Hjemmet

Louboutin, Kristina Krogh tryk, Seasons, Stilleben, Marmorkasse Adax, rockpaperhomeLouboutin, Kristina Krogh tryk, Seasons, Stilleben, Marmorkasse Adax, rockpaperhomeGodmorgeeeen! 🙂

Jeg er på vej hjem til min lille æske igen, og jeg glæder mig helt til fast jord under fødderne, selv om det har været den sjoveste getaway længe.

Da jeg talte om pæne kasser forleden, så mente jeg det virkelig. Eller en pæn kasse. Adax har nemlig lavet sådan en pæn marmoragtig kasse, som endnu ikke er er produktion med øje for salg. Men jeg tror, den kommer det. Uden at love for meget. Jeg fik en af bureauet 9PR, som havde været så elskværdige at skaffe mig den efter at have været materialistisk forelsket i den længe efter, jeg besøgte deres showroom, hvor den stod.

Nu har den fået plads sammen med min farmors gamle stige og mine Louboutiner. Sidstnævnte er jo i sig selv et kunststykke.

To andre nye sager til hjemmet er det tryk, jeg har købt hos Stilleben, det grønne oven på vores vitrineskab i køkkenet, af Kristina Krogh. Det er så fint og gør mig glad. Messingrammen har jeg købt hos Høgh.

Og så vores Eiffeltårn, købt i Paris, som passer så fint sammen med mine Meyer-Lavigne-krukker. Ham den ene til højre for tårnet, som jeg kalder Jean-Claude (det hed vores gamle franske underbo, og så skulle det være sundt at tale med sine planter, så det gør jeg (kommer det fra the crazy dog, lady der taler med Frida på åben gade)), det ligner lidt, at han skuler mod det. Jeg er ret vild med stemningen mellem de to.

Og på den måde har jeg dimset og dimset og dimset den den sidste uger. God mandag og gør noget rart for jer selv. Jeg vil lave mig en rigtig god kaffe på maskinen, så snart jeg lander. Mm…

Louboutin, Kristina Krogh tryk, Seasons, Stilleben, Marmorkasse Adax, rockpaperhome

9 kommentarer
 1. Øjh altså, det er snart ikke sjovt, så mange fine ting du har! Misundelse er en grim ting..

  I har simpelthen så mange fine detaljer i jeres hjem efterhånden. Det ser virkelig skønt ud (:

 2. Du bor virkelig fint 🙂
  Jeg har et lille forslag (læs: ønske) til et indlæg. Det er vist ikke spor egnet lige nu, men måske du har lyst til at skrive en lille guide el. lign. til dine planter (især de spiselige) udenfor. Altså bare lige at du måske har det in mente, når du går i gang med det igen. Jeg har nemlig lige købt lejlighed med dejlig altan og ville frygtelig gerne ha’ en masse seje ting på den, men jeg har absolut ingen grønne fingre! KH

 3. I har simpelthen den pæneste stue, der findes. Jeg er fuldstændig solgt. Så kigger jeg rundt i mit eget hjem, som jeg godt ved heller ikke er helt dumt, men i iiih! Jeg bliver simpelthen så evigt inspireret af at kigge på dine boligbilleder, så lad dem endelig komme i en lind strøm 😉

 4. Haha, det er som om din gode Jean-Claude er ret irriteret over, at det tårn har taget lige netop den plads! 😀 Hvor er det hyggeligt, at urtepotteskujlere sådan kan tilføje et rum forskellige stemninger 🙂 God aften herfra.

 5. Hej Cathrine.

  Jeg har fået mig et par lækre louboutins – YAY!

  Men efter jeg havde dem på første gang blev det røde ødelagt på trædepuden. I butikken siger de, at det skal ske – noget med et tegn på at de er ægte… Hmm. Jeg var så skuffet over det!

  Er egentligt bare nysgerrig på, om din røde sål også er slidt væk på selve trædepuden?

  Kh. Rikke

Læg en kommentar