Skæv start - ROCKPAPERDRESSES
Skæv start

dårlig dag, samantha jones, satc, quotes, cathrine nissen, rockpaperdressesDenne her dag startede altså allerede skævt i går. Jeg prøvede at lave en slagplan i går aftes for dagen i dag, for jeg vidste den var travl. Dyrlæge kl. 08.00. Morgenmad med Natalie kl. 09.00. Skole kl. 10.15. Læge kl. 11.00. DR kl. 11.30. Forbi Designers Remix omkring kl. 13.00. Træning kl. 16.00. Telefonmøde kl 19.15. Det er jo lidt dumt ikke? For jeg har sådan set booket mig selv ind flere steder på én gang. Og nu jeg ikke kan dele mig, så er var planen jo dødsdømt. Så jeg måtte pille lidt ud, så den holdt sammen. Ingen uni, ingen Natalie og ingen DR. Men da vi nåede til det tidspunkt på aftenen, hvor vi skulle ligge lidt tæt, så måtte jeg kapitulere, for jeg var allerede gået ombord i torsdagen mentalt, og faldt i søvn.

Jeg stod op i morges, for sent på den naturligvis. Løb ned til bussen med Frida. Nåede ikke den første bus men måtte med den anden. Havde Frida på skødet. Hun slappede af, I don’t blame her, klokken var 07.45. Hun sad på mit skød, og når hun slapper af, kan hun godt slippe en prut. En lille våd en. Og den lugter af død og ødelæggelser. Så nu lugtede mit højre lår af lokum og gamle æg.

Vi kom ti minutter for sent til dyrlægen. Frida fik taget blodprøver, fik klaret sit checkup rigtig fint. Men de gad da gerne, hvis vi lige kom tilbage senere med en prut, som de kunne tage prøver på. Guddødemig om jeg lige har tid til at tage tilbage til Brønshøj senere med en hundelort i hånden. Hun havde jo lige lagt én, inden vi tog bussen. Kunne de ikke have bedt mig tage den med på forhånd?

Nårh, tilbage på bussen. Jeg fik et allergianfald efter at have været hos dyrlægen (det sker ofte). Næsen løb. På den der ustyrlige måde, hvor øjnene løb med. Og mine lommeletter var alle brugt. Og når man forsøger at puste i den slags gennemblødte nogen, så har leveringen tendens til at hænge sig i hånden i stedet for i papiret. Hold nu op et fedteri. Overvejede at hoppe af bussen allerede i udkanten af Brønshøj for at få luft. Det var ustyrligt og ganske pinligt. Især da jeg opdagede, at et lille stykke lommelet havde klistret sig fast på kinden. Sådan nogle nyse-snot-anfald er DET VÆRSTE!

Vi nåede til Forum og skulle til at hoppe af. En børnehave havde blokeret midtergangen, så jeg måtte gå mod bagudgangen i bussen. En dame blokerede udgangen. Jeg bad om at komme forbi, det fangede hun sent. Jeg kom dog forbi hende og havde det ene ben ude af bussen, da døren lukke. Om både Frida og mig. Vi blev klemt i den gule kødkvaser af en 2A, av for helvede! Folk styrtede hen mod chaufføren, bankede på hans rude. Han fik åbnet, og jeg kunne trække vejret. Med en flot sort snavset stribe hele vejen ned ad hånden og tøjet fra den beskidte dør. Nårh, vi overlevede og to minutter efter lagde Frida endnu en gave på gaden, og jeg skummede over, at hun ikke bare havde gjort det i Brønshøj.

Jeg fór på apoteket, fik piller, inhalator og flere lommeletter, og mit hoved er ved at være sit eget igen. Alt sammen skete inden klokken 09.45. Jeg havde bare lyst til at gå i seng igen.

Jeg har siden fået kaffe og morgenmad, været taknemmelig over at Frida og jeg overlevede den gule kødkvaser (de døre burde seriøst åbne automatisk, når de støder på en forhindring), fået bugt med den værste snot, og en hel dag venter mig jo endnu. Det kan kun gå op ad herfra!

