Outfits 2014 #3

rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014En af de bedste slags træt, det er den, man bliver ramt af efter en hel dag på ski. Kulden, den friske luft og motionen. Jeg sidder i mit skiundertøj og en striktrøje, der nok ikke er et “dagens” værdigt, men til gengæld er det det helt rigtige efter en lang dag på løjperne. Pandehåret kan beskrives som en flad udgave af Nick Carter, lægger sig kælent ned langs frontallapperne, pænt adskilt dog, alligevel, i midten.

Så i stedet for at dyrke min egne trætte navle, tænkte jeg, vi skulle se de sidste af årets outfits, fra september til december. Det sidste indlæg i samlingen – se outfits fra januar-april eller maj-august. Fra de sidste bare ben i Paris til bodystocking og uldstrømper på gaden i København. Jeg synes faktisk billedkvaliteten er blevet noget bedre på bloggen i løbet af året? I forhold til sidste år. Og så er locations også blevet lidt anderledes- dels pga. flytning men også de mange dejlige rejser. Dem håber jeg på mange flere af i 2015. Jeg har været dybt priviligeret i år på den front.

Ét eneste sort outfit er det blevet til i 2014, og det er foreviget HER til Elektronistas fine dametaske-arrangement, hah! Før har jeg været ret så forhippet på det antisorte, og selv om det ikke ville være mig at gå i den helt anden grøft, så synes jeg altså at sort-på-sort kan være noget så flot. Især med mange lag. Marie beundrer jeg ret meget på det sorte punkt, selv om hun dyrker farver mere og mere. Jeg har et gammeldags gøøørlcrush på hende efter at have spenderet en aften med tomatsuppe på bordet i en hotelrestaurant i Amsterdam med hende. Hun kan lide musicals – tjek. Hun kan lide indisk mad – tjek. Og så har hun god smag – tjek. Flot kvinde jeg godt gad dele taske-, sko- og tøjsamling… Og møbelsamling med!

Nu vil jeg vende næsen mod den marcipankage, der står foran mig. Og så er det snart sengetid :p God aften!

rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014The best “tired” is the one that hits you after a whole day of skiing. The cold, the fresh air and the movement – I am so tired and happy. At the moment I am lying on the couch, in my ski underwear and a woolen cardigan – the only outfit suitable after a day in the snow, in front of the fireplace. Not very “OOTD”-worthy, but I’m sure George Michael would claps his little hands in admiration, hah!

So instead of showing that after ski suit I think it’s time to show you the last couple of outfits of 2014 – from September to December. From bare legs to woolen bodystockigns. Enjoy!

rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 dagens141114_3 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits of 2014 rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, scandinavian blogger, Sälen

6 kommentarer
  1. Hvor har du altså sindssygt meget flot tøj – og hvor er du vanvittig god til at sammensætte. Men det er jo ikke noget nyt 🙂 Rigtig god skiferie og godt nytår! Jeg glæder mig til at følge med i 2015.

  2. Hvor er din smukke, smukke, SMUKKE glimmer kjole, fra øverste billede, fra? Jeg er faldet fuldstændig pladask for den, da jeg også er noget af en farvefe! 😉

    1. Uhh! Det er en rullekrave fra Malene Birger – som er på udsalg nu. Og en nederdel fra Asos Salon! Jeg har også været meget, meget glad for begge dele både sammen og hver for sig 😀 KH

  3. Hej Cathrine. Jeg er enig med de andre piger, skønne outfits! Hvis du en dag vil sælge dit prikkede sæt fra Kokoon må du sige til, jeg var ikke hurtig nok i tidernes morgen, og sjovt nok spøger det stadig i min hukommelse! Godt nytår! 🙂

Læg en kommentar