OOTD: Handsome man

Tiger of Sweden, rockpaperdresses kæreste, won hundred jeans dagens_a_080914_2

Shoes – Bertie // Jeans – Won Hundred // Shirt – Gant Rugger // Blazer – Tiger of Sweden // Socks – Poul Smith // Handkerchief – The Tiebar

Han bliver mere og mere lun på outfitbilleder, den flotte mand! Han spankulerer lige frem frem og tilbage foran kameraet. Laver business-ansigt. Skælmsk ansigt. Glad ansigt. Hugo Boss-reklame-ansigt. Manden har mange facetter. Revisor. Digter og guitarist (han skrev og indspillede en sang til mig, da jeg fyldte 18 år – Bliss, hed den. Og her spiller han i øvrigt Beyoncés XO). Ur-entusiast. Måske i virkeligheden pynte-entusiast. Charmeklude. Små knaphålsblomster. Butterflies. Slips. Sokker.

Og tænk sig, da jeg mødte ham, gik han klædt i et par gamle jeans og sin storebrors aflagte karryfarvede fløjlsjakke med brun fløjlskrave. Sagde jeg, vi taler 2007 og ikke 1977? Jeg skal ikke tale for højt. Min kæreste har i den grad også mindet mig om, hvad jeg havde på første dag han så mig, nogensinde; hvide kasseformede hørbukser med ribkant. Røde Converse (købt i Hørsholm Midtpunkt, oven på på 1. salen). Mørkeblå stumpetop. Meget stram. Med små hvide prikker på og sådan en form for cross-over-udskæring som fik mine fortrin til at ligne to skinker i kap om plads i køleren. Min kæreste beretter i øvrigt kærligt om mit outfit, og det er bare mig, der tillægger de grimme billeder. For dem bliver jeg desværre mindet om, haha! Jeg husker ikke hans så kærligt og nostalgisk. Måske jeg er tøj-minde-pessimist? Græmmes stadig ved tanken om, at det her skulle blive moderne igen.

Jeg ville i øvrigt meget gerne finde stumpetop-outfittet til jer. Det blev foreviget til Fredensborg Lokalavis, som dengang hed Ugenyt. Et helt interview med mig, blandt andet; “Første skridt mod stjernerne”. Det var i øvrigt til den audition på Romeo&Julie i Trommen, Hørsholm, hvor jeg endte med at møde min udkårne. Otte år efter er der stadig monster mange skridt tilbage, haha! Nårhmen interviewet kan ikke findes med billede. Men læses her. Dybdeborende journalistik. Cathrine 17 år, citat: “Jeg vil gerne prøve noget større, møde nye menensker og noget, hvor der er mere dans.” – om hvorfor jeg ikke er med i gymnasiets musical det pågældende år. Ambitioner, du!

Nårh men tilbage til manden på billederne. Der er ingen fløjlsjakke længere, men jeansene er uundværlige, og især Won Hundreds er hans favorit!

Han er pæn, synes jeg. Det er jo egentlig lidt heldigt, ikke?

dagens_a_080914_4

English recap:

He’s a dapper one isn’t he? 

I can’t believe this guy – so into all the little details; handkerchief, socks, bowtiew, tie bars, today – back when I met him he wore a curry coloured flannel jacket with a brown color. Did I mention it was 2007 and not 1977? Boy has he changed the pace. Now he is so extremely picky – I never have any success buying things for him. He won’t wear them! Well, I’m no better. I still haven’t gotten my 25-year-present. He got me a pair of sandals. They didn’t fit, so I returned them. And then nothing happened, haha! Maybe I should find something pretty in Paris from him to me? Or he should find me something. With a little help from me 🙂

 

dagens_a_080914_3

24 kommentarer
 1. Haha.. ååhhh Hørsholm Midtpunkt ja. SKønt sted! Ahem… Jeg var der faktisk forleden med min søster og niece. Det er godt nok længe siden jeg har været der. Jeg synes det var så fedt dengang, men nu, ahhh.. Haha!

  I er sgu et godt match. I klæder hinanden virkelig godt! Pænt med pænt på, og så lidt mere pænt.

