Outfits of the year 2014 #1

rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,
^^^Outfittet the Facehunter gerne ville have billeder af – men landede jeg nogensinde på hans side? NEJ! SKUFFET? JA! haha!
rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014, rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014, rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,
Godmorgen d’damer,

julen starter lidt i dag, hvor min far har inviteret til på ævleskiver og deslige kl. 14.00, og jeg glæder mig! Apropos sidste indlæg, det der med at være arbejdstravl i julen, kunne jeg godt lige bruge et skud jul. Alle gaver er købt (men ikke alle afleveret af postdanmark. De holder spændingen!). Det hjælper på det. Jeg har spist en pose vaniljekranse fra Meyers. Og en pose finskbrød. Og en pose ævleskiver fra Urtekram i øvrigt også. Og i går købte jeg en pølse med risengrød i Irma (altså en plastikformet hylsterpølse med risengrød i, som jeg normalt laver selv, men det tager på så edderlang tid). Jeg har købt og spist mig til den julestemning, der har taget bo i frk. Nissen. Og jeg forventer ikke, at i dag bliver anderledes.

I dag skal vi se tilbage på årets outfits fra de første fire måneder – lige fra sne til bare ben og aprilstemning. Måske er det kun mig, det er sjovt for? Haha! Men det er altså sjovt at se i arkiverne og så lige blive mindet om gode stykker tøj eller bare kombinationer, man har glemt. Jeg synes egentlig, at jeg er blevet lidt “pænere” og mindre “skør” i løbet af året? Det har også nok noget med både alderen at gøre… Og så udvikler jeg mig også bare, der er sket vanvittigt meget i 2014. Hus, arbejde, parforhold. Jeg er meget påvirket af humør, når jeg griber tøj i skabet om morgenen…. Hvis jeg er blevet mere kedelig slut 2014, kunne det være et tegn på, at jeg skal til at sørge for at få mere tyl og glimmer i livet! Og skal Frida ikke også mere tilbage på bloggen? Hun var virkelig med på mange dagens!

… Jeg glæder mig virkelig til at kunne se 30 år tilbage en dag, på bloggen, og så tænke “hold da ferie, hva’? Tyl og glimmer alligevel? Det må have været moderne i 2014” mens jeg sikkert sidder i en kjole, der kan noget lignende som denne her, “hvor tøjet dog var simpelt i gamle dage”. 

rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,

A small recap on some of the outfits I have worn in 2014’s first four months. From a snow covered ground to the first bare legs in April. I was a real lady in all my a line skirts, haha! Seriously, I have become so much more about comfort the last couple of months! I gotta turn that ship around – too early in my life to have too little tulle and glitter!rockpaperdresses, cathrine nissen, outfits, dagens 2014,

19 kommentarer
 1. Det er de smukkeste og fineste billeder. Virkelig!! MEN, det sidste billede slår alt. FUCK hvor er det smukt. Du ser SÅ fin ud. Jeg er solgt! 😀

  1. Awww, du er så sød Sandra 😀 Det husker jeg også som et populært outfit 🙂 Det kunne være det skulle indfinde sig igen! KH – og glædelig jul!

 2. Jeg elsker de her indlæg! Du er så inspirerende og smilende på dine outfitbilleder, så det bliver mere end bare et outfit – derfor er det også helt rart at se dem igen, så de ikke bare går “til spilde” 🙂 Og JA, mere Frida!

 3. Så absolut ikke kun dig det er sjovt for! Man bliver så glad i låget og inspireret af dine farverige, flotte outfits og det store smil. Ligesom at se gamle afsnit af en god glitter-serie, med flotte scener og outfits man helt havde glemt!!
  Rigtig glædelig jul til den fineste blogger, sødeste Frida og din flotte mand!

 4. Kære Cathrine – jeg elsker din blog, men jeg har dog en enkelt anke. Når jeg læser med fra computeren, synes jeg, det er ærgerligt, at nogle af dine billeder er så store, at de ikke kan ses i fuld størrelse på skærmen. Jeg bliver nødt til at scrolle for at se hele billedet. Giver det mening? Sådan synes jeg generelt det er med blogs på Stylista pga. den store topbar, som tager meget plads. Måske er det bare mig, men det irriterer mit øje helt vildt 😀 Det er som om, jeg ikke kan danne mig et ordentligt indtryk af dine fine billeder, når jeg ikke kan se dem i deres helhed. Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, der har den oplevelse, men måske du vil tage det med i dine overvejelser, når du vælger størrelsen på dine billeder. (Eller måske får man bare en bedre oplevelse på en skærm, der er større end 13″). Ellers vil jeg bare sige tak for en fantastisk blog, har efterhånden læst trofast med i over to år, og glædelig jul 🙂

 5. Det er altid sjovt at bladre gamle indlæg igennem – man bliver sgu altid helt nostalgisk, når man ser billederne, og mindes pågældende måltid, outfit eller oplevelse 😀
  Det er ligesom at finde en gammel dagbog fra 4. klasse – det gjorde jeg for nylig, og hvor var det skægt. Især fordi den havde et Kevin fra Backstreet Boys foto på forsiden (Diddle-figuren må have kedet sig derinde bagved), og skriften var rædselsfuld.

  Godt, det foregår pr. teknik nu, så folk slipper for mine kragetæer :p Så havde vi nok ingen læsere inde ved os, puha.

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 6. Jeg er SÅ vild med Ganni-kimonoen og de to sæt (MbyM og så det blå-prikkede, som jeg ikke kan huske, hvor er fra – men det er dælme flot). Og jo, Frida er savnet på bloggen 😀
  Tak for farverig outfit-inspiration, og glædelig jul herfra!

 7. Sikke nogle flotte billeder. Bliver helt ærgerlig over, at man ikke kan gå tilbage til det oprindelige indlæg og se, hvor tøjet er fra – den pink strik og og den hvide waffle-strik er SÅ fine! 🙂

 8. Nej – jeg synes helt sikkert også det er virkelig sjovt og hyggeligt med sådan et ‘recap’ af outfits 🙂 Du er altid så fin og inspirerende! Det er dejligt at blive mindet