Merry Green Christmas

rockpaperdresses, cathrine nissen

Some of them adlinks: Plakat // Træningsleggings // Skål // Hat // Globus til kridt // Tallerkner // BH // Armbånd // Converse // Bog // Gummistøvle // Paraply // Solbriller // Gulvtæppe // Ørenringe // Hørebøffer

Juhuuu jeg er as we speak på vej ind til byen for at mødes med min kæreste, og så skal vi købe julegaver. Det er altid noget, der får mig til at komme i helt rette stemning. I folkeskolen skulle vi i skole en lørdag omkring den 1. december, og så fik vi til gengæld fri mandagen efter. Den blev altid brugt til julegavekøb, så nogen gange var jeg allerede klar med alle gaver slut-november, haha! Rettidig omhu. I dag er det noget med at købe så meget på nettet og få leveret for at nå det hele.

I dag skal jeg finde gave til min far, mor, mors kæreste, svigermor og -far, svoger, svigerinde, niece på den side. En lille chokoladeting til mine bedster. Til dem har jeg allerede lavet små pakker med gode ting. Ellers er jeg vist i hus. Det er jo i virkeligheden også ret mange, haha! Jeg når det, jeg når det.

Så hermed også en sidst collage med forslag til juleønskelisten. Selv om de fleste gaver er købt, så kan man altid tilføje nyt. Jeg har i al fald en kontinuerlig liste, der bare opdateres til jul og fødselsdag.

God aften!

***

I few of the last wish list suggestions even though most of you probably have created your lists and bought the presents you’re going for!

Ingen kommentarer

Læg en kommentar