37 glittery, flattering pieces for Christmas

Ahhh! Jeg har taget en lur i dag. Med alt tøjet på, under dynen, lige efter jeg havde kværnet frokost på sengekanten. Hvilket lækkert liv!

I går tog vi ud og spiste på Condesa (ganske udmærket til prisen og meget lignende Barburrito i Skindergade) med en af min kærestes kammerater. Som så blev til drinks, der blev til at jeg klokken midnat gerne ville hjem. Men ikke fulgte op på det før kl. 03.00. Vækkeuret ringede 07.55, for jeg havde en morgenmadsaftale med min mor kl. 09.00. Ad, hvor var jeg træt.

Så jeg har luret den hertil eftermiddag. Og as I type ligger Adam på langs ved siden af mig med en bog mellem hænderne. Han og drengene har startet en bogklub. De skiftes til at vælge en bog og lægge hus til diskussionsklubben, Anno84, som den hedder (gamle rævehuller :p ), og der skal altid serveres whiskey og æblekage.

Jeg tror mest af alt, at klubben er en ramme for at æde ævlekage og sladre men nuvel. Det er lidt hyggeligt for dem. Og lige nu skal han have læst Haruki Murakamis Hvad jeg taler om, når jeg taler om at løbe – “han løber hele tiden”, konstaterer Adam. Og mens han bliver klogere på skrift, bliver jeg det af at pretendshoppe. 1) Der går penge ind i morgen. 2) Det er min yndlingssøndagsbeskæftigelse næstefter kaffe og hundeluftetur. Og så var der lige et ønske om flere kjoler til jul, julefrokoster og nytår – det er lidt sjovt, som jeg næsten er blevet kjoleguruen, som jeg får mails og spørgsmål til beklædningsdelen! Det er et ærefuldt hverv, som jeg med glæde påtager mig!

CONTAINS ADLINKS

Kjoler til nytår 2014, hvad skal jeg have på til nytår, julefrokostkjole, rockpaperdresses, cathrine nissen
Topshop (maternity) // Designers Remix // Malene Birger // Ganni // Lipsy // NLY Trend // Topshop (top+nederdel) // Club L // Designers Remix // Ganni

Jeg har allerede vist engang jule-/nytårskjoler, og jeg havde egentlig ikke tænkt mig at dyrke det meget mere her på bloggen – min egne julefrokost-/juleaften-/nytårssæt er nemlig på plads 🙂 Men nu jeg er blevet bedt om mere inspiration et par gange, så skal jeg da ikke nægte mig selv lidt pretendshopping – min yndlingsform, for den koster nemlig gratis!

Jeg har haft den her hængende i et godt stykke tid, og snart joiner denne min efterhånden ret solide kjolesamling. Ja man kunne godt tro, at jeg gik og ventede på en invitation fra dronningen og set på antallet af perler, pailletter og tyl, så burde det ikke vare længe. Skabet drysser nærmest, når jeg går forbi. Sjovt, som nogen har 14 par jeans eller fire læderjakker – jeg samler på 1) Kjoler 2) Sneakers  og 3) Kongeligt porcelæn. Mon dronningen går i sneakers? Man kan jo alligevel ikke se det for de lange skørter. Jeg havde gjort det!

Og hvis I ikke har fået dem med endnu (det skulle undre mig, er ret sikker på, at I har set dem, hvis I har nærmet jer nettet de sidste tre dage), så er der rabat derude:

ASOS: 20 % med koden cyberwknd20

Nelly: 20 % med koden blackfriday

Liberty: 20 % med Liberty Loyal

Sarenza: 30 % med koden winter14dk

Shoescibe: 30 % på udvalgte sko HER

Jeg har ikke helt styr på, hvor længe de holder, men i al fald til og med i dag.

Kjoler til nytår 2014, hvad skal jeg have på til nytår, julefrokostkjole, rockpaperdresses, cathrine nissen

Topshop // Topshop (top+nederdel) // H&M // H&M // H&M // Asos RED CARPET // Topshop (top+nederdel) // Asos RED CARPET // H&M

Kjoler til nytår 2014, hvad skal jeg have på til nytår, julefrokostkjole, rockpaperdresses, cathrine nissen

Asos Black (top+nederdel) // Asos // Asos RED CARPET // Asos // Whistles (top+nederdel) // French Connection (i kjoleversion) // Asos Premium // True decadence // Topshop

Kjoler til nytår 2014, hvad skal jeg have på til nytår, julefrokostkjole, rockpaperdresses, cathrine nissen

Asos // Asos // True Decadence //  // Asos PREMIUM // Asos // Asos PREMIUM // Asos Premium // Alice+Olivia // Asos RED CARPET (eller i en lignende længere version) // Rodebjer

Having a blog named ROCKPAPERDRESSES kind of makes me a dress guru – or so it seems on my question booming inbox. I get so many questions and wishes to see more dress-spiration. And sure thing! There are so many parties ahead; Christmas ones, New year’s. You know what? You don’t need an excuse to spend a little something on a beautiful dress, it is one of the most flattering pieces you can find out there. I am 100 % sure there is a style and a shape for everyone! So here you go, 37 of the most lush, glittery and figure hugging dresses and co-ords I could find!

Remember the discounts going around this weekend:

ASOS: 20 % with the code cyberwknd20

Nelly: 20 % with the code blackfriday

Liberty: 20 % with Liberty Loyal

Sarenza: 30 % with the code winter14dk

Shoescibe: 30 % on selected shoes HERE

6 kommentarer
    1. Det lyder altså dejligt Marie 😀 Hvilke kjoler købte du? Håber du fik brugt en masse koder, de har virkelig rumsteret! Sådan en lur kan føles helt kriminel, haha, jeg er altid så forvirret, når jeg vågner 😀 KH

    1. Det burde den virkelig ikke være? Jeg er ret sikker på, at den er for alle? I så fald beklager jeg. Det er i al fald ikke den meddelelse jeg har fået! KH

Læg en kommentar