OOTD: Warm and wrapped

rockpaperdresses, cathrine nissen, storm & marie, alexander wang boots rockpaperdresses, cathrine nissen, storm & marie, alexander wang boots rockpaperdresses, cathrine nissen, storm & marie, alexander wang boots rockpaperdresses, cathrine nissen, storm & marie, alexander wang boots rockpaperdresses, cathrine nissen, storm & marie, alexander wang bootsBoots – Alexander Wang // Bag – Mulberry // Skirts – Whistles // Knit – H&M // Coat – Storm&Marie

Godmorgen ladies (and de gents der nu læser med),

Det gik sådan set ikke mega godt med at købe julegaver. Jow, min kæreste fik klaret alle sine. Men jeg fik ikke klaret en eneste. Til gengæld fik jeg en pølse med rodfrugtmos hos DØP. Og købt marcipan og nougat til juleaften så konfekten er sikret. Og det er jo også noget. SÅ gik jeg hjem og gik i seng, bogstaveligt talt, små syg og grå i hovedet, og med en snackdish af finskbrød fra Meyers og gulerødder og knækbrød og hummus og en flaske vand, så fik jeg styr på en portion af gaverne.

Adams gave er købt. Gaver til min farmor og mormor. Tjek. Min fars kone. Min mor. Min mors kæreste. Thank God for webshopping.

Og ja, så er jeg syg. Mega super træls. Jeg har virkelig, virkelig ikke tid til det. Jeg har vanvittigt meget arbejde, så meget at jeg lige har måtte aflyse jul den 23. med min far og co. Hvornår gik vi egentlig fra at hige efter den 24., som studenter mod translokation, til at ønske sig at julen brugte hele kalendermåneden i stedet for at slutte den 26.? Jeg kunne virkelig godt bruge et par ekstra dage at trække på. Jeg husker også sidste, hvordan øjnene var fuldstændig blodskudte, da vi besluttede os for at starte julen den 13. december og derfor havde det kortere at arbejde på. Shit! Jeg savner dén jul der gik ud på at æde (okay, den følger jeg faktisk nogenlunde fint), købe gaver, pakke dem sirligt ind, se lidt julekalender, måske skøjte. Nu er det bare eksamensopgaver. Arbejde. Og æde. Altid sidstnævnte. Er I også fuldstændig hængt op?

Med sygdom hængende efter mig er jeg gået all in på varme; strik, bodystocking, langærmet t-shirt og tykke jakker. Ahh!

PS: støvlerne er nye; et erstatningskøb for nogle af alle de støvler, der gik til i vores vandskade i kælderen! Not bad!
rockpaperdresses, cathrine nissen, storm & marie, alexander wang boots rockpaperdresses, cathrine nissen, storm & marie, alexander wang bootsWhen did Christmas become a matter of survival? I miss those Christmases where it was all about eating, spend eternity on finding just that right gift, then spend even longer on wrapping it with a very personal greeting and watch christmas classics on tv while doing it. Now I hope for a Christmas miracle that could give me just those extra days to make ends meet and get to that huge chunk of work I still have ahead of me.. Bwah!
rockpaperdresses, cathrine nissen, storm & marie, alexander wang boots

24 kommentarer
 1. Jeg har det lidt på samme måde – hængt op. Men det er mest fordi jeg er i gang med et medicinen-gør-dig-ikke-rask-så-nu-må-du-klare-det-selv-sundheds-projekt fra 1/12-1/3. Så jeg spiser økologiske tilberedte grøntsager, sover fra 21.30 og drikker 2,5 l vand om dagen. Jeg fik afleveret synopsis til UNI i går. Jul? Hvad for noget?

  1. Det lyder da spændende Sofie, men også som lidt af et projekt. Tre måneder med fornuftig søvn og alt det kroppen skal have – sejt 🙂 KH

 2. Ja, ligeså snart man rammer en videregående uddannelse, så hedder det bare opgaver. Jeg har ikke selv eksamen nu her, men jeg har min bachelor, undervisningsplanlægning (jeg studerer til lærer, og skal i praktik efter ferien) og ikke mindst alle andre opgaver på seminariet. Jeg har bestemt mig for, at jeg prøver at holde mig fra skole arbejde i ferien, og i stedet arbejder igennem indtil d. 23. Jeg vil gerne prøve at holde juleferie 🙂

  God bedring forresten! 🙂

  1. Sådan Maiken, det er da en god idé at holde sig til en dato og sige dertil og ikke længere. I princippet kan vi jo blive ved, så længe der er opgaver at tage sig til. Nogen gange må man bare trække stikket ud 🙂 Og tak! Rigtig god juleferie! KH

 3. Årh den er pæn den jakke, meget stylish og perfekt, at den så også er varm.

