My favorite gym wear on sale!

stella mccartney for adidas, cathrine nissen, rockpaperdresses

stella mccartney for adidas, cathrine nissen, rockpaperdresses

stella mccartney for adidas, cathrine nissen, rockpaperdresses

stella mccartney for adidas, cathrine nissen, rockpaperdresses

stella mccartney for adidas, cathrine nissen, rockpaperdresses

Some of them adlinks: Green top (or HERE) // Ski pants // Ski jacket // Beige top // Green trousers (or HERE) // Purple hoodie // Purple track pants // Leopard top // Purple shorts // Boots // Cropped pants // Black shorts // Black top // Black trousers // Purple top // Purple trousers // Leopard sneakers // Black mixed top // Black mixed top // Black mixed trousers // Blue down jacket // Ski underwear top // Ski underwear trousers // Red trousers // Red top // Red top // Green jacket // Beige tights with leopard // White top // Green shorts // Nude sneakers // Black top // Black hoodie // Black boots // Black trousers //  Belt bag

Det her er absolut ikke for at spæde til den dårlige samvittighed, efter en fedtet jul, haha!

Jeg er selv meget glad for Stella McCartneys kollektioner for Adidas, men nøj hvor er de altså også pricey. Den smule jeg har, den har jeg altså købt på tilbud. Ellers synes jeg ikke helt, jeg kan være med. Så jeg ville bare lige tippe jer om alle de lækre ting fra linjen, som nu er på udsalg. Jeg har selv nuppet én ting so far – og det er det skideflotte skisæt, som jeg skal have med mig søndag, når vi tager til Sverige.

Derudover overvejer jeg også noget fra den grønlige collage – de der tights og den pæne t-shirt. Jeg er dybt åndssvag men lækkert træningstøj øger altså min motivation. Så lidt skal der til.

Jeg har et lille træningsmål for 2015. Jeg vil gerne gennemføre Nordic Race, som er sådan et miliagtigt løb med en masse forhindringer. Det er ikke mange kilometre; 5 km. Men det kunne være rigtig sjov at prøve. Så det begynder jeg at træne lidt hen imod, når jeg er færdig med at æde 2. januar (der skal junkfood til den 1. – hvis ellers det kan findes i de svenske fjelde).

NU vil jeg tage til julefrokost i Fredensborg!

Glædelig fortsat-jul!

***

A lot of the Stella McCartney for Adidas collection is finally on sale! I am too cheap to buy at full price, but now we are getting close to a reasonable price – now it’s about how long I dare to wait!

3 kommentarer
  1. Evil you – som om jeg har råd lige efter jul… Øv:) Men tak for ikke at vise Kari Traa. Jøsses, det er jeg traat af at se på..
    Nordic Race er fedt (at se på, forstås)! Men der skal du nok lade de fine sæt blive hjemme, for det er mudder til halsen;)

  2. Så lækre træningssæt, jeg får jo lyst til at lade mit dankort bløde all over again her efter jul! 😀
    Mit yndlings workoutwear er Nike og Kari Traa, meget klassisk 😉
    Og hvor er det bare sejt med Nordic Race! Jeg hepper hele vejen og glæder mig til at se billeder af dig i mål!

Læg en kommentar