SÅ! God dag! Husk lommeletter. Og den gode kaffe. Det kan redde det meste.

English recap:

Had quite the start on this Thursday. Had to go the vet with Frida for a checkup. We were so late. They asked us to come back later for some more testing. We jumped on the bus to go home. I had an allergic reaction, that happens sometimes at the vet’s with all the animals they have coming through their clinic. It was horrible! I sneezed and was completely dissolved. We finally got to our stop and were squeezed by the doors getting of the bus. Felt thankful it didn’t start rolling being half way off the buss. Now I am finally home, got my coffee and my breakfast. And since it’s still morning I am going with the positive thought that there’s only one way from here – that’s up 🙂

29 kommentarer
 1. Du fortjener et <3 efter sådan en start på dagen og det største skulderklap for at have overskud til at dele dig, så det bringer smil frem på mine læber! S.E.J.T.

  Jeg håber, din dag bliver god og uden flere benspænd!

  – Maria

 2. Åh en dag hva… selvom det har været en utrolig udfordrende dag for dig, så er det altså dejligt at kunne tænke tilbage på disse indlæg og trøste sig med, at man ikke er alene på en dårlig dag – vi er alle mennesker, laver fejl og har dårlige dage, thats life 🙂 Og ja, de busser burde altså have en eller anden refleks, det er jo farligt! :/

 3. Årh hold nu op for en Tycho Brahe-dag! Av, av, er der overhovedet noget der er gået som det skulle endnu?
  Det er som om de københavnske busser bare er skabt til ulykker (blev i weekenden ‘overfaldet’ af en teenagepigebande med pusterør og spytkugler i 5A), på trods af at de egentligt prøver at gøre noget godt. Øv!

  Kæmpe virtuelle krammere herfra. Det fortjener du virkelig, for ikke at have givet op på dagen! I og med at du kan overlever det der, giver det mig lidt ekstra energi til ikke at pjække fra de sidste to timers undervisning haha. Så mange tak for det. Der er aldrig noget der er så skidt, at det ikke skal tørres op :b

 4. I går havde jeg sådan en cykeltur, hvor jeg havde lyst til at lave en Bjarne Riis og smide cyklen i grøften et sted langt ude i Valby. Gjorde det dog ikke. Ville sikkert også få dårlig samvittighed over for cyklen alligevel.
  Men senere klarede det op, og selvom jeg cyklede den forkerte vej hjemad, og mine postafhentninger ikke kunne være i cykelkurven, og der var 400 i kø til selvtbetjening, så var alting bedre og gladere og mere overskudsagtigt end modvinds-regnturen, hvor jeg var sætte-mig-på-gulvet-tude-agtig.
  Sådan bliver det også for dig. God dag til dig.

  1. Godt du ikke smed den lille cykel, for det havde været til irritation i dag! Du er så sej lige at vende det hele på en tallerken. SÅDAN! Store kram og god dag til dig – her går det allerede i den bedre retning!

 5. Åh, hvor kan jeg genkende mig selv! Jeg laver altid for mange aftaler og tror jeg kan nå det hele på den halve tid.. Men ender også med følelsen af at længes efter min sofa med dyne (og te!) allerede inden frokosttid.. For mig virker det at have små pauser lagt ind i løbet af dagen. Hvor jeg fx bare sidder og nyder en god kop kaffe i 10 min, puster ud og så videre i teksten 😛

 6. Åha nej, sikke en ØV-dag!
  Jeg har ØV-dags regler herhjemme: har man en ØV-dag, så skal man gøre noget godt for sig selv, mens man (ganske valgfrit) svælger i selvynk. Fx købe et lækkert magasin og en flødebolle fra Summerbird eller blokere badeværelset med laaange bade og ansigtsmaske osv eller bestille takeaway og drikke rigeligt vin til. Lige de små ting, som kan gøre en glad 🙂

