Eddy Anemian for H&M

Eddy Anemian for H&M, Stockholm fashionweek AW14, rockpaperdresses, cathrine nissenEddy Anemian for H&M, Stockholm fashionweek AW14, rockpaperdresses, cathrine nissen
Kan I huske, da jeg blev inviteret til Stockholm Fashionweek i januar af Oriflame? Og hvordan jeg havde det fuldstændig vanvittigt over, at mit navn stod på en stol? (Læs HERHER, HER og HER Det var lidt dér, jeg kunne mærke at andre så min blog som professionel, og at jeg ikke bare var en sofalus, der nød at blogge med en kaffekop balancerende i skødet.

Udover at se Oriflames hovedkontor, så var jeg også inviteret ind for at se Eddy Anemians kollektion for H&M. Og jeg var noget så betaget. Så betaget at jeg havde kameraet for øjet fra jeg kom, til jeg gik. Håndværket, flæserne, det skulpturelle. Jeg er så mega imponeret over, at H&M lader en mand, der tydeligvis dyrker et håndværk så meget som Anemian gør, lave en minikollektion for brandet. Og så vandt han jo i øvrigt også H&Ms design awards 2014 – deraf kollektionen i produktion.

Jeg tog alle billederne her i mørket, og til trods for den ringe belysning, så har det bare givet en effekt. Den helt mørke silhuet omkring modellerne, de tunge materialer.

Hele kollektionen kom online i morges, og ja, den er i den dyre ende. Men det dér er også håndværk, der er prisen værd. I øvrigt er det hvide sæt her og her måske ret fint til en forårsbrud?

I kan købe det hele her.

Eddy Anemian for H&M, Stockholm fashionweek AW14, rockpaperdresses, cathrine nissenvEnglish recap:

I took al of these beautiful pictures when I back in January were invited to Stockholm Fashion Week by Oriflame, one of the co-sponsors. One of the shows I enjoyed the most was Eddy Anemian’s. He won H&M Designer Awards with the most luxurious, decadent, BEAUTIFUL collection I have yet to see. The craftsmanship, the detail. I was in awe. So even though the prices are a bit high I most say I understand why. This is close to couture.

The line went online today!

Eddy Anemian for H&M, Stockholm fashionweek AW14, rockpaperdresses, cathrine nissenEddy Anemian for H&M, Stockholm fashionweek AW14, rockpaperdresses, cathrine nissen

6 kommentarer
    1. TAK Nikoline, jeg blev næsten også lidt enig med mig selv om, at der måtte være en runwayfotograf gemt i mig 😀 Jeg synes nemlig også designet og håndværket er eminent! KH

  1. Sjovt at du nævner det med lyset – jeg var overbevist om at det bare var skide god og kanonvild billedredigering fra din side, der fik billederne til at se så skide godt ud. Tilsyneladende er du bare en skide god og kanonvild fotograf haha :b

    1. Haha, HURRA 😀 De er overhovedet ikke redigerede, så jeg må være edder lovende runwayfotograf haha, sig til hvis du mangler sådan en en dag 😉 KH

Læg en kommentar