OOTD: Søndermarken

Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, Rockpaperdresses Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, Rockpaperdresses Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, Rockpaperdresses Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, RockpaperdressesA few adlinks: Skaters – Notabene // Trousers – & Other Stories // Knit – Designers Remix // Coat – Won Hundred // Sunglasses – MiuMiu // Dog – Frida the pug

Så I 1864 på DR1?? Jeg gjorde! Jeg er KÆMPE fan af DRs serier (nej nej, jeg er på ingen måde partisk). Men denne her er altså noget anderledes end den der scandi-krimi-stil, de har kørt de sidste MANGE år. Den er super flot, man kan godt se at den har kostet knaster. Men man skal altså følge med, den er noget ukronologisk.

Herlig slutning på en ret herlig weekend. Efter min kæreste har været ude og føjte mange weekender i streg, og jeg i sidste weekend fik sagt, at det da kunne være rart med liiiidt kærestetid, så sagde han at hele denne weekend skulle være fyldt med kærester. Kun hinanden altså, hah! Jeg tror lidt, at han tænkte, at så ville jeg rigtignok blive træt af ham. Men det er ikke sket! Han må komme med en bedre plan. Fredag aften spiste vi burgere på Sokkelund – det var altså rigtig godt. Og rimeligt i pris! I går spiste vi morgenmad på Union Kitchen (også rigtig bra) med en god kammerat og så en kort slentretur på Strøget, for konen her skulle købe strømpebukser. Bum bum. Sexet hva’? Især da jeg bad om de hudfarvede og dem der med termovarme.

I dag har vi gået en virkelig lang tur, helt ned til Søndermarken. Og tænk sig, Frida blev bidt i ryggen af en hund! Vi gik forbi Føtex på Vesterbrogade, og der sad en hund bundet fast. Den hoppede i flæsket på Dunsen, og vi blev så forskrækkede! Det er enhver hundeejers største skræk – at ens hund skal blive bidt af en anden. Det kan virkelig mærke sådan en lille hund og gøre den sky for andre hunde. Men Frida er ukuelig. Vi nussede hende længe, og så gik vi mod hundeparadiset i Søndermarken, og hun var glad, ingen kødsår heller! Phewha. Folk skal altså tage ansvar, både for deres mavesurhed OG deres hunde.

Dagen har været prikken over i’et. Vi drak en kaffe. Hilste på en masse hunde. Nød solen. Jeg forrettede min nødtørft bag et træ (too much?). Min kæreste udbrød “klammo”, haha, men når man skal, så skal man. Og jeg er altså ikke bleg for at sætte mig i naturen. Der er sgu et eller andet befriende ved den slags. Og der var langt hjem. Er jeg for usart? Nårh! Og på vej hjem købte jeg en bunke lyng hos en blomstermand på hjørnet. Fik plantet og nydt den friske luft, mens vaskemaskinen kørte med 1600 omdrejninger. Og så endte vi på sofaen med 1864. På den måde kom vi helt fra Slaget ved Dybbøl til at tisse i skoven og lyngplanter. Vild herlig weekend. Jeg kan altså ikke blive træt af hverken min kæreste eller min pom-Frida. Heldigt, hva’?
Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, Rockpaperdresses Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, Rockpaperdresses Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, RockpaperdressesEnglish recap:

I had the best weekend in a long time. NO plans. Just being together with my dawg and boyfriend. Watching movies, eating great food. Seeing a minimum of other people. We have finally fixed some practical stuff – a lamp needed to be fixed, clothes to be washed. And some new plants getting our garden ready for fall. We ended the weekend with a long walk to Søndermarken which has one of the only spaces in Copenhagen where you can take the leash of your dog and just let it enjoy life. CPH is actually not that dog friendly! But Søndermarken is wonderful. NOW it’s bed time. Sleep tight!
Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, RockpaperdressesWon Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, RockpaperdressesWon Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, Rockpaperdresses Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, Rockpaperdresses Won Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, RockpaperdressesWon Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, RockpaperdressesWon Hundred, & Other Stories, Designers Remix, Notabene, slip ons, rockpaperfrida, Cathrine Nissen, søndermarken, Miu Miu, Rockpaperdresses

19 kommentarer
 1. Det lyder som min rare søndag – dog lige med undtagelsen af det bidske bid (!!) Med hund + ekstra feriebarn hund i selen og ud i efteråret, kæresten under armen og en termokop i hånden. Ah, det er søndag, som slutter på sofaen med serier og cookies, lys i græskarhovederne og våde hundesnuder – snorkende og pruttende! Arhmen, det bliver jo ikke mere rart 🙂

 2. Jeg KNUSELSKER dine skriblerier! Du skriver så fantastisk godt, er ikke kommet forbi ét eneste indlæg jeg ikke har været fan af. Jeg har fulgt dig i godt et år nu, og jeg må altså indrømme at jeg er ret vild med dig og dit lettere nørklede og helt vidunderligt skøre sind.
  Man føler som læser virkeligt at man kender dig, og det lyder sikkert sindssygt langt ude, men gad virkelig godt være din ven, HA HA, tror vi kunne få det sjovt!

