Friday, probably over scheduling. So far I have been sitting in my running outfit for three hours planning this post. Checking out news sites. You probably know the drill. Facebook. Mail. Instagram. Blog. News site. H&M online. Mail. Maybe something interesting has happened on Facebook? Instagram. Blog. News site. Blog. STAY FOCUSED. 

First off – run 2,5 km. My personal trainer said I have to start with 2,5 km’s run for the first 5-8 weeks to get my body used to it. And then: cleaning. Oh my lord. It’s messy. It’s kinda two-colored at the moment. Painted black with a sandy shimmering. Frida the Pugs hair is all over. Seriously vacuuming twice-three times a week. It’s insane. And speaking of shimmering. Did you see the H&M Studio collection? I noticed this dress reminding me of my big sister’s prom dress in 2000. Oh boy I thought she was the most beautiful girl in the world on that night. Spaghettistraps. Shimmering fabric. Floor length. I should ask her if she kept the dress – I mean. It’s obviously chic again! And even original. Just like with the cowboy boots. Fashion. Again and again and… Can’t believe I’m old enough now to have owned something that was chic turned chic again. I have lived a whole circle of fashion! Gosh!

By malene birger ternet skjorte, green leather trousers, & Other Stories, Munthe, brown leather bag, Green liberty nike sneakers
[show_shopthepost_widget id=”250558″]

6 kommentarer
  1. Åh jeg føler mig virkelig som en på 80, når jeg fortæller mine niecer og nevø om dengang internet og ipad ikke fandtes – suk, det blik jeg får 😉 Og det med at man genoplever moden, ja det er altså lidt sjovt! Jeg husker min galakjole syet i nøjagtigt samme snit som den kjole, du linker til – haha. Den hopper jeg altså ikke på igen. Ikke lige den 🙂

  2. Pyh, det lyder altså også som nogle meget lange dage! Set i det perspektiv er mine lange dage lige pludeselig ikke så lange længere, hehe.
    Hvor typisk at man render fra Herodes til Pilatus som en skoldet skid på sin fridag -sådan ender det også tit for mig. Håber du når det hele, og at første løbetur gik godt! 😀
    Åh, start 00’erne og spaghettistropper! Er det ikke lidt for tidligt, de får deres renæssance, eller er det bare mig, der ikke er helt klar til dem igen?! Til gengæld ser du hammergodt ud på billederne! 😀 Det look klæder dig (også) 🙂 …Og Ecco bør sætte den shopper i produktion, det er lige den, jeg mangler! God fredag 🙂

  3. Åh jeg ved helt præcist hvilken kjole du snakker om! Havde selv gallafest på gymnasiet i det gyldne år 2000 og to af mine veninder troppede op i netop den kjole du beskriver! Den var så fin :p

  4. Virkelig fin skjorte og utrolig lækker cardigan – dem drømmer jeg om i min garderobe.
    Start 00’erne, gallafest og spaghettistropper…been there too! 🙂

Læg en kommentar