OOTD: Bubblegum knit

OOTD, nordic blogger, cathrine nissen, rockpaperdresses, Munthe knit, Isabel marant bart sneakers, Philip Lim mini pashli, & other stories leather trousers OOTD, nordic blogger, cathrine nissen, rockpaperdresses, Munthe knit, Isabel marant bart sneakers, Philip Lim mini pashli, & other stories leather trousers Rockpaperdresses, isabel marant bart, leopard bart, embellished socks, asos, green leather trousers & Other stories

Contains adlinks: Sneakers – Isabel Marant “Bart” // Socks – Asos // Leather trousers – & Other Stories // Knit + Scarf (couldn’t find it online, I found it in their store) – Munthe // Jacket – H&M Trend // Bag – Philip Lim Mini Pashli

Godmorgen 🙂

I dag er en mega spændende dag, så er det sagt!

Jeg har startet den med en løbetur (jeg er altså stadig ikke fan af det, det der med at løbe, men alle siger, det kommer?). Så skal jeg på arbejde i et par timer og forberede de to allersidste timer af Aftenvagten. Det er både lidt trist, fordi jeg har lavet programmet i over halvandet år. Men også en lettelse fordi det skærper mit fokus. Og det kunne jeg godt trænge til, apropos det her indlæg. Så skal jeg have fikset Nick-Carter-situationen i panden hos Suka-Sanne. Forbi et PR-bureau, der hedder 9PR – de har måske skaffet mig en stor og mega flot marmor-agtig-kasse Ja, lyder måske fjollet, men hvis det er lykkedes for dem, så skal I nok komme til at se den – den er nemlig mega pæn. Pæne kasser. Høh…

OG SÅ! Klokken 15.00 i eftermiddag kommer en arkitekt fra kommunen ud på vores lille matrikel og skal præsenteres for vores drømmeprojekt. Aftalen blev lavet for hundrede år siden. Vores lille hus har fladt tag, og det er som lavet til en lille tagetage (svært ord at læse, right?), et ekstra rum – og hvis det lykkedes i en så byggekonservativ kommune som Frederiksberg, så bliver vi her noget nær forevigt. Og så skal vi have børn. I hvert fald to – der bliver nok ikke plads til flere, haha! Og nårh ja, så har revisoren og jeg i dag været kærester i syv-og-et-halvt år. En super-duper-dag.

Outfittet er sådan et lille blødt efterårsagtigt et i bubblegum-strik og skør jakke og pelsede fødder. Fra en laaaang gåtur på Frederiksberg Allé.

OOTD, nordic blogger, cathrine nissen, rockpaperdresses, Munthe knit, Isabel marant bart sneakers, Philip Lim mini pashli, & other stories leather trousersEnglish recap:

I have a really great day ahead. I am finishing work projects, I am getting control on the Nick Carter-fringe-situation going on near my forehead. And in the afternoon we are having a construction meeting with a municipal architect – we are keeping our fingers crossed that we will be allowed to built next summer. It will make room for babies, lots of babies. Well, two at least!
OOTD, nordic blogger, cathrine nissen, rockpaperdresses, Munthe knit, Isabel marant bart sneakers, Philip Lim mini pashli, & other stories leather trousersOOTD, nordic blogger, cathrine nissen, rockpaperdresses, Munthe knit, Isabel marant bart sneakers, Philip Lim mini pashli, & other stories leather trousers

33 kommentarer
 1. Jeg glæder mig til, at høre hvad arkitekten fra kommunen siger. Det vil være perfekt, hvis I får lov til, at gøre det til jeres perfekte drømmehus 🙂
  Jeg er ret vild med din jakke, rigtig flot farve 🙂
  God dag – Knus og kram

  1. Det bliver en tung omgang med kommunen, og det vil tage år i bedste fald. Men alt er krydset 🙂 Kram og sov godt

 2. Wow! Jeg er vild med farverne i det her outfit! Og de sokker der – soooo cute!

  Pøj pøj med arkitekten i eftermiddag – der skulle jo gerne blive plads til de der børn jo – hVis du får brug for en 7 årig pige til lidt forældreforening, så siger du bare til 😉 hi hi

  Ha en fantastisk onsdag Cathrine – jeg går i køkkenet og laver lækker mad (;

  Kram maria

  1. Haha TAAAAK Maria, jeg er også helt VILD med de sokker – utroligt så meget glæde sådan en lille sag kan give 😀 Kommunemanden var tung, men det skulle han være. Det kommer nok til at tage år. Men sådan er det! Vi må fokusere på alt muligt andet i mellemtiden 🙂 KH

 3. Ihh et fint outfit. Ville aldrig aldrig virke på mig, men du gør det så let!
  Ps din bloglovin feed er stadig dum 🙁 Man kan ikke læse hele dit indlæg i appen. Jeg har selvfølgelig ikke noget imod at klikke helt ind på siden, men jeg synes da det er lidt ærgeligt.
  Held og lykke med arkitekt.

  1. Tak Johanne 🙂 Det er jo bare sjov, altså tøj, det skal være sjovt!
   Jeg ved det er så dumt med det Bloglovin-halløj. Jeg har bedt teknikere om at fikse det. Jeg håber, det sker snarest :/ Indtil da håber jeg, du har tålmodighed!
   KH

  1. Hej Anne, den har rund hals så der lige er kig til kravebenene, og den står i 1299, mener jeg 🙂 KH

 4. Det er spændende med jeres byggeprojekt – jeg håber det ender godt! Og tillykke med den halve års-dag. Det har min kæreste og jeg også senere på måneden, en god undskyldning for en lille middag eller frokost ude i byen.

