Merry Pink Christmas

cathrine nissen, rockpaperdresses, lyserøde julegaver

Plaid // Ghost // Lamp // Plaid // Vase // Rain boots // Aveda Stress-Fix // Top // Knot ring // Keychain // Louboutin book // PJ’s // Snake ring // Watch

Hold op jeg hygger mig!

Jeg elsker, elsker, elsker altså at lave de der collager, manner! Haha, jeg er da kommet et stykke vej, hva’? Jeg var ret vild med Sofies A-Å-ønskeliste, men i stedet for at kopiere tænkte jeg, at det var sjovt at lave et lyserødt ønskebræt. Det passer også perfekt, da jeg sad og så noget så grumt som Trueblood imens, jeg lavede den – lyserød er den perfekte glasering på sådan en omgang. Det minder mig om, at jeg overvejer at lave et “serier-du-bør-se-inden-året-rinder-ud-så-du-har-lidt-travlt”. Trueblod, Breaking Bad, House of Cards – der er mange at tage af!

Men her til morgen får I en masse lyserøde gaveønsker <3 Fordi det er min yndlingsfarve, fordi den går til alt. Fordi fordi fordi. Der er masser af gode grunde til at lyserød er toppen!

Og hvis I tænker, “Nårh okay, hva’? Der er mange collager hos Rockeren i øjeblikket”, så er det altså dels fordi jeg er i total julestemning og hygger mig med det – men altså også fordi jeg absolut ingen outfitbilleder har. Fordømte mørke. Nårh, ligegyldigt hvor meget man beklager sig, så bliver mørket – og snart vender det. Hip hurra!

Hav en herlig torsdag til vi ses senere!

7 kommentarer
 1. Lyserød er nu også en fin og sart farve 🙂
  Åhh det der mørke altså! Det er mørkt når man står op, cykler afsted, kommer på arbejde og når man går fra arbejdet – det er bare mørkt mørkt mørkt!

 2. Nåmen altså – jeg kan godt lide dine collager 😉 Ved du bruger meget tid på dem, så lidt påskønnelse er vel på plads 😀 Jeg leder med lys og lygte efter et plaid at ønske mig – og det nederste fra muuto ville egentlig være et ret godt bud 🙂 Og ja tak til et serie-indlæg! Jeg har godt nok indført stop for nye serier pt., ellers ville jeg aldrig blive færdig med mit speciale! Men som arbejdsmarkedet ser ud lige nu, så bliver der vist rigeligt med tid til serier efter den 1. marts, hvor jeg gerne skulle aflevere skidtet 😀 Så jeg har i forvejen samlet mig en liste, der indeholder alle de ovenstående bud, men tager gerne imod flere forslag 😉

 3. En flot samling lyserøde sager. Er heeelt vild med de små spøgelser – har dog ikke set de små buttede fætre før. Fint! De har lige deltaget i et lille outlet på Vbro med spøgelser til en flad halvtreller… Det skal du hitte næste år 🙂

 4. Er jeg min den eneste der ser noget helt andet når jeg ser det der spøgelse? :-s

  Ville elske hvis du tog nogle outfitbilleder indenfor – det bliver lidt mere personligt og der er også noget hyggeligt over hvis lyset kommer fra en lampe og ikke altid bare dagslyset – selvom det sikkert er et Big no-go i modebloggerverdenen 😉

 5. Hej Cathrine. Lige et lidt random spørgsmål, som intet har med dette indlæg at gøre, men jeg ved at du har rejst mange forskellige steder, så jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad der var din yndlingsferie! Vi er ved at planlægge en vinter-rejse, men savner virkelig inspiration. Der er så mange steder vi gerne vil hen, så vi kan slet ikke beslutte os! Det må gerne være langt væk 😀

 6. Hej Catrine,
  Får man besked på mail, hvis man er en af de heldige der har fået meldt sig til i tide til dit arrangement på tirsdag?

Læg en kommentar