All I want for Christmas 2014

Hvad skal jeg ønske mig 2014, Cathrine Nissen, Rockpaperdresses

 

Min mor spurgte mig forleden, hvad jeg ønskede mig til jul. “Det er jeg altså slet ikke nået til endnu”. Men det er lidt løgn. Jeg har altid en ønskeliste liggende på computeren, som jeg tilføjer og fjerner fra. Den hjælper også mig selv med at købe de rigtige ting i løbet af året, så jeg ikke kaster pengene efter pludselige indskydelser (okay, det eliminerer det ikke 100 %) og jeg får også bedre samvittighed, når jeg så faktisk hapser de lidt dyrere ting – “for jeg har jo ønsket mig det længe”.

Så her er en del af mine juleønsker for 2014. Det er sørme lidt dyre ting, det opdager jeg lidt nu. Men en del af tingene er også fra fællesønskelisten; bestik, sengetøj, lampe til spisebordet. Tasken kan jeg nok ikke trække som et fællesønske. Med mindre det tæller, når Adam i ny og næ må slæbe dametasker for mig… Nok ikke…

Jeg vil tage på arbejde – nogen skal jo gøre det på en søndag! Og husk så lige, at jeg trækker en vinder af min forkælelsespakke fra Oriflame i dag, I kan stadig nå at deltage!

***

Auch! An awful lot of expensive wishes for this Christmas… Well, a lot of them I consider “common wishes” though I’m not sure my boyfriend concurs; lamp for the dining room table, chair for the living room, a cosy blanket. I am sure he’ll understand!

 

Spanish Chair by Børge Mogensen // Glitter brogues by Finds // Ring by Mikkel Brygger // Cover for iPhone6 by Native // All-in-one for skiing // Watch by Georg Jensen // Gloves by Moschino // Jeans by Acne // Ventilator by Stadler Form // Lamp by Lee Broom // Bag by YSL // Bench by Trip Trap // Speakers by Marshall // Dishcloth by Georg Jensen // Glass by Spiegelau // Wool blanket by Fuss // Poster at Stilleben // Boots by Lanvin // Cutlery by Almoco // Bed linens by Georg Jensen // Bag by Balenciaga

Contains a few adlinks

3 kommentarer
  1. Åh så fine ting! Hvor er den diamant pære fra i nederste venstre hjørne? Eller drømmer jeg bare om at det er en diamant besat pynte pære? 🙂

    Kh
    Marie Louise

Læg en kommentar