OOTD: Happy 1st of December

ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg C ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg Cootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg CContains adlinks: Boots – Acne “Alma” (20 % off the black version) // Trousers – H&M Studio 2014 // Blouse – H&M Trend // Leo jacket – Rika (similar) // Peacot – Petit Bateau // Scarf – Modstrøm // Gloves – Moschino

Første december! Hvad siger I til det? Er det ikke lidt fortryllende på en eller anden måde? Jeg har ikke været i julestemning de senere år egentlig, men det her med at have fået et lille (halvt) baghus og en gårdhave dertil, der kan pyntes i uanseelige lysarrangementer (også HER), bo i et område der virkelig tager sig julet ud fra november, det hjælper altså på det!

Så derfor GODMORGEN og GLÆDELIG 1. december! Hvordan har julebarometeret det hos jer? Er der potentiale? Er den der allerede?

Jeg har virkelig haft en dejlig weekend. Lidt for ekstravagant, haha, men altså! Nogen gange skal den have hele armen, det får den altså ikke så tit hjemme på gå-ud-og-more-os-kontoen.

Vi delte en lille tapastallerken på Falernum fredag – der er så hyggeligt og god betjening. Jeg har forsøgt at leve sådan relativt efter en kostplan de sidste to uger og slet ikke rørt alkohol. Men fredag fik jeg to GODE glas hvidvin. Så stod den på bland-selv-slik, og jeg styrede mig VIRKELIG – for 23,87 kroner. Det er da rekord (og det var altså ikke en kilopris på 3 kroner!).

Lørdag stod jeg tidligt op og lavede morgenmad til os, og så gik vi tur med Dunsen på en smukt pyntet Gammel Kongevej. Det var bidende koldt, og mit ansigt fortrak sig i mærkeligt stive trækninger. Jeg fik en god kaffe, der var lun i få minutter og lige nøjagtig lunken ned i løgnhalsen. Jeg var et smut forbi Storm&Maries nye fine butik, og med mig hjem kom en rigtig lun vinterfrakke. Jeg har holdt øje med butikkens renovering af de gamle solcenterlokaler. De har tryllet med bilforhandlergulvene, de gule vægge og de falmede facadeskilte. Vi gik og gik til solen var væk. Det tager faktisk ikke så lang tid.

Om aftnen tog vi ud med en af Adams venner, som vi faktisk ret ofte ser. Bare os tre. Morgenmad en lørdag eller en middag en fredag. Det er vildt hyggeligt at hænge ud med drengene. Vi griner og æder – i lørdags på Condesa, som serverer fancy meximad. Og det var godt! Jeg har længe villet prøve det. På Rubys lukkede vi dagen omkring kl. 02.45.

En ret vidunderlig weekend med efterfølgende ganske tomme lommer. Det er okay! I ny og næ skal det mærkes vi lever på madkontoen. At jeg jokkede i kanten af en hundelort midt på Gammel Kongevej i mine nyforsålede støvler (nok som karma for at jeg måtte stikke af fra en Fridabombe torsdag aften pga. manglende pruttepose i lommen) er allerede glemt!

Glædelig mandag!

ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg C ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg C

Happy first of December!

I had the best weekend eating way too much great food, haha!

We really time to just be together. Share some wine. Splitting a plate of tapas. Going for a long walk with our pug master. Drinking a cup of coffee in the ice cold streets of Frederiksberg. For the first time in years I really feel like Christmas is sneaking up on me. I think that whole buying a house with a yard and plenty of possibilities to go all National Christmas Lampoon on it is really kicking in. Our new area is also just so Christmassy come November. I love it!

Are you feeling it? Is your Christmas barometer rising?ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg C ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg C
ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg C ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg C ootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg Cootd, Dagens, scandinavian blogger, Nordic blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, Gammel Kongevej, Frederiksberg C

7 kommentarer
 1. Mit julebarometer er helt oppe og ringe, til trods for, at december måned, for mit vedkommende, er præget af eksamen. Jeg kan love dig for, at jeg får det hyggeligste ud af det (:

  GLÆDELIG 1. DECEMBER. Det lyder i øvrigt til, at du har haft en ret vidunderlig og skøn weekend. Én af den type weekender, som man kan glædes over i lang tid. Herligt!

 2. Jaaaaa, kom december, kom hygge, kom jul!
  Jeg fik kickstartet julen i går hos kærestens familie, der hvert år pynter hans mormors hus op 1. søndag i advent, mens der serveres æbleskiver en masse. Aftenen stod på klassisk julemad og adventsgaver – selvom man er på den anden side af 25 🙂 Dét er hyggeligt!

  At julemånedens hovedsagligt byder på specialeskrivning er ikke helt optimalt, men det er rart nok at have noget “positivt” og hyggeligt, som kan få én til at smile, når opgaveskrivningen går i hårknude og analysen driller (som jeg forudser den kommer til).

  Glædelig jul!

 3. Det ser i hvert fald ud som om mit julebarometer ville stige gevaldigt, hvis jeg lige tog min kæreste i hånden og gik en tur forbi Frederiksberg. Hold nu op hvor er der fint pyntet op til jul der! Det lyder godt nok også som en dejlig weekend 🙂 Her har den også stået på både vin og mad ude. Det er altså bare rart engang imellem at mærke at man lever 🙂

 4. Glædelig 1. december til dig også Cathrine 🙂 Mit jule-barometer kan næsten ikke komme højere op – det startede allerede i oktober, da jeg for en gangs skyld ikke beklagede mig over at julepynten altid ryger op, nærmest inden de har fjernet havemøblerne 😀 Så fik jeg pyntet op til jul i weekenden, og min mor kom med den sødeste pakkekalender til at forsøde mit ellers drønkedelige specialeliv her i december 🙂 Jeg føler mig ganske heldig og elsket! Og så er min jul også endelig faldet på plads – med en god mavefornemmelse, så nu kan december bare komme an, jeg har for længst overgivet mig 🙂

 5. Mmm jeg elsker dine tusmørkebilleder! Der er bare lidt ekstra indbygget hygge i dem. Jeg ELSKER den mørke årstid.
  Jeg er i øvrigt også fan af dine skindhandsker. … jeg må vist til at spare op. Hov – og glædelig første december 🙂

 6. Ihh, det lyder bare som den helt perfekte weekend. 🙂 Jeg er også selv kæmpe fan af at huske at hygge max sammen i weekenden, og min kæreste og jeg er faktisk også blevet ganske gode til at gå ud at spise og virkelig hygge os sammen ofte.

  Vi har en ven boende for tiden, og så kan det godt være lidt svært at finde tid til at være kærester. Men så går vi ud i stedet og kigger hinanden dybt i øjnene. Åh, det er godt! 🙂

  Haha – jeg fik også jokket i en hømhøm i sidste uge – eller jeg gled faktisk i den. Hund med dårlig mave, øv, lige midt på vejen, dobbelt-øv! Men min veninde og jeg kunne til gengæld ikke stoppe med at grine, og så går alting jo…

Læg en kommentar