OOTD: French looking sailor

Stiped blouse, Whistles, Acne skirt, Petit bateau wool coat, philip lim bag, mini pashli blue, Oslo, checked shirt, cathrine nissen, rockpaperdresses, liketoknowit
Shoes – Isabel Marant Etoile // Skirt – Acne (here in black) // Blouse – Whistles // Shirt – Zara (warm wool alternative here on sale) // Jacket – Petit Bateau (alternative here from asos or here from WoodWood) // Bag – 3.1 Philip Lim Mini Pashli // Sunglasses – MiuMiu

Der skulle have stået godmorgen, men jeg har sovet til klokken 10, efter at have fået 12 timers søvn siden i fredags. Jeg sover sjældent til længere end 08.00, så når jeg vågner bliver jeg sgu lidt irriteret på mig selv – “jeg har allerede misset to HELE timer af dagen!”. Oh well, det var jo rart, da det stod på, haha! Og jeg trængte til det.

Jeg tænkte, at jeg ville servere jer et preppy/sailor/frenchie-outfit, som Katrine fangede, da vi var i Oslo. Hvem havde troet at en sømand ligeså godt kunne ligne en preppy franskmand? Apropos, hvad man ligner og ser ud som, så har jeg lige været med i en artikel til WOMANs januar-nummer (ude slut-december), hvor tre kvinder og tre mænd, skulle komme med deres førstehåndsindtryk af tre kvinder – mig i blandt. Det var så sjovt! Førstehåndsindtryk får man så sjældent serveret, og det er nu lidt sjovt a høre, hvad andre tror om en. Jeg skal nok nævne det igen, når vi når tættere på.

I al fald er det her et rigtig rart hverdagssæt, som jeg kunne iklæde mig i dag, nu jeg er lidt sløv i optrækket. Der er ellers masser af planer for dagen. Jeg skal se alle de vidunderlige bud på tegninger igennem til headeren – kan nok ikke klares på én dag, for jeg har fået så mange fine, men nogen af dem i al fald. Så skal jeg have købt mig et cedertræ. Dem har de nede hos Blomsterhjørnet på Værnedamsvej, og de ser så fine ud. Så skal jeg have styr på min kalender. Min indbakke – oh lord, det er som at åbne op for en bistade, SÅ meget der SKAL svares og som vist nok er et par dage over RSVP-tidspunktet. Der skal styr på bloggen – mandag er en blogdag, hvor jeg tager mig kærligt af kommentarer og forsøger at redigere billeder til den kommende uge. Det går slet ikke, at jeg stadig sidder på min flade!

Op og i gang, og solen skinner! Det er bare på med denne her og så, 3, 2, 1 – SÆT IGANG!

Contains affiliatelinks

Stiped blouse, Whistles, Acne skirt, Petit bateau wool coat, philip lim bag, mini pashli blue, Oslo, checked shirt, cathrine nissen, rockpaperdresses, liketoknowitStiped blouse, Whistles, Acne skirt, Petit bateau wool coat, philip lim bag, mini pashli blue, Oslo, checked shirt, cathrine nissen, rockpaperdresses, liketoknowitEnglish recap:

This how to look like a French sailor on a preppy Monday. You just add peacoat (that shape of a jacket apparently has it’s own name) and some stripes, a short dress – there you go! The pictures were taken in Oslo, and I must say that it’s a BEAUTIFUL city. I was expecting nothing since I heard a lot of “it’s solo dull!”, but they’re lying I can tell you that much! It’s beautiful, but of course not as beautiful as Copenhagen – duh!

I am already late out the door, have to walk my tiny furry best friend. On today’s to do list: Buy a cedar tree. Make some space in my mail inbox. Fix pictures for the upcoming week on the blog. Run, just a little bit. Answer all of your beautiful thoughts on this little platform in WWW. I am already late!
Stiped blouse, Whistles, Acne skirt, Petit bateau wool coat, philip lim bag, mini pashli blue, Oslo, checked shirt, cathrine nissen, rockpaperdresses, liketoknowit
Stiped blouse, Whistles, Acne skirt, Petit bateau wool coat, philip lim bag, mini pashli blue, Oslo, checked shirt, cathrine nissen, rockpaperdresses, liketoknowit
[show_shopthepost_widget id=”335002″]

13 kommentarer
 1. Åh altså, dine billeder gør mig altid så glad, Cathrine! Alle dine farver og smil smitter, og så er det dér sæt altså virkelig fint! 🙂 En grå mandag efter en uges ferie fra studier, kan godt være lidt hård, men du fik næsten(!) lige solen til at skinne her i Nordjylland 😉 Tak! Nyd solen i København 😀

  1. Du er simpelthen så skøn og dejlig og god ved mig, lige de ord skubbede min mandag godt igang! Jeg sender dig masser, masser af hjerter og krammer så du klarer studieopstarten igen! KH

 2. Nu har jeg stirret på din smukke Pashli taske hver gang du har vist den frem, og er efterhånden nået frem til at jeg må eje den. Kan du huske hvad farven hedder? 🙂

  1. Den er også min yndlings 🙂 Den er så fantastisk rummelig og bare ret solid, hvis det giver mening? Den holder virkelig godt, hvor min Gucci er blevet lidt mere slidt. Jeg kan ikke helt huske farven, men den jeg har linket til er vist den? Det ligner det i al fald meget. Den er sådan dueblå-agtig. KH

 3. Havde ikke lige overvejet ham Michael, det kunne være jeg skulle prøve ham, næste gang de kniber med energiniveauet 😉

  Du kan da i hvert fald glæde dig over, at alle dine gøremål i dag var rare ting. Det slår i hvert fald min dag, som har været fuld af metode- og undersøgelsesdesign. Zzzz…..

  1. Aaaad Lisbeth, det lyder ikke sjovt! Du burde gøre noget rart hertil aften; gå en tur, spise en kage! Det fortjener du :-* Bublé virker, det lover jeg! KH

  1. De er faktisk helt basic fra H&M 🙂 Jeg købte dem på Amagertorv sidste år, og de plejer jo ikke ligefrem at genopfinde sig selv på det punkt, så mon ikke de har dem igen? Og ja, det er lige nøjagtig Romantic-modellen. Jeg har været SÅ glad for den! KH

Læg en kommentar