  1. Haha tak Mille Emilie, han klæder min side, flotte mand 🙂
   Ej hvor gad jeg gerne gense centret. Min svigermekanik bor jo stadig i området, så jeg må forbi! KH C

 2. Flot mand! Jeg er ret vild med hans stil – han formår at klæde sig voksent, men stadig på en ungdommelig og lidt legende måde. Det synes jeg faktisk særligt er en kunst for mænd omkring de 30. Man er blevet for gammel til jeans, en t-shirt og et par udtrådte All Stars, men for ung til at rende rundt i fuldt jakkesæt (eller sweater og sundhedssko, hvis man ikke er så business-like).

  1. Tak Tina, dine søde roser er givet direkte videre. Jeg ved også, at det er noget min kæreste tænker meget over. Også pga. hans fag; revision. Folk er meget konforme og hvis de er lidt vilde, så bliver hurtigt kiksede. Så at du synes, det lykkes ham godt, det vil glæde ham 🙂 KH C

 3. Trofast fan her. De opsmøgede bukser bliver jeg nok aldrig helt fan af, men resten sidder, som det skal. Og hvor er jeg glad for at lommekluden er kommet tilbage igen. Det frisker altså lige op og gør så meget ved et outfit.

  1. Min kæreste giver et holla, eller hvad man nu siger, tilbage 😀 Tak Mathias for de søde ord! De er givet videre! Især Tiebar er et fedt sted at finde kludene 😉 KH

 4. Aigh – kærlighed når det er bedst! Elsker den kærlige tone i det du skriver om din kæreste!
  Og jo, han er sgu en flot fyr – næsten ligeså flot som min egen …. hihihi..
  🙂 🙂

  HURRA for kærligheden – må den blomstre for jer altid 🙂

  1. Åhr Camilla, kærlighed kan man ikke få nok af! Den måtte gerne sprede sig som ringe i vandet! KÆMPE hurra – lad den gerne blive ved med at vokse 🙂 KH C

 5. Man behøver jo ikke decideret at ændre på manden, men det har aldrig skadet at skubbe dem lidt i den rigtige retning 😉
  Min kæreste er pludselig begyndt at købe meget mere spændende og flot tøj end nogensinde før. Ved ikke om det er min fortjeneste, eller han bare er ved at blive voksen. Det eneste jeg har gjort er bare at udpege de pæne bukser, indtil vi til sidst blev enige hehe :b

  Flot det er han i hvert fald, ham din mand (:

  1. Haha du har ret! Jeg bliver da også skubbet på i ny og næ 🙂 Lidt kærlig hjælp har aldrig skadet 😉 KH

 6. Han er lækker. Der er noget fedt over velklædte mænd. De opsmøgede bukser er smarte! I Italien, hvor jeg kommer en del er mændene så velklædte og flotte at se på. Det savner jeg lidt i DK. Men her har vi da en velklædt fyr! I er et godt match, tror jeg.

  1. Haha TAK Merete, han kommer med garanti til at rødme, når jeg giver roserne videre! Og ja italienske mænd er ikke bange for at gøre sig umage – det er sådan en fornøjelse at se 🙂 KH

 7. Hej Cathrine,
  Det er altså lidt morsomt – synes nok, at din kærestes efternavn på instagram ringede en klokke. Og da jeg så senere læste, at du var fra Fredensborg (ligesom jeg selv), og havde spillet musical i Hørsholm, så gav det pludselig mening. Jeg har også spillet musical i Hørsholm i den forestilling, der hed “Oscar” hvor jeg spillede rollen som “Josephine”, og hvor din kæreste også var med. Tror måske, at det var året inden “Romeo & Julie”. Verden er lille – hils endelig.

  Og vigtigt af alt! Skøn blog du har, som jeg flittigt læser med stor entusiasme! 🙂 Du skriver virkeligt godt!

  Mange hilsener,
  Anne, http://www.thecopenhagendiary.dk

  1. Sødeste Anne, jeg kan godt huske dig! Både fra lokalområdet men også Oscarplakaten! Hvor er det hyggeligt at høre fra dig 🙂 Du kan tro, at jeg skal give Adam en krammer fra dig. Jeg håber, at du har det godt. Det ser sådan ud! Stort til lykke til din fellowblogger i øvrigt. Stort kram

 8. Flot fyr!
  Jeg så faktisk en pige i dag med sådan en halskæde, som du linker til. Såeh, måske er det faktisk ved at blive in? Jeg håber det ikke…

Læg en kommentar