OOTD: Crapiness/happiness

Ganni kimono, chloe scallopped ballerinas, petit bateau turtleneck, velvet pants Cos, ROCKPAPERDRESSES,, NarsGanni kimono, chloe scallopped ballerinas, petit bateau turtleneck, velvet pants Cos, ROCKPAPERDRESSES,, Nars

Contains adlinks: Ballerinas – Chloé // Pants – COS // Turtle neck – Petit Bateau // Kimono – Ganni // Pearl ring – Charlotte Lebeck // Heart ring – PØNT // Necklace – Vibe Harsløf via Henny and My

Tuttelihut! Jeg har været i Aalborg i dag, med flyet klokken 07.35 – kors, det var tidligt. Tanken om den kaffe, jeg skulle købe mig i lufthavnen, fik mig ud af flækken, og så gik det. På besøg hos Bent Hansens lille fabrik – dér jeg har købt mine flotte spisestole fra (spisestol, spisestuestol? Hvad hedder det egentlig? Spisestol er da i grunden mærkeligt). Nu er jeg hjemme og snart på vej i biffen, Fasandræberne kalder – det er nemlig Telia Tirsdag. Hurra for det koncept! Vi gør lige en indsats for at date i øjeblikket, for vi har haft al for meget tid fra hinanden.

Til dagens pointe! Da jeg lavede mit “Lykken er…”-indlæg forleden, var der flere af jer, der spurgte til det modsatte. Altså et indlæg hvor jeg beskriver de mindre heldige tidspunkter i livet. Og dem er der edderbrodermig nogle stykker af. Og det kom jeg i tanke om, som jeg skulle have taget billeder til det her indlæg. Jeg fik nemlig jogget min helt nye og ganske yndige Chloé-ballerina i en stor vandpyt, fordi jeg havde travlt med at glo på mit kamera og resultaterne af shootet, mens jeg gik. Så lad mig komme med nogle af de dummere øjeblikke fra den senere tid. Det er lidt i den latrinære ende, så jeg besluttede mig for at gøre det mindre billedrigt end “Lykken er…”-indlæggene – for jeres skyld, haha!

– I tirsdags fik jeg trådt i en hundelort, og jeg opdagede det først, da jeg gik med selvsamme sko på det sorte køkkengulv derhjemme.

– I går aftes sad jeg og børstede tænder, mens jeg tissede (ja det gør jeg nogen gange, og det er mærkeligt, man er vel en tidsudnytter). Med den venstre hånd kiggede jeg så på instagram (burde være prisvindende multitasker), og fordi jeg blev så grebet af mit feed, så endte mundvandet med at løbe over, fordi jeg havde børstet for længe. Det endte som en stor plet på min træningsindsunkne bryster. Og dét på vej ud af døren.

– Jeg glemmer ofte at tag prutteposer med til Frida, og i forrige uge tvang det mig til at samle ladningen op med en dankortkvittering. I kvitteringsfamilien, den mindste af dem alle. Men jeg nægter at lade prutter ligge – jf. første punkt.

– Jeg skulle læne mig indover toilettet for et par uger siden for at trække ud, og ud af mine jakkelomme falder min iphone, ned i potten. Som så får sig en hvirvelvind af en skyller.

– I dag faldt jeg i søvn på flyet hjem fra Aalborg. Hver gang jeg falder i søvn offentligt, siddende (fly, bus, tog) beder jeg til, at jeg ikke falder i så dyb søvn, at min kæbe rammer brystet. Da jeg vågnede ved siden af pæn mand i Kastrup med meget tør mundhule, vidste jeg godt, hvordan jeg havde poset de sidste 45 minutter.

– Da jeg forleden havde købt mig en smart kaffe på et vældigt smart sted og fik stukket plastiklåget til to-go-koppen i hånden, fik jeg trykket det på tilpas hårdt og skævt, at koppen underneden gled og kaffen var über alles.

– Igen har iphonen bragt mig i ulykker, da jeg for anden gang forleden gik ind i et gadeskilt, fordi jeg gloede på den. Første gang nærkontakten hændte, der stoppede jeg få centimeter inden med et højlydt “ØJ!” til følge. Forleden var det full frontal collision.

– Jeg faldt for et par uger siden, lige som jeg var trådt ind i Rema. Ligeså lang jeg er. På måsen.

– Umiddelbart er jeg ikke typen, der snorker. Med mindre jeg er meget fuld eller meget snottet. Men forleden var min kæreste stået op og stod ved klædeskabet for at finde dagens antræk. Jeg sov videre. Sådan da. For jeg vågnede meget brat ved mit eget meget højlydte grynt/snork og fik straks øjenkontakt med min kæreste, der så ligeså forskrækket ud som mig.

Tja, jeg har egentlig rimelig mange ret så hverdagsramte øjeblikke, men jeg glemmer dem hurtigt igen. Og håber på, at ingen så mig, hørte mig, grinede af mig. I hvert fald ikke højere end jeg selv gjorde.

