Avoiding black winter clothes

Dunsen er i bedring! Tak for al jeres kærlige omsorg – den virker! Hun har i hvert lige drysset forbi med et stort stykke legetøj i munden, klar til sjov.

Nu talte vi jo om sort/ikke sort til vintertiden. Og NØJ hvor er det altså svært at undgå. Butikkerne bugner med sort. Især på fodtøjsfronten er det noget nær umuligt at finde noget fint, som bare ikke er sort. Jeg må indrømme, at jeg altså i vintertiden hælder mere mod ikke-farven. Bare fordi den er så allestedsværende. Men nu har jeg jo engang taget et standpunkt om at forsøge at undgå den, og det er gået fint indtil videre. Vi prøver en sæson til. Så her får I en bunke gode muligheder for at undgå det sorte de næste mange og kolde måneder.

Der er strikke, lidt til benene, lidt kjoler til hverdag og til fest og lidt sko. Lad mig endelig vide, hvis I kunne tænke jer mere inspiration.

I kan få 10 % hos Asos gennem Unidays, og på Boohoo er der 20 % med koden whynot!
Munthe, designers remix, by malene birger, sequin turtleneck, asks, & other stories, cathrine nissen, rockpaperdresses, vintertøj, farvet vintertøj, How to avoid black clothes doing winter time

Whistles // By Malene Birger // Boss Orange // Wood Wood // & Other Stories // By Malene Birger
Munthe, designers remix, by malene birger, sequin turtleneck, asks, & other stories, cathrine nissen, rockpaperdresses, vintertøj, farvet vintertøj, How to avoid black clothes doing winter time

Paul & Joe Sister // Asos // Munthe // By Malene Birger // Asos // Ganni
Munthe, designers remix, by malene birger, sequin turtleneck, asks, & other stories, cathrine nissen, rockpaperdresses, vintertøj, farvet vintertøj, How to avoid black clothes doing winter time
Asos skirt + knit // Ganni // Vila skirt + knit // Selected // Asos // Asos Reclaimed // Ganni 

Munthe, designers remix, by malene birger, sequin turtleneck, asks, & other stories, cathrine nissen, rockpaperdresses, vintertøj, farvet vintertøj, How to avoid black clothes doing winter time

Selected // Munthe // Asos White // Oasis trousers + top // Boohoo // DieselMunthe, designers remix, by malene birger, sequin turtleneck, asks, & other stories, cathrine nissen, rockpaperdresses, vintertøj, farvet vintertøj, How to avoid black clothes doing winter time

Ganni // Asos White // Ganni // & Other Stories // & Other Stories // New LookMunthe, designers remix, by malene birger, sequin turtleneck, asks, & other stories, cathrine nissen, rockpaperdresses, vintertøj, farvet vintertøj, How to avoid black clothes doing winter time

Asos // Boohoo (20 % med koden whynot) // Monki // Boohoo (20 % med koden whynot) // Ganni // H&MMunthe, designers remix, by malene birger, sequin turtleneck, asks, & other stories, cathrine nissen, rockpaperdresses, vintertøj, farvet vintertøj, How to avoid black clothes doing winter timeBoohoo // Asos // TFNC // Laden Showroom X Domino Club // Ganni // Self Portrait

Munthe, designers remix, by malene birger, sequin turtleneck, asks, & other stories, cathrine nissen, rockpaperdresses, vintertøj, farvet vintertøj, How to avoid black clothes doing winter time

Ganni // Sorel via Sarenza // Stonefly via Sarenza // Timberland via Sarenza // Coolway via Sarenza // Ganni

English recap:

When it all gets cold and dark outside it is very tempting to choose black over colors. By about 1-2 years ago I made a deal with myself only to wear colors. All year round. But this time around I am actually thinking about buying a few black items beside my leather jacket and my perfect pair of jeans that are both in the closet at the moment. BUT I will not give into black colors before a fight! Colours got to win!

So here there a bunch of colorful possibilities to keep you warm during winter!

You can redeem a 10 % discount at Asos through Unidays, and you can save 20 % at  Boohoo with the code whynot!

The post contains a few adlinks

//

5 kommentarer
  1. Du har helt ret. Jeg kan egentlig meget godt lide sort om vinteren, men det her er altså too much! Der er jo KUN sort – og skoene er klart det værste. Jeg har været på jagt efter et par brune gummisko, men det er jo helt umuligt. Især i Magasin er det slemt! ÆV! God weekend og godt at Frida har det bedre 🙂

    1. Jeg kan anbefale dig Clarks, J! Dem har jeg i hvert fald og dem er jeg ret glad for! God jagt <3 Og GOD WEEKEND! KH

  2. Nøj et fint indlæg! Lige hvad jeg manglede! Jeg syes, det er ret så svært at undgå alt for meget sort tøj i vinter- og efterårsperioden, og prøver forgæves at finde noget tøj, som både er pænt men også farverigt 🙂 Tak for inspirationen! 😀

Læg en kommentar