OOTD: Pink on pink on pink

Won Hundred lyserød frakke, MbyM sæt, decadent taske, Wood Wood strik, cathrine nissen, rockpaperdresses
Skirt + Blouse – MbyM // Knit – Wood Wood // Coat – Won Hundred // Bag – Decadent // Stockings – Falke (50 denier bought in Magasin) // Sneakers – Isabel Marant Étoile // Photos by TheInsider

Okay, det endte med at blive en dejlig dag alligevel. Jeg havde heller ikke regnet med andet. Det kunne kun gå op af (eller nedad? Altså hvornår er ting op ad bakke, og hvad med ned ad bakke? “Det gik nedad bakken for dem” – det er da ikke godt i talemåden men i virkeligheden er en “ned-ad-bakke” da at foretrække?)

Jeg har arbejdet hjemme fra, skippet en del af planerne for at komme en forkølelse i hu og bare nydt at kunne lave kaffe på min egen maskine. Det startede skidt. Men i skrivende stund har jeg pyjamasen på. Netradioen kører, og mit hår er nyvasket. Det er sgu da egentlig ret dejligt. Jeg sidder i mit eget køkken med mine yndlingsfutter på. Jeg har forlængst glemt snotgardiner, Fridas trodsalder (så læg dog den pølle på kommando) og bustraume (I skulle prøve at sidde fast i en døråbning, det er sådan noget der kun sker i tegnefilm, og når jeg en sjælden gang får forvildet mig ombord på noget så skrækkeligt som offentlig transport – cyklen ved man, hvad er (undtagen når ens nysselige frakke sætter sig fast i hjulet på vej tværs over Rådhuspladsen, eller når vedkommendes hjul foran en kaster kaskader af regnvand i fjæset på én, så man tror det regner – der har man lyst til at sælge bæstet).

I morgen tager jeg til Hamborg inviteret af Easyjet med trut og trissen, og vi tager vores mænd med. Trippeldating i det tyske. Normalt en farlig affære at møde hinandens respektive i et andet land, hvor man ikke bare kan tage hjem. Men jeg mener, hvem kan ikke samles om en skinkeschnitzel? Apfelstrudel? Jeg har sågar bestilt bord på en restaurant på en tyskskrevet hjemmeside. Og jeg er rimelig spændt på, hvad det er for en slags, nu jeg ikke har talt tysk siden vi boede i Østrig (og jeg i øvrigt var tre år), men min far siger, det er godt! He knows!

Outfittet er lyserødt og lidt lækkert, synes jeg. Så det skulle lige på som prikken over i’et på en fjollet torsdag.

CONTAINS ADLINKS
Won Hundred lyserød frakke, MbyM sæt, decadent taske, Wood Wood strik, cathrine nissen, rockpaperdresses

English recap:

After having such a silly start on the day I decided to scale back and cancel a lot of my plans today. Just leaving me with the most necessary. I feel a cold coming on so I do everything to avoid it. EVERYONE is out with a cold. I refuse! I have too many great things a head to be out with a cold!

I went all in on GREAT coffee from the home brewery, my fluffy slippers and now my hair is fresh and clean, my PJ’s on. A pink outfit is on the blog so all in all – I ends perfectly! Nighty night!

Won Hundred lyserød frakke, MbyM sæt, decadent taske, Wood Wood strik, cathrine nissen, rockpaperdresses
[show_shopthepost_widget id=”355926″]

13 kommentarer
 1. Ah, hvor fedt, du skal til Hamborg! Jeg tager selv turen midt i december, men jeg er ret lost omkring, hvad vi skal se, og hvor vi skal spise. Kan jeg glæde mig til en lille guide derfra? Det ville være så optur!!!

  1. Jeg har ikke så mange dage, jeg skal allerede hjem søndag. Men jeg skal nok strikke lidt sammen 🙂 KH

 2. Hvor er du fin! Jeg håber i får en dejlig tur! 🙂 og godt at din dag blev bedre!

  Jeg tror desværre bare bakke er dårlige 😉 når ting er op af Bakken, plejere et jo også at betyde at det er hårdt/svært, mens når tingene går ned af Bakken bliver det/de dårligere.

  1. Det er da dybt forvirrende, haha! Det skal helst bare være lige ud ad landevejen! Ingen bump på vejen 🙂 KH

 3. Har fulgt din, trut og trissens blogs så længe jeg kan huske, ligeledes har min søde lillesøster – og så kan altså godt føle sig lidt som en stalker, når man i morgen tidlig tager turen mod Hamborg. Men altså, til vores forsvar har turen altså været planlagt længe 😉 Så efter at være genforenet fra København og Århus hos vores kære far, er vi nu i gang med at suge diverse tips ud af Acies kommentarfelt, og herefter kalder de bløde gemakker. Hav en dejlig tur til det tyske og tak for en altid god og inspirerende blog! 🙂

  1. Eeeeej Katrine! Vi kunne da lige have koordineret tidspunkt! Vi skal først af sted i aften, æv 😀 Hav en fantastisk tur og hils din lillesøster mange gange! KH C

 4. Nogle gange skal man altså også bare acceptere de tegn de højere magter sender en, og så bare forstå, at man burde blive hjemme haha. Virkeligheden kan være et ondskabsfuldt sted. I futterne og foran kaffemaskinen ved man hvad man får :b

  Jeg er forresten så vild med den nederdel fra mbyM. Printet er bare så uendeligt smukt!

  I må have en skøn tur til Hamborg. Jeg kunne i hvert fald godt drømme om at tilbringe min weekend lidt væk hjemmefra (:

 5. Jeg har også altid synes at det der med bakkerne var meget forvirrende. Og jeg er “ny dansker”. Så det trøster mig at selv en ægte dansker ikke kan finde ud af hvornår det er godt, og hvornår det er skidt (og det er åbenbart skidt begge vej, mega forvirrende, siger jeg)

  1. Lulu! Du er ikke den eneste! Betragt dig selv som “helt-igennem-dansker”, for denne her går vist igennem hos os alle 😀 KH

 6. hahaha, det er så sjovt med det udtryk “nedad eller op ad bakke”.. kan heller ikke selv finde ud af det, og har virkelig også spekuleret over, hvornår man bruger hvad !

Læg en kommentar