Merry Black Christmas

blackchristmas

Karl Lagerfeld Figur // Lyskæde // Emily Salomon for Markberg-taske //  Lampe // Bord // Stol // Pude // Tæppe // Bodystocking // Chanel bog // Glasklokke // Moonboots // Tape // Kjole // Uro // Ring // Ring

Godmorgen d’damer,

jeg ville så gerne have givet jer et rigtig smart-på-den-slappede-jeg-skal-i-irma-lørdags-agtigt outfit. Men jeg har haft den skøreste dag i går, og jeg får en vild dag i dag. Og er sikkert syg i morgen, er det ikke sådan det går? Haha! Jeg har vist nævnt, at jeg er helt dårlig med at lave collager, og denne her havde jeg lige liggende. Det var nemt!

Jeg vidste godt, at denne her uge ville blive heftig fra onsdag og ugen ud. Og det blev den. I går tog jeg selv op og trænede for første gang uden Joanna – én træning alene, rygraden er der endnu! Så løb jeg ud af træningscentret for at komme ned til en cykel med en stor fedtet fugleklat på sædet. Ind i 7/11 og hente servietter, hvor jeg overhørte manden bag disken ringe til sin “homie” (hans eget ord) mens han sagde at Oddset-Jannie lige havde været der og “var SYGO lækker, mayn!”. Af sted til DR for at undervise i det system vi optager radio i, når vi bånder i stedet for at sende liv. Og så skulle jeg selv nå at bånde til lørdag – så jeg slipper for at sidde på pinden post julefrokost i aften.

Så var det lige, jeg blev kaldt til et møde, som havde et rigtigt, rigtigt dejligt udfald – jeg skal lige være sikker på, hvornår jeg må sige noget om noget. Og så af sted derud af på cyklen ind til to events – et glædeligt jul skulle gives til Impression PR (jeg har arbejdet med Christina på Maccen i sin tid (og nej det er er ikke makeup-mac men big-mac)). Og jeg skulle til et oplæg om et nyt antirynkeprodukt fra Babor.

Og så i høj fart med retning hjem, med Katrine under armen – hun havde indvilget i at tage med i bif og se Interstellar (SE DEN! Og dét inden den ikke længere går i biffen – den SKAL ses i biffen), som jeg ellers havde planlagt at se alene i går aftes. Skide hyggeligt. Med pizza under armen jagede vi hjem, kastede det i os og så i bif. Kors, den er lang. Men skidegod. Så klokken blev alt for mange. Og nu skal jeg ud og sende Smag, og så til julefrokost. Og og og. Pyha for en slutspurt på ugen. Så hvis I finder mig i morgen på Sliders (som jeg MÅ prøve post julefrokost), siddende med sovs i mundvigen og fedtet hår, så bær lige over med og vid, at det er er beviset på en KICKASS fest og uge.

(og så nåede jeg også at miste min telefon på gaden, men mere om det en anden gang!)

GOD FREDAG!

2 kommentarer
  1. Puha, sad næsten og holdt vejret, under alle dine eskapader. Det lyder som nogle lange dage, men også som om, at du har klaret det ret godt. Thumbs up!
    Jeg vil også smadder gerne se Interstellar. Måske man skulle gøre det i weekenden, efter “Alexander” har braget løs 🙂

  2. Ej du mp lige give din mening om Sliders til kende – jeg er ret spændt på stedet og skal også have prøvet det snart !

Læg en kommentar