  Vores gamle hund Emma var meget bange for dyrlægen og på hendes gamle dage kom vi der desværre ofte. Normalt sad jeg med hende i skødet, så hun ikke fik totalt panik, men en dag hvor dyrlægen kommer ud gennem døren, så tisser hun på mig. Lige i skødet, så tissen løber ned i mine jakkelommer med bilnøgler og min pung. Tak for det. Måtte låne en plasticpose hos dyrlægen, som jeg kunne sidde på hele vejen hjem i bilen og ellers lignede jeg bare en der selv havde tisset i mine bukser…

  1. Bogstaveligt talt lidt for meget lort på styret, haha! Men det hele er endt godt og fint, og der er en helt ny dag i morgen! Kæmpe kram til dig, altid så fine Ann! KH

 7. Ahmen Cathrine for hunde-katte-da (smiley med død og ødelæggelse i ansigtet indsættes her)!

  Det der med de våde prutter ik – det er analkirtlerne som tømmes. Adr! Selvom man skifter bukser, så synes jeg også benet skal vaskes, SÅ slemt lugter det.. Det værste er, hvis det sker på sofaen – den kan jo lissom ikke komme i vaskemaskinen!!

  Er dog glad for at høre din krop (og Fridas) er intakt og det virker som om, det hele er til at smile af nu..

  1. De blev tømt for to uger siden, kan det virkelig ophobe sig så hurtigt? Hun lavede skøjtemåsen på gulvtæppet i et par uger og så kom vi endelig af sted. Det er lige før, at benet er til at skære af. Eller i hvert fald dyppe det i klorin 😀 AD! Alle er helt i top nu :-* KH

 8. Åh, så kan dagen da kun blive bedre derfra! Så på Instagram at du havde gang i noget suppe – det kan da kun hjælpe på det. Selv frygter jeg også lidt for dagen her: check ud fra et hotel, al bagage til andet hotel (fra Newark til JFK i bil kan aldrig gå godt), tilbage med bil til Newark, og forhåbentlig bliver det ikke alt for slemt med offentlig transport igennem NYC. Ellers hopper vi sgu bare af toget og nyder byen og lader som om tiden står stille for en stund!

  1. Det hjælper 😀 Og for søren, pas nu på jer selv og nyd det allersidste. Det har været en fornøjelse at følge jeres eventyr. Jeres billeder er bare blevet vildere og bedre for hver dag. I er SÅ dygtige! KH

 9. Det er nemlig rigtigt! Efter sådan en lortestart (undskyld udtrykket) kan det da kun gå fremad resten af dagen. God torsdag herfra.
  Ps. Jeg elsker de SATC-billeder – godt valgt!

 10. Av for pokker! Ja, det gør virkelig ondt at blive klemt i sådan et par busdøre!

  Hvor finder du de fine SATC-billeder henne??? Er der et sted, hvor de nærmest er delt ind i humørkategorier, lige til at vælge og vrage mellem de bedste/mest passende situationer fra serien? (Så vil jeg gerne vide det 😀 )

  1. Jeg finder dem bare på Pinterest ved at søge længe nok 😉 Nogen gange husker jeg selv sjove situationer og søger dem frem med forskellige ord. Det er en guldgrube derinde 🙂 KH

 11. Haha, skønt man ikke er den eneste, der oplever alt for mange ting inden kl. 09.45.
  Her min fredag, som jeg seriøst ikke glemmer foreløbig: Jeg står op 30 min. jeg burde, da vækkeuret vælger at svigte. Springer badet over, sluger noget skyr og laver en 5 sekunders tandbørstning. Jeg når akkurat mit tog, som vælger at standse et minut fra Svanemøllen, hvor jeg skal af, grundet sporarbejde! Kl. er 7.35, hvad fanden tænker DS(fucking)B på? Jeg styrter ud af mit tog på Svanemøllen, hvorefter jeg sprinter op til min cykel, som skal få mig i skole i tide. Min cykelhjelm, som har været spændt fast i lcykel låsen natten over, er bogstaveligtalt fuld af pis. Dette finder jeg dog først ud af da den er over mit hovedet, og en grim lugt og gule dråber drypper fra min pande. Jeg kommer 15 min. for sent med tis i håret og mascara ned af kinderne. Nu hedder jeg tisse-tilde. Go’dav for en fredag!

  mathildesunivers.blogspot.com

Læg en kommentar