  Ærgerligt at du er blevet syg, det er ikke sjovt i julen hvor man altid har 1000 ting der skal nås. Håber ikke det er sådan noget forkølelsesagtigt der også sætter sig på smagssansen, lidt ærgerligt ikke at kunne smage alt den julemad + guf, man skal igennem. God bedring! 🙂

  1. Den er noget nær perfekt og overdrevet varm – lidt for varm pt 🙂
   Ja det er så træls altså. Det er netop en forkølelse, men jeg kan stadig smage finskbrødene 😛 KH

 4. Jeg er ved at skrive speciale, så for mig har det også været en travl december. Jeg har dog planer om at holde ferie over julen HELT uden at tænke på speciale 🙂
  Alle gaverne er heldigvis købt, faktisk har det været skønt med lidt overspringshandlinger 🙂
  Rigtig god bedring <3 Det er aldrig sjovt at være syg.. men endnu mindre sjovt op til og i julen!

  Dine nye støvler er SÅ flotte! De har stået på min drømme-ønskeliste i MANGE år. Håber at de en dag bliver mine 🙂

  1. Jeg købte støvlerne på 40 % hos Shoescribe, da der var black Friday – det kan i al fald anbefales at holde udkig, der er ingen grund til at betale fuld pris 😉
   Rigtig god arbejdslyst med specialet, det bliver så dejligt at holde helt fri når du ved, du har gjort en indsats op til 🙂 KH

 5. Jeg ligger også fuldstændig underdrejet. Med en opgave på størrelse med en bacheloropgave til aflevering d. 12 januar, en der lige blev afleveret 16. december og et smut til London i en uge hen over julen, så har der ikke været mange fritimer til andet sjov end at spise, sove og gå i bad. Og nå ja, se et afsnit eller to af Pretty Little Liars. Jeg drømmer i DEN GRAD om jul i forstanden, at man havde julepynt. Og så julekalender. Spise småkager og brugte tid på at nusse om hinanden. Jeg glæder mig inderligt til om 3,5 år når jeg er færdig og igen får julen tilbage.

  1. Det er sjovt at læse om studerende, der klager sin nød! No offense… but you do! For jeg havde samme tanker inden jeg blev “voksen” og fik fuldtidsjob. Og lad mig sige det sådan, jeg arbejder 8-18.00 hver dag og alle julegaver er klaret via netshopping. 5 dage foreløbig har det været 8-24 fordi der er en julemiddag oveni og man arbejder gennem indtil middag. Andre dage er 7-23 fordi noget kokser.

   Hvad jeg vil sige er … NYD DET!!!! I studerende forstår slet ikke glæden ved blot at have muligheden for at sove en time længere? Til at tage en hjemmedag, når man er syg (aka man melder sig ikke syg, når man har fuldtidsjob, det ses som svagt og latterligt. Med mindre man har en sygemelding. Vi sidder alle og nyser og hoster og arbejder 10 timer straight). Til at holde en lang frokost. Til at tage det roligt en fredag, når man har været ude med vennerne torsdag. Jeg føler fuldkomment med, at uni er hårdt mentalt. Men voksenlivet er hårdt mentalt og fysisk. Jeg er aldrig hjemme før 18.30-19. Og står op kl. 6. Og er en af de der privilligerede typer med blå skjorte og IT job til god løn. Så FOR HELVEDE nyd at I er studerende! I får det aldrig mere fleksibelt end nu 🙂

   1. Det er også sjovt at læse om “voksne”, der klager sig over, hvor meget de arbejder og hvor nemt det er at være studerende i forhold til det – er der noget om, at du selv har valgt at være en type i blå skjorte med god løn? Ja, de studerende har også selv valgt at være studerende..

    Men Sofie, noglegange har man bare brug for at fortælle omverdenen at “lige nu har jeg det lidt hårdt”. Og jeg synes egentlig, at kommentar-feltet på et blog-medie er et udemærket sted til dette. Så vil du ikke godt lade være med, at gøre dig selv til dommer over, hvem der “må” have lidt ondt af sig selv og hvem der ikke “må”?

    Jeg er sikker på at alle studerende er klar over, at der er nogle helt formidable fordele ved studielivet sammenlignet med “voksenlivet”. Men jeg nægter simpelthen at tro på, at det ikke også går den modsatte vej?

    1. @Mia: Du er der næsten 😀 Kom så, kom så, kom så! Du kan sagtens tage den slutspurt, men jeg håber også, at du finder tid at nyde julen. Pøj pøj!

