OOTD: Velvet trousers

Rodebjer, zalando udsalg, velvet trousers, nude louboutin, rockpaperdresses Rodebjer, zalando udsalg, velvet trousers, nude louboutin, rockpaperdresses

Shoes – Louboutin // Trousers – COS (old) (similar) // Blouse – Rodebjer (on sale 1.795,- 649,- )

I fredags havde jeg tøse-kom-sammen. Det var BYO-pølse. Aka. hver mand tager sin egen pølse med til selskabet. Eller ost. Eller hummus eller hvad man nu havde lyst til. Og det var så hyggeligt!

Jeg havde sat en øl-buffet på bordet; Heineken, Jacobsen Bryg, Masterbrew – jeg lyder som en kending. Men sandheden er, at jeg kun liiiiige er ved at lære øl at kende. Jeg har aldrig brudt mig særligt meget om dem. Jeg husker, at den aften på Nørrebro Bryghus, hvor min dengang kommende kæreste kyssede mig for allerførste gang, der havde han spurgt, om han måtte give mig en øl. Og jeg turde ikke sige, at jeg kun ville have en rom-og-cola eller andet sødt snask. Jeg var 17, han var 23 – arbejdede i forvejen hårdt på ikke at falde igennem. Så jeg sagde tilbagelænet; “Bare sådan en øl…”. Og så fik jeg sådan en mørk, faktisk ret lækker en, og det var første gang jeg smagte en øl, jeg kunne lide. Otte år efter lærer jeg stadig – øl er jo ligeså forskelligt som vin, og hvad der er godt varierer vanvittigt meget. Gad egentlig godt på sådan et ølsmagningskursus? Nogen der kender et sted?

Nårh men tøjet var simpelt. Jeg var hoppet i ét outfit, men da fyrretræsskoven på benene nu er blevet FOR markant, så måtte jeg droppe bare ben og gå for lange bukser i stedet. I dag skal jeg heldigvis have fikset ben, så jeg er klar til kærlighedstur i Paris i weekenden. Juhuhuhuhu! Mine ben er overdimensionerede modhager, og jeg er bare glad for, at vejret ikke dikterer strømpebukser endnu. Kender I ikke det, når de ligesom stikker igennem? Houston we’ve got a hairy problem…

Pyt! Jeg tog velour og lyserødt på, og jeg stikker jer bare lige et tip her, ikk’? Den der bluse er sat virkelig meget ned, og den er noget så fin. Jeg kunne måske have overvejet at stryge den, men det nåede jeg ikke lige. Den skal med til Paris!

PS: Apropos Paris og lommepenge – jeg har lidt nyt på tictailen HER, og der røg allerede en del, da jeg delte det på Facebook. SÅ fedt! Så ser Paris slet ikke så skidt ud endda. TAK 😀

Rodebjer, zalando udsalg, velvet trousers, nude louboutin, rockpaperdresses
English recap:

Had som sweet blog colleagues over for BYO-cheese-and-sausage-night. Or hummus… Or salad. Or whatever they wanted to bring. And I had enough beer to make a pretty solid beer buffet, haha! Heineken, Buds, some different ones from Carlsberg. You know, us Danes, we are a pretty proud beer-making-country.

I was going for this beautiful new dress I bought at one of the Ganni-stores last week. But I realized my legs are now in too bad a shape to show them off. I am having them sugared tomorrow and at the moment the resemblance some kind of forrest. Bwah! Looking forward to my appointment tomorrow so I can get in ship shape for my romantic getaway in Paris this weekend.

And just a tip; this blouse from Rodebjer is marked down ridiculously if you like those peplum ones. I know I do!

Rodebjer, zalando udsalg, velvet trousers, nude louboutin, rockpaperdresses
[show_shopthepost_widget id=”254738″]

32 kommentarer
 1. Cat! Du skal på Fermentoren på Vesterbro – de har 20 haner med fantastisk øl i fra bryggerier i hele verden. Og man får lov at smage før man køber. Og det er billigt. Og der er Vesterbro-hyggeligt. Man kan faktisk også godt bare droppe ind og få en ølsmagning medmindre der er alt for travlt. Adressen er Halmtorvet 29c (på hjørnet af Skelbækgade i kælderen). Velbekomme og blog-hilsner fra Brygmesterens Kone.

  1. Ej okay, det lyder jo sindssygt lækkert, mand! Fantastisk tip! Det MÅ jeg prøve 😀 TUsinde tusinde tak! KH

  1. Tak Julie, jeg er også så glad for den! Den bliver også god til alle de outfits hvor jeg ikke lige ved, hvad der skal på 🙂 KH C

 2. Hej,

  Elsker simpelthen din blog og du har så mange fantastiske fine outfits og dette er endnu et af dem 🙂

  Jeg vil høre, om du vil fortælle hvilket program du bruger til at redigere dine billeder? De ser bare så fine ud og står altid knivskarpt.

  Mange hilsener,

  Sarah

  1. Hej Sarah,
   Ihhh jeg er så glad for dine roser, tusinde tak!
   Først og fremmest er det kameraet og objektiverne der gør forskellen. Jeg bruger mit Canon 650D og mit 85 mm eller 50 mm objektiv allermest. I ny og næ bruger jeg også et kompakt fra Olympus som er super til på farten.
   Jeg redigerer ikke billederne meget, måske lidt lysstyrke og lidt op for farverne, men det er sjældent efterhånden som jeg bliver bedre og bedre med kameraet. Men til den slags simpel redigering synes jeg rigtig godt om Picmonkey – meget simpelt at bruge 🙂
   KH C

 3. Hvor er det et fint sæt! Og lækkert med det nye hår. Tak for den røde nederdel på TicTail – jeg ledte længe efter den på Ebay sidste sommer. Og så var den lige der – og på vej til mig. Juhu! God tur til Paris.

