Outfits of the year #2

Outfits, ootd, dagens, rockpaperdreses, cathrine nissen, modeblogger Outfits, ootd, dagens, rockpaperdreses, cathrine nissen, modeblogger dagens300514_6Outfits, ootd, dagens, rockpaperdreses, cathrine nissen, modeblogger dagens250714_9Outfits, ootd, dagens, rockpaperdreses, cathrine nissen, modeblogger dagens080614_15

^^^Fra min 25-års-fødselsdag – en aften jeg stadig tænker tilbage på og glædes så meget ved. Jeg gentager til maj!Outfits, ootd, dagens, rockpaperdreses, cathrine nissen, modeblogger dagens190614_4Godmorgen d’damer,

jeg holder lige nøjagtigt hovedet over vand i disse dag. Men forhåbentligt kan jeg kalde det en juleferie kl. 14.00 for 14.30 skal jeg klippes – dejligt med sådan en bagkant, hah! Nøj hvor har jeg bare arbejdet og arbejdet og arbejdet. Har I også ligget vandret?

Det betyder altså også, at jeg ikke helt når kommentarerne i disse dage, men det når jeg nok. Nu skal jeg bare koncentrere mig om at gribe guleroden; juleferie! Og jeg tæller næsten ned, kan I mærke, hah!

Nu til en masse outfits fra maj og til med august. Det er jo min yndlingsperiode på året! Det er klart her, jeg synes påklædning er nemmest, og også der, jeg kan lide at eksperimentere mest. Så mange fine farver og ingen grund til at tænke på strømpebukser og bodystockings og lange underbukser. Ahhh! Jeg glæder mig så meget – det er jo det vidunderlige; perioden kommer igen! Lige så sikkert som juleaften og min fødselsdag

… Og tjek så lige hvordan jeg matchede tåforbinding med outfits! Haha! Jeg har haft god tid og go hjælp fra sød veninde!

God dag – vi ses til juleferie, hurraaa!

Outfits, ootd, dagens, rockpaperdreses, cathrine nissen, modeblogger dagens200514_13

^^^Som en meget fin dame til Elle Style Awardsdagens200714_4

^^^Måske årets kjole? Billeder fra Sardinien

Outfits, ootd, dagens, rockpaperdreses, cathrine nissen, modebloggerdagens230714_4Outfits, ootd, dagens, rockpaperdreses, cathrine nissen, modeblogger

14 kommentarer
 1. Du ser fantastisk ud. Så fin og farverig. Du inspirerer mig virkelig til at bruge flere farver! 🙂 Rigtig, rigtig glædelig jul søde Cathrine!

  Kh Maria

 2. Jeg elsker dine indlæg, både de forskellige outfits, som virkelig er inspirerende og de dybe om ensomheden osv. 🙂
  Sig til, når du ikke gider den røde kjole mere, så vil jeg såååå gerne købe den! <3

  Rigtig glædelig jul, C…

 3. Åh, hvor har du meget smukt tøj! Elsker at se det hele samlet på denne måde, det må være så fedt at kunne se alle sine outfits fra året der gik på denne måde 🙂

 4. For fan’, Cathrine! Du har jo verdens fedeste tøjsmag! Er helt vild med den! Og du er til kæmpe inspiration 🙂 Glæder mig til at følge med endnu et år! Rigtigt glædelig jul når du lige om lidt har ferie! 🙂 Kh Pernille

 5. Du er simpelthen så smuk! Bliver meget inspireret af indlæg som de her, specielt med din farverige tøjstil 😉 God jul til dig og dine!

 6. Nu kan jeg ikke holde det tilbage længere.. Første kommentar nogensinde! Men søde Cathrine – tusind tak fordi du hver evig eneste dag er en kæmpe inspiration. Glædelig jul! Jeg glæder mig meget til følge dig i år 2015. Kæmpe knus

 7. Du er så meget real life Carrie Bradshaw! Kæmpe inspiration og mega stilikon – fortsat det fede arbejde du har kørende 🙂 ps. du er også rimelig god i radioen!
  Julehilsner Helene

 8. Hej Cathrine! Sikke nogle fantastiske outfits du har fået skabt i år, hva’? Glæder mig til meget mere i 2015. Sidder netop nu og lytter til dig og Tues skønne stemmer på P3. I har virkelig fået mig i julestemning og jeg synes at det er et fremragende program her til formiddag! Vil ønske dig den bedste jul til dig, Adam, Frida og din familie. Glæder mig til at følge rockerens oplevelser i 2015. Alt det bedste fra din faste læser, Ida <3

 9. Sødeste Cathrine, for fanden hvor er det nogle fantastiske billeder og outfits ikke mindst! Det er blevet sagt rigtig mange gange før men er er virkelig Danmarks svar på Carrie – hold op hvor ser du skøn ud! Og noget af det bedste er næsten at du er mindst lige så skøn i virkeligheden!
  Ps hold nu op hvor kommer man til at savne sol og varme når man ser de billeder!

  Kh

 10. Jeg bliver nødt til at spørge, hvor er den kjole du havde på til Elle Style Awards fra? Den er helt fantastisk, jeg er blevet helt forelsket i den!

Læg en kommentar