     @Sofie: Hvis jeg har lært noget de sidste par år med et to ben på arbejdsmarked og al overskydende på studie, så er det, at man skal passe på med at dømme andres “travlt”. Vi har alle forskellige grænser, og vores egne grænser ændres også. Jeg tænker selv tilbage på sidste år og tænker, hvordan jeg dog kunne holde til det, når jeg faktisk i år har lidt mindre at lave men stadig føler mig trængt. Uddannelse ser jeg nærmest som mere voksent – måske også bare fordi min egen rygrad er så rådden, haha!
     Vi er alle forskellige og det skal der være plads til 🙂 KH

     @Anne: Det går uden tvivl begge veje – jeg havde i hvert fald mange hede drømme, om alt det jeg skulle, når jeg engang fik et voksenjob 🙂 Tak for dit besyv :-*

    2. Anne… det er lidt som om, at du ikke kan læse? Måske du netop ikke har taget den lange uddannelse, der giver analytiske evner. Who knows, men du KAN ikke læse. For hvis du kunne det så ville du faktisk indse, at jeg netop skriver, at uni-livet er mentalt hårdt og at jeg OGSÅ havde det sådan. Men lille du… jeg skriver også, at man skal huske at nyde det? Kan du ikke læse det? For man glemmer at nyde det, man glemmer at nyde den ekstra time i sengen og savner det, når man pludselig ikke længere har muligheden. Og nok ikke får muligheden resten af arbejdslivet?

     Det var da så voldsomt som du føler dig truffet? Jøsses, prøv at læse den igen? Det var et godt råd fra en der er kommet ud på den anden side og slår sig selv i hovedet over ikke at have nydt studielivets små glæder? Ligesom at jeg nu prøver at nyde voksenlivets mange glemmer. Måske du skulle returnere til skolebænken inden det er for sent?

     1. Omg Sofie – chillax! Hvorfor skulle det lige pludselig blive så ondskabsfuldt?Jeg har en 5 årig (IT) kandidat og er ude på den anden side, og nu er det jo altså ikke alle, der har det 100% ligesom dig. Ja, det er hårdt på en anden måde at arbejde, ligesom det også er hårdt at være studerende. Den daglige tilstand af dårlig samvittighed gjorde det simpelthen ikke op for mig, bare fordi studielivet var mere fleksibelt. Nu er studier jo forskellige – ligesom jobs er. Så glædelig jul og giv plads til alle.

     2. Sofie. Av. Jeg burde nok lade din kommentar din være.. meeeeen..

      Jeg kan forsikre dig om at jeg både kan læse og faktisk også læser en temmelig analytisk uddannelse. But that’s not the point.

      Ja, jeg føler mig truffet. For jeg brokker mig også indimellem, selvom jeg godt jeg ved, at jeg er et fantastisk sted i mit liv. Jeg læste bare ikke din kommentar som udelukkende et godt råd – men hvis det var sådan det skulle forstås, så beklager jeg virkelig, at jeg har mistforstået dig. Måske har du ret – måske kan jeg ikke læse 😉 Tusind tak for det gode råd.

      Men må jeg så ikke også komme med et godt råd til dig, om at nyde det der, hvor du er lige nu. Og måske lade være med at være helt så ondskabsfuld i et kommentarfelt! Det er egentlig ikke særlig rart for andre.

     3. Hey piger,
      jeg synes, vi skal lukke denne her nu. Herinde skal være rart, det arbejder jeg virkelig hårdt på. Alle skal kunne fortælle, hvordan de føler uden at blive eller føle sig angrebet. Her er plads til alles tanker, følelser og personer. Vi er alle forskellige. Tak fordi I deltager og har lyst til det, lad os holde tonen fin herinde!
      KH

 6. Jeg har siddet begravet i eksamen hele december, men fik juleferie i dag, hvilket så giver mig fem dage til at få støvet julehumøret af!

 7. Jeg har været så glad for at vi skulle aflevere bachelorprojekt d. 19 december, så nu kan julen bare komme an. Indtil da har det ikke været noget jeg har haft tid eller overskud til. Og jeg er så lykkelig for, at jeg i år kan holde jul, uden at have et projekt eller en eksamen hængende over hovedet, for dét er længe siden. Da jeg i år fik sommerferie, var det et år siden at jeg reelt havde haft ferie på samme tid som alle andre, så man sætter godt nok pris på det, når det lader sig gøre! 😀 Håber du får en dejlig jul på trods af arbejde – og god bedring!

Læg en kommentar