 4. Hej Cathrine.

  Hvor er det et flot sæt! jeg elsker det. både pink peplum, velour og louboutins – sweet!

  Jeg har haft et problem med bloggen på det seneste. Jeg har et par gange trykket på de små billeder nederst i indlægget, uden at de har virket (Fx. virker linket til de fine sko i dag ikke). Det var egentligt mest en servicemeddelse 😉

  Hav en god tur til Paris 🙂

  1. TAK for feedback Anne, set vil jeg få undersøgt. Det skal jo virke 🙂
   Og hvor er det dejligt du kan lide outfittet, det er jo i virkeligheden for mig i hvert fald i den meget simple ende. Så DEJLIGT du kan lide det 🙂 KH C

 5. Søde Cathrine, jeg er nødt til at stille et mærkeligt spørgsmål. Føler mig lidt fjollet, haha, but here goes: Du siger, du skal hen og have ordnet ben, og at det er på høje tid. Men skal hårene ikke have en forholdsivs lang ‘mindstelængde’, når man skal have dem fjernet? Det er mere fordi, du jo har vist dine flotte stænger her på bloggen for mindre end en uge siden, så min forvirring går nok på, om hårene allerede er vokset så langt ud, at de kan fjernes??

  Jeg overvejer nemlig ofte at begynde at få ordnet mine ben professionelt, men dropper altid tanken dels pga. de økonomiske omkostninger, men også fordi jeg tænker, at urskoven på underbenene skal have lov at vokse ud i hundrede år, ha!

  Paris i weekenden lyder i øvrigt ganske fantastisk, god tur! 🙂
  Kh Maria

  1. Haha Maria, det er på INGEN måde sært! Skyd bare den slags af sted, no worries!
   Det var faktisk fire uger siden jeg havde fået fikset benene, så det var på høje tid. Men hårene kan ikke ses så godt på afstand. Og så må jeg indrømme jeg er lidt ligeglad. Ja, man kan også godt se dem den sidste uges tid. Men det generer mig ikke. Jeg skal ikke imponere nogen på benene 🙂 Jeg er bare så glad for resultat. De er helt glatte en uge. Og så er de rimelige i en uge, og så den tredje og sidste uge trænger de mere og mere. Tre uger er minimum. Jo længere man venter, jo bedre 🙂
   Jeg har ikke tørre ben som ved barbering – men nu har jeg også fået fikset ben i snart ti år. Er vel afhængig!
   KH – og tak kære maria!

   1. aah ja, det giver mening. Og når man alligevel ikke lægger mærke til dem, er hver fjerde uge heeelt fint. Så når man også at få løn! 😉 Tak for dit grundige svar, du er nice Cathrine. Kh Maria

 6. Så flot stylet, fra top til tå;) vil du ikke lave en lille guide til Paris? Pønser selv på en lille tur derned i efteråret.

  Rigtig god tur:)

  1. Det er først og fremmest en kærestetur, så jeg vil forsøge at være til stede så meget som muligt og ikke tænke på bloggen mere end højst nødvendigt. Men mon ikke jeg bikser lidt sammen når jeg engang er hjemme og har tid 🙂 KH C

 7. Hej og undskyld jeg skriver her helt ude af kontekst! 🙂 Det er bare fordi, jeg på et tidspunkt mener at have set, at du har et Eiermann skrivebord – men nu kan jeg ikke finde det igen… Er du glad for det? Og vil du røbe, hvor har du fået fingrene i det? Det er så pæææænt! 🙂

  KH Johanne

  P.s. God tur til le Paris!

  1. Jeg købte det vist på Casashoppings hjemmeside. Lidt lang ventetid, men det må man tage med 🙂 Vi er så glade for det, virkelig! Det er superlækkert!
   Og tak JOhanne! KH

 8. Hold op hvor ser du fin og fiks ud -både hvad angår tøj og hår! 😀 Jeg må indrømme, at jeg ikke var vildt begejstret, da du lod de lange lokker falde, men NU?! De her billeder har overbevist mig og fejet AL skepsis væk!! Især billede 1 og 2 er FANTASTISKE! 😉 😀

  1. Ej hvor er du altså bare kær, hahaha! Tusinde mange mange mange tak! Jeg skulle også lige vænne mig til det, men for søren, det er rart! Også bare at gøre noget ANDET. Nogen skal lidt luftforandring til. Tusinde mange tak, det betyder altså alverden! KH

  1. Jo, det kan du tro Freja, det prøver jeg også såvidt muligt, men kan godt se den lige er glippet her. Den lange guldkæde er fra Vibe Harsløf – når jeg ikke skriver navne på andre smykker, så er det som oftest fordi de er arvede 🙂 KH

 9. Smuk som altid :-* jeg elsker øl! Men som glutenalleriger får jeg alt for få øl!!!
  Det der hårproblem du beskriver, bringer grimme minder frem – som barn havde jeg en meget behåret mor :-/ hendes strømpebukser havde et meget specielt look!!
  Knus og kram

  1. Åh det kan jeg godt se, det er sgu også så besværligt! Men du må slå dig på den gode rødvin, mmmmm! Tænk sig at nogen sælger strømpebukser med hår på, hm…. Det forstår vi ikke, tanten og jeg 😀 KH

  1. FEDT tip, det må jeg prøve! Det lyder som en perle kun for de indviede.SKØNT 😀 Tak! Håber I havde en dejlig polter! KH

Læg en kommentar