OOTD: Copenhagen vibe

Munthe jakke, A line skirt, decadent, Palads biografer, nordic blogger, fashion blogger copenhagen, rockpaperdresses Munthe jakke, A line skirt, decadent, Palads biografer, nordic blogger, fashion blogger copenhagen, rockpaperdressesMunthe jakke, A line skirt, decadent, Palads biografer, nordic blogger, fashion blogger copenhagen, rockpaperdresses

Shoes – Minimarket via Henny and My (on CRAZY sale) // Skirt – H&M Trend (old) // Blouse – SamsøeSamsøe (similar) // Jacket – Munthe (only sold instore at Grønnegade) // Bag – Decadent

Fra en regnvåd biftur får I her mit outfit. Nøj hvor håret klaskede. Men det gør alles jo, når det regner, så vi er lige flade. Jeg elsker, elsker, elsker, når jeg kan få taget billeder “out and about” i byen. Den der stemning; bussen der kører, lyskrydset der blinker, folk der går forbi. Det giver så meget liv. En af grundene til at jeg også holder meget af at blogge, det er billed- og tekstbanken til mine børn, someday. Så er det da sjovt at se, hvordan København så ud tres år tilbage i tiden, hvordan folk så ud. Mor her var altid drøn smart – det er da klart, haha!

I dag er jeg lige ved at omkomme af arbejde. Jeg har alt for meget at nå, inden vi i morgen tidlig flyver mod Paris, klokken 08.30. Jeg skal på arbejde nu og indtil kl. 15.00. Så hjem og pakke, få afhændet min elskede hund til svigermekanikken. Og klokken 17.30 skal jeg være til pre-Pharizzle-middag. Bum. Jeg har faktisk lidt ondt i maven lige nu. Ligesom eksamensmave, kender I det? Den falder ikke rigtig ned og får ro. Den får jeg altid, når der er for meget tryk på. Det har der været den sidste uges tid. Typisk op til ferie, er det ikke? Man skal ræse sig selv halvt ihjel for så at bruge de første mange dage af ferien på at køle ned og komme i feriemode. Dét mode tager så ca. en dags tid, for så skal man også begynde at forberede sig mentalt på, at man skal tilbage. Jøsses.

HVIS I sidder med det gyldne Paris-tip på bordet, så del det endelig <3 Jeg har allerede fået et par mails og kommentarer den sidste uges tid. Men I må meget gerne dele mere. Hvor skal vi spise? Hvad skal vi lave? Og hvor bruger man bedst sine shoppepenge? Jeg har været i Paris MANGE gange, men sidste gang var for syv år siden, så der er nok sket en del!

Munthe jakke, A line skirt, decadent, Palads biografer, nordic blogger, fashion blogger copenhagen, rockpaperdresses Munthe jakke, A line skirt, decadent, Palads biografer, nordic blogger, fashion blogger copenhagen, rockpaperdresses

English recap:

From a wet and cold day going to the movies. I love when I get the chance to get my pictures taken on the street of Copenhagen; the vibe from the busses, lights and people walking by. I love it. Always looks so vibrant and streetstyle-ish!

I have felt a bit run over the last week, particularly the last 48 hours. I am going to Paris Saturday morning but the blog is still having so many lose ends. I am almost drowning! I love the blog, but it is somewhat in between hobby and business-state regarding the hours I spend on it. And spare time to tie all the lose ends is next to none. Why do we run around double paced before a holiday?? It’s driving me insane and my stomach’s been acting up the last couple of days for it. Can’t wait till I can breathe again.

If you have any tips and tricks for Paris let me know! I would love to hear from you <3Munthe jakke, A line skirt, decadent, Palads biografer, nordic blogger, fashion blogger copenhagen, rockpaperdressesMunthe jakke, A line skirt, decadent, Palads biografer, nordic blogger, fashion blogger copenhagen, rockpaperdresses

22 kommentarer
 1. I skal unde jer selv en aften sejlere på Seinen. Det er så smukt med tusmørke,
  Og masser af lys langs floden. ❤️

 2. Ud over alle highlightsene, så synes jeg helt klart, at det jødiske kvarter Marais er værd at se! De har de bedste falafler og de fedeste genbrugsbutikker! Helt klart værd at komme forbi. Obs! jøders hviledag er om lørdagen, så jeg mener, at alt er rimelig lukket der, men tjek i din guidebog, der står det helt sikkert

  1. Uhhh der skal vi også bo! Og så har jeg noteret navnet på, hvad der i følge selveste Lenny Kravitz, haha, er verdens bedste falafelsted 😀 Tak for tip Amalie! KH

   1. Kravitz-stedet er en smule overvurderet og har ofte en aaaalt for lang kø! Prøv istedet falaffelstedet lige på den anden side af den smalle gade – det er mindst lige så godt! 🙂

 3. Mit yndlingsområde i Paris er helt klart Montmartre, jeg gider nærmest ikke være andre steder. Da vi var afsted i januar i år, faldt vi over nogle virkelig fine “hul-i-væggen” restauranter – sådan nogle smalle restauranter, hvor man bliver bænket tæt side om side. Som jeg forstod det, er det et ægtepar og den enes bror, som ejer tre steder på samme gade, nemlig La Vache et le Cuisinier, Le Jardin d’en face og Le Potager du Père Thierry. Vi nåede at prøve de to første, men har den sidste til gode. Super dejlig – og i forhold til kvaliteten vanvittig billig – mad. Førstnævnte lidt finere madlavning (ikke gourmet), nr. 2 er mere fransk husmandskost. Vanvittig god betjening. De tre restauranter ligger på Rue des 3 Frères. Det kan godt være en idé at bestille bord.

  Håber I får en rigtig god tur.