 5. Ej et fedt outfit! 🙂 Og så fede sneakers… Smukt! 🙂

  Mht løbelysten: hang in there, den kommer!! I starten hadede jeg virkelig at løbe, og min far måtte næsten trække mig rundt på den ugentlige løbetur.. Og lige pludselig en dag var det bare mega fedt! Efterhånden som jeg kunne mærke, at jeg kom i bedre form, at jeg kunne presse mig selv liiidt mere og løbe ruten hurtigere end ugen før, blev jeg bidt af det. Og kender mønsteret fra et par veninder, som for nylig er begyndt at løbe… Pludselig en dag kan man ikke undvære det! 🙂

 6. Altså som i at i skal have børn, hvis projektet godkendes? Eller som i at i skal have barn nu??! For så er det dælme da den mest diskrete måde at fortælle det på 🙂
  Held og lykke hele dagen med at krydse ting af lister uden at skrive nye på!

  1. Haha, nej ikke nu. Som kommunemanden sagde i dag så kan der gå år før det godkendes… Så ikke endnu 😀 Men inden for en håndfuld år og måske bare en halv håndfuld 😉 TAK! KH

 7. Iiiih, hvor spændende! Krydser alt hvad der krydses kan for jer. Selvom det garanteret betyder tonsvis af ekstra arbejde, så lyder det bare som det mest spændende projekt i verden.
  Det er dét der er det fedeste ved din blog – den er så personlig, at jeg føler vi er veninder på den måde der gør, at jeg vitterligt ønsker alt det bedste i verden for både dig og din kæreste (:

  – og så er jeg forresten ret vild med, at du har formået at finde trøje og halstørklæde i præcis samme farve haha. Der er så meget knald på det outfit, at du nærmest lyser op på den gode måde :b

  1. Det gør det helt sikkert, det kommer til at være tungt. Men som jeg fornemmer det, så kommer det også til at vare over lang tid. Det bliver ikke let. Men det fordeler så arbejdsbyrden lidt 🙂 Nu må vi ad, hvad der kommer til at ske. Det er næsten for spændende! KH

  1. Den har været online, men jeg tror den er udsolgt nu! Jeg har ledt og ledt uden held! Den var fra Trend-linjen :/ KH

 8. Ej hvor spændende, med den arkitekt! Krydser alt hvad der krydses kan på jeres vegne 🙂

  Og hvor er det lækkert at se nogle farver, jeg er selv gået i ét med vejret – mørke og dæmpede farver. Du får det til at ligne det stadig er 20+ grader udenfor 8) Er især helt og aldeles forelsket i din jakke!

  1. Haha, det var også en solskinsdag. I dag har min palet været ligeså mørk og grå som vejret. Vi burde tænke det anderledes velsagtens, på med de glade farver når himlen er mørk 🙂 Tak Sasja, vi får brug for det. Det er op af bakke, kan jeg sige dig 🙂 KH

  1. Tak Camilla, det er egentlig ikke noget vi som sådan fejrer, men det er da hyggeligt lige at stoppe op engang i mellem og give et ekstra kys 🙂 Og mange mange tak! KH

 9. Hvor er det dog et pænt outfit, farverne er sååå fine sammen! Tillykke til og med dig og din revisor <3 Krydser fingre for at arkitekten og kommunen er med jer, så I rigtigt kan bygge rede -der også har plads til små, nye mennesker- på fabrikken 😉 Det bedste herfra!

  1. Ja små bitte mennesker på fabrikkens gamle trappe. Ej en idyl! Tak for opbakning søde, K! Gid det var dig, der gemte sig i kommunen 🙂 KH

 10. Jeg er helt TOVLIG med det outfit her, de farver klæder dig virkelig. Meget thumbs up!

  Og tillykke med så dejlig en fremtid du har i sigte, og held og lykke med kommunemanden.

  1. Haha Anne, jeg bruger tovlig alt for sjældent 😀 det er et dejligt ord! KÆMPE TAK for de gode vibrationer <3 Kram

 11. Hallo….. jeg er totalt PJATTET med din stil. Jeg er selv ret vild med farver, men det er da aldrig sket at jeg har mikset noget så flot, som du altid formår!
  Jeg går rundt med en stille drøm om at købe dig til en shoppingtur, hvor du skal være min personal shopper. Haha 😀

  1. Hahaha, Feodora – du inviterer bare! Jeg er fandens dygtig til at bruge penge 😛 Og kæmpe kæmpe kæmpe tak altså! Du er så sød! KH og sov godt

 12. Lokalplaner, paragraffer og andre støvede ting, kan virkelig spænde ben for byggeplaner og idéer helt generelt.
  Så det er sjældent fordi vedkommende på kommunen er et ondt menneske, vedkommende skal bevæge sig rundt i et system med alt for mange regler.

  Håber at jeres planer kan blive til noget uden for mange benspænd fra systemet.

  1. Ja og vi elsker jo også netop kommunen for at passe godt på vores bybillede. Det er absolut ikke skidt, at de er påpasselige med hvad de godkender. Det er slet ikke personrettet, men øv, hvis ikke det lykkes :/ KH

Læg en kommentar