OOTD: Salon skirt and pink coat

Won Hundred coat, asos salon skirt, Nike Free knitted, Marianne Dulon ring, Designers Remix leo knit Won Hundred coat, asos salon skirt, Nike Free knitted, Marianne Dulon ring, Designers Remix leo knit

Sneakers – Nike // Skirt – Asos Salon // Knit – Designers remix (alternative) // Coat – Won Hundred // Ring – Marianne Dulong

Godmorgen piger plus det løse,

jeg er stået farligt tidligt op – klokken er 05.10, og jeg er krøbet langs panelerne mere død end levende. Jeg skal nemlig flyve til Stockholm kl. 07.00. Jeg er inviteret af H&M op for at se deres lille “fabrik”, hovedkontor, og vi har en laaaang dag foran os. Så selv om jeg egentlig tænkte mig, at det var dødssmart at kunne blogge fra et Norwegian fly, så har jeg skeduleret med at sove hele den time, det tager fra København til Arlanda. Der var nemlig zombier i fjernsynet i går aftes. Bare lige lidt. Og jeg var nødt til at falde i søvn på dem. Det er jo dybt syret – mig som ikke bryder mig det fjerneste om voldsting i fjerneren og græmmede mig over Fasandræberne. Måske er det fordi jeg selv engang har været zombie? Og det hele er så fantasyfjernt, det er jo ikke små børn og gamle mænd (min akilleshæl – når jeg ser den slags (eller hundehvalpe) så bliver jeg så blød om hjertet. Det deler jeg faktisk med en god veninde – vi elsker gamle mænd og vores kvinde-passer-gen aktiveres i den grad), det går udover.  Okay, nu har Walking Dead sneget sig ind på min sirlige tylblog tre dage i streg. Something’s gotta change! Well, jeg så et enkelt afsnit af Carrie Diaries sæson 2 på Netflixeren mens aftensmaden blev kørt ind (alene-hjemme-syndromet, hvor ipad bliver vedkommende der ser mig dybt i øjnene fra den anden side af spisebordet). Det hjælper på regnskabet.

Jeg har heller ikke tid til at blive siddende her ved computeren. Jeg skal af sted, og jeg er hammer spændt. Jeg har stort set kun pakket H&M-tøj, for jeg tænker, at jeg skal worke mærket. Ej, og tænk sig hvor vildt jeg havde det dengang, jeg fik invitation til pressedag i H&Ms showroom på Strøget. Nu skal jeg til moderskibet. Ohmygawd. Tro mig, jeg skal nok komme til at tale om svedige armhuler, hår på benene eller balder der deler sig i fire. It always happens, når jeg er lidt nervøs.

Mens jeg flyver en lille tur, så kan I se et nysseligt sæt, jeg havde på i sidste uge. Umiddelbart havde jeg ikke tænkt på strikken og nederdelen som kompagnonger. Men det var en af de dage, hvor jeg havde lyst til at tage yndlingstøj på (den nederdel har godt nok været på mange gange, hva’? HER, HER og HER – og alle de gange udover). Nogen gange spiller det heldigt sammen. Andre gange ligner jeg en cirkusartist. Men så længe farvebunden er den samme, så går det; lyserød, grøn, grå. Og så har min smukkeste nyeste ring på fra smykkesamlingen; min champignonring fra Marianne Dulong. Den kommer I og jeg til at se meget mere til.

God dag til vi ses igen – det er tirsdag, vi overlevede mandag 🙂

Won Hundred coat, asos salon skirt, Nike Free knitted, Marianne Dulon ring, Designers Remix leo knitWon Hundred coat, asos salon skirt, Nike Free knitted, Marianne Dulon ring, Designers Remix leo knit

English recap:

I had a day last week where I only wanted to wear favorites. A day where I needed that extra comfort and joy and confident. So I grabbed my beloved Asos salon-skirt, my beautiful pink coat and my cosy knit. I often do that – not really coordinate but just wear favorites. It shakes things up a bit! Sometimes it works gloriously – other times I look like a circus prop. This time around I think I succeeded. The color palette gave it a “together”-look even though the patterns were different.

I am off to H&Ms office in Stockholm and I am over the moon excited!
Won Hundred coat, asos salon skirt, Nike Free knitted, Marianne Dulon ring, Designers Remix leo knit
[show_shopthepost_widget id=”349002″]

17 kommentarer
 1. Ej hvor vildt jeg sidder lige og hopper lidt i bussen!! Du skal besøge H&M’s hovedkontor – det er for vildt! Næste gang vi ses og jeg vælter onkler og tanter (skal nok passe på farmor) og måske en fætter eller 2, for at løbe hen og røre dig, ja så ved du hvorfor 😉 rigtig god tur du skønne kvinde :-*
  Knus og kram Camilla

  1. Hahaha du rører bare! Selv om jeg ikke rigtig har rørt ved nogen spændende – andet end dørhåndtagene i bygningen 😀 KRAM

 2. Ææææælsker H&M! Jeg synes, de er helt fantastisk dygtige, og jeg finder altid guld derinde. Rigtig god tur til “moderskibet”! Glæder mig til at høre om det 🙂

  1. Jeg glæder mig også vildt til at fortælle om dagen, det har været rigtig lærerigt – og hårdt 🙂 Jeg er træææt 😀 KH

 3. Av, av, av det var tidligt! Hvad man dog ikke gør, for at besøge moderskibet!

  Glæder mig til at høre meget mere om, hvordan der er i det helligste hellige inden for high street (:

 4. Ihh – hvor er du fin! 🙂 Jeg er rigtigt glad for at du ind i mellem linker til gamle indlæg, som her med zombie-stilen – det er så hyggeligt at kigge lidt tilbage i tiden, så man ikke helt glemmer gamle indlæg 🙂 Jeg tænker, at det må tage dig lidt tid, og så ville jeg bare lige give udtryk for, at jeg er vild med det! 🙂 Desuden må jeg lige komplimentere dig for, hvordan du workede denim-dragten for nylig! Hvis bare jeg var fin og slank som dig, så var den straks røget med hjem, da jeg så den live i H&M i dag 🙂 Ha’ en rigtig god tur til Stockholm 🙂

  1. Ja jeg synes også det er helt hyggeligt, så tusinde tak Turid, jeg er så glad for, at du er med mig – det har du været længe! Kram til dig

   1. Meget hyggeligt 🙂 Ja, jeg kom også lige til at tænke tilbage – men jeg smutter i hvert fald ikke lige foreløbigt 😀 Så det håber jeg heller ikke du gør 😉

 5. Ha ha ha ….. Du er vist ikke den eneste, der har lidt knald i låget !!! Undskyld undskyld , det er ikke sådan når man skal nå alle sine ynglingsblogs tidligt om morgen !!! Du er KLART min favorit skribent, du burde dyrke det noget mere (en bog måske ??? ) Knus herfra :))

Læg en kommentar