Ganni kimono, chloe scallopped ballerinas, petit bateau turtleneck, velvet pants Cos, ROCKPAPERDRESSES,, NarsGanni kimono, chloe scallopped ballerinas, petit bateau turtleneck, velvet pants Cos, ROCKPAPERDRESSES,, Nars

 

English recap:

When I did my small moments of pure happiness the other day some of you asked if I could do a post with the less glamorous parts of life. And just after taking these pictures I stepped into a puddle of semi-mud being too busy flipping through the camera’s pictures. In my new Chloé-ballerinas. I recently had to pick up Frida’s belongings with a very small receipt from my master card because I forgot a poo poo bag. I fell asleep on the airplane today going home from Aalborg and woke up very dry in my mouth – I know that pose. And it ain’t pretty. I recently slipped and fell at the supermarket after just entering. Luckily I get up, and move on and sometimes even laughing when I do.
Ganni kimono, chloe scallopped ballerinas, petit bateau turtleneck, velvet pants Cos, ROCKPAPERDRESSES,, NarsGanni kimono, chloe scallopped ballerinas, petit bateau turtleneck, velvet pants Cos, ROCKPAPERDRESSES,, Nars
[show_shopthepost_widget id=”303118″]

16 kommentarer
 1. Haha, jeg børster også altid tænder, imens jeg tisser inden sengetid. Og det der med telefonen…altså, trods det lidt ulækre i det, så er det vel bare den moderne kvinde og mands måde at fordrive tiden, eftersom Lokumsbogen ligesom er lidt forældet? Jeg gør det tit!

 2. Hahaha, sikke et morsomt indlæg -længe leve selvironi i livets mindre heldige øjeblikke! 😀 Og thumbs up herfra for det med altid(!) at samle hundlorte op (hilsen hende der også jokkede i en ordentlig én den anden dag. Grrrr)!

  God tirsdagsdate med din kæreste <3

 3. og håber på at ingen grinede højere end du selv gjorde. Det er det fedeste ved at “dumme” sig, syntes jeg – at man kan få lov at grine af sig selv!
  Jeg kan begynde at fnise inden i mig selv og kan næsten ikke holde det tilbage, når jeg kommer i tanke om noget uheldigt jeg har lavet, og jeg elsker det og jeg elsker endnu mere tanken om at andre kan få lov at grine af det. For jeg skal gerne lægge dumheder til for at andre kan have det rart 😉

  Husker blandt andet under mit studie at jeg skulle have 3 dage med obligatoriske timer, hvoraf man ikke måtte have mere end 25 procents fravær.
  Den første dag som gav 25 procent blev jeg syg. Næste dag mødte jeg op og “kom til” også at sætte kryds for tilstedeværelse mandag, selvom jeg havde planer om at komme hele den sidste dag som gjaldt for 50 procent og dermed havde de obligatoriske 75 procent.
  Lige pludselig bliver emnet taget op af underviserne og de siger at man bedes fjerne sit navn igen og at det ikke var i orden – stemningen var lettere trygget. Hvad gør jeg.. jeg rækker labben i vejret og siger “det var mig”.. Hele holdet bliver helt stille og underviserne med. Kan sagte høre en i baggrunden sige “det var skuda ærligt”, derefter begyndte hele holdet at grine og efterfølgende siger underviseren ” du behøvede altså ikke sige det nu, du kunne bare have streget dig dig bagefter”..
  Efterfølgende er der så en der siger til mig at underviserne om mandagen havde sagt at det ikke var i orden at skrive sig på, hvis man ikke havde været der og at det ville få konsekvenser.. Kan stadig tude af grin engangimellem..
  Derudover har man selvfølgelig lavet den med kjolen ned i strømpebukserne, gennemsigtige træningsbukser i fitnesscenteret, få snakket højlydt om baller når man ikke tror cheffen hører det osv. hvor er det befriende når sådan noget sker 🙂

 4. Hahaha fantastisk indlæg og imponerende mange uheldige situationer du har befundet dig i på det seneste! Fedt at du gider at dele 😀 Hedder det ikke en spisebordsstol? eller er det en anden slags stol vi snakker om? 😀

 5. Haha! Dagens grin. Elsker den slags indlæg fordi jeg ofte kan genkende mange af tingene 😉 min kæreste kan i hvert fald genkende den med at snorke 😉 ups.

 6. Haha, jeg nåede et kort øjeblik at tænke ‘latrinær? Hvad pokker betyder det?’. Det skal jeg da love for, at jeg fik afklaret ret hurtigt :b

  Det er altid sjovt at grine af andres ulykkelig, og det gør vi vist alle sammen lige nu fulde drøn! Er bare glad for at vide, at du selv griner med lige så højt (:

 7. Haha, til din trøst kan jeg sige ‘velkommen i klubben’ til så godt som alle dine punkter.
  Lad os allesammen huske at sende hinanden et jeg-griner-med-dig-ikke-af-dig smil når vi overværer hinandens fjollerier ude i virkeligheden 😉

 8. Jeg sidder og har forberedelse (ahem) og her skal vi altså være stille, så vi ikke forstyrrer hinanden. Det er svært ikke at grine højlydt.. Måtte holde mig for munden til sidst!! Haha.. jeg ELSKER dit klodsede jeg 🙂

Læg en kommentar