 4. Først og fremmest, så synes jeg at du ser fantastisk ud på billederne – jeg tænkte faktisk at dit hår så super lækkert ud (man ser nok altid selv mest det der klaskehår du taler om).

  Med hensyn til Paris, så er city pharma et must (det har jeg skrevet her inde før ;)).

  Ellers vil jeg anbefale at du tjekker denne her perle af en blog ud: http://mettesparis.wordpress.com/

  Hun har al verdens tips til lækre små restauranter og gode køb – jeg har brugt den vældig meget da jeg var afsted sidst 🙂

 5. Tag det på den gode måde i stedet: der er ikke rigtigt noget der slår følelsen af at vide, at man har præsteret helt vildt, og man faktisk er helt vildt sej! Og når du så skal direkte på ferie bagefter, jamen så er løsningen jo serveret. Fra maks indsats til maks afslapning (:

 6. Som jeg nævnte igår ifm. SATC indlægget, så kan jeg varmt anbefale Lindt chokoladebutikken ved Operaen og Angelina på Rue de Rivoli, som har FANTASTISK varm chokolade (og Croque Madame :))

  La Duree ved Madeleine kirken med en citron tærte med marengs = Himlen!

  I Marais skulle der ligge et sted som hedder La Palette, som skulle være rigtigt lækkert – har selv stedet til gode til næste weekend når jeg skal afsted, men har fået det anbefalet flere steder fra. På samme gade (mener det er Rue de Bretagne) skulle der også ligge et sted som hedder Candelaria, eller noget i den retning, som serverer virkeligt lækre drinks. (igen et tip jeg endnu ikke selv har testet ;))

  Har også fået anbefalet Les Enfants Rouges til frokost eller middag.

  I Montmartre – i den gade hvor Amélie cafeen Des Deux Moulins ligger (lige til højre, når man står foran Moulin Rouge) – er der et utal af lækre specialbutikker, herunder en butik med de bedste miniaturekager! På hjørnet af denne gade, og Rue du Coustou ligger et lille bageri med de bedste rosinsnegle! Og videre op ad gaden og så til højre, på vej op mod Sacre Coeur ligger en lille bistro/brasserie ved navn La Mascotte, som serverer udemærkede Moules Frites (og et godt glas Morgon til ;))

  Boulevard Saint-Germain er et besøg værd med mange lækre butikker. Ned ad en af sidegaderne (Emily Salomon nævner denne sidegade i sin Paris guide) ligger nogle forskellige små hyggelige bistroer, herunder et sted som hedder L’Entrecote. De har KUN entrecote til hovedret, med dertilhørende god sauce og fritter – MUMS! – og til en god penge. Det er vist en kæde, men deres restaurant i nærheden af Bd. Saint Germain er virkelig hyggelig.

  Hav nu verdens bedste tur og nyd byernes by! 🙂 kh. Pernille

 7. Jeg har ikke selv været der endnu, men jeg har fået anbefalet restauranten Le Minzingue i 15. arr. af en fransk kollega – hun siger, at det er hendes yndlingsrestaurant i hele Paris. Det er traditionel fransk mad, og så varierer menukortet med udvalget på dagens markeder, hvilket burde sikre friskhed. 🙂

  Derudover skulle området omkring Rue de Commerce i det 15. være rigtig god ift. små cafeer og sådan noget og knap så mange turister. Igen – jeg har ikke selv fået tjekket det endnu, da vi først flytter til 15. om et par uger, men mine kolleger virker troværdige.

  //Caroline

 8. Jeg havde de dejligste skøreste og sjoveste aftener på skt Martin. Flodens bred. Det er her de unge fattige studerende kommer og hænger ud. Lidt som på dronning louises bro. Min mand en masse vin, ost og baguettes.

 9. Tyrkisk te og en lille kage i den fantastiske Grande Mosquée de Paris. Det er den skønneske og mest fredfulde oase lige midt i larmen.
  Og mine dagdrømme går altid tilbage til slentreture langs Canal Saint-Martin. Det er så romantisk, at man næsten ikke kan være i sin krop. Og gå et smut forbi Du Pain et des Idées på rue Yves-Toudic. I må ikke snyde jer selv for verdens bedste pistaciesnegle og croissanter… Den bager har engang været skyld i en MEGET spontan Parisertur… Damn you snegle-og-croissant-cravings.
  God tur, Cathrine!

 10. Uh, hvor er jeg misundelig! Elsker elsker elsker Paris! Nå, men Canal Saint Martin, er dejlig, og så skal I spise morgenmad på Sesame Sesame som ligger ud til kanalen. Pandekager skal I spise på Rue montparnasse, særligt La Creperie Bretonne. God tur til jer! 🙂

 11. Ferdi er den hyggeligste og mest finurlige restaurant i Paris! Det er en tapas restaurant, men serverer en burger der er TO DIE FOR!!! Und jer selv den! Hvis du ikke er solgt, er det forresten også Kanye West og Kim Kardashians go-to restaurant i Paris 🙂
  Den ligger på Rue du Mont Thabor.

 12. I Paris har jeg fået det bedste stykke kød, jeg nogensinde har smagt. Vi spiste på Le Baribal, der ligger på 186 Rue de Vaugirard, 75015 Paris

  Det ser virkelig ikke ud af noget, når man kommer ind. Vi ville aldrig været gået derind af os selv, hvis ikke det var fordi vi havde fået det anbefalet. Men det var helt vildt lækkert. Mums. Mine tænder løber helt i vand ved tanken 🙂

 13. Øhm, da jeg gik ind på din blog var det lavet om til en side hvor man kunne downloade film??
  Headeren var den samme, men hele bloggen var forskellige filmdownloads. Da jeg genindlæste siden forsvandt det. Er det sket for andre? :O

Læg en kommentar