 3. Man kan ikke andet end holde af dig! Skønne billeder og gode fortællinger! Du skriver godt! Ja, og du har lækkert hår!! Og flot tøj!

 4. Haha, jeg kunne altså ikke lade være med at grine lidt! Jeg håber Frida forbliver OK. Jeres weekenden lyder ellers helt afslappet og med masser af tid til at få ladet energidepoterne op. Her går det hele også lidt i sløve omdrejninger, men i morgen går det løs igen!

 5. Jeg er vild med at du gjorde, hvad du måtte gøre, bag et træ! Det har jeg ofte haft lyst til i de københavnske parker.
  Flere toiletter i de københavnske parker, please.

 6. Jeg var også på Sokkelund fredag aften. Skønt sted med lækker mad! Og ellers stod weekenden lige præcis også på slentreture med kaffe i hånden. Dog uden naturtisning – ikke at det havde gjort noget 🙂

 7. Nej, nej, nej!!!!!! HVEM kan dog finde på at bide Frida??!!! Uhhh, hvor var jeg blevet skralder-rasende, hvis jeg havde været med!! Uff…..men ja, man bliver helt paf jo. Husker dengang jeg som 12 årig luftede vores søde, dovne og meget lidt farlige hund i den lokale skov – og passerede end mand, der helt umotiveret sparkede ham. Jeg ‘glemte’ helt at reagerer, fordi det kom så uventet. Men for søren – det skulle nogen lige prøve på i dag! #jegkangodtslåhårdt

  <3 God Frida er sej

 8. Tænk engang, min søde søde mops, V, på 16 måneder er også blevet bidt op til 4-5 gange, især jack russel terriere har set sig sure på ham og angriber gerne umotiveret (!!) Han har taget det så flot og elsker stadig alle hunde og vil hilse og lege. De må være verdens bedste hunderace, sådan en kærlig og imødekommende mops. Nogle mennesker burde ikke have hund – hader når folk råber “Er det en han??” helt febrilsk 200 meter inden vi skal krydse hinanden og så forventer, at jeg og min lille dreng forlader fortovet??? Åh, det må da være anstrengende at have socialiseret sin hund så dårligt.

  Surt opstød herfra 🙂 Ha’ en dejlig dag, Cathrine.

  1. Åh jeg bliver også så træt af folk der spørger til, hvilket køn, fordi deres egne hunde er nogle arrige bæster. Det er de helt hundrede af en grund, og den må til dels ligge hos ejeren. Så må man tage dem forbi en hundetræner! Stakkels V! Og Frida! Bedste lille glade og optimistiske hunderace. Det er svært ikke at elske dem! KH

  2. Åh, dem HADER jeg også… Når de hiver og trækker i deres hund, mens de paniske spørger om det er en han. Og så står man der med en hvalp, som gerne vil hilse på alt og alle, om som ikke gør nogen fortræd.
   Dem der undrer mig allermest, er dem der trækker hunden i den anden retning mens de siger noget i stil med “ham her er ikke særlig god med andre hanner!'” – hunden derimod, ligner en der er ivrigt prøver at komme hen og hilse.

 9. Årh, den jakke! Hvor er den smuk! Og meget smukkere på dig end på modellen på webshoppen. Er du glad for den? Kan den anbefales til prisen?

  Kh Maria

 10. Hej Cathrine!

  Hvor kan man få fingrene i den fantastiske guldhalskæde (med den lille “lænke”), som du så tit har på? Jeg eeeeelsker den!

  Hilsen, Anne

 11. Det lyder som en skøn skøn weekend 🙂 En del hyggeligere end min, der var dedikeret til speciale (læs: jeg var alene i sommerhus, afskærmet fra omverdenen). Jeg var hjemme med kæresten søndag aften, meeeeen jeg må nu indrømme, at vi her i Nordvest ikke var sønderligt imponeret af 1864. Snupper lige et afsnit til for at se om det vender og ellers dropper vi den nok.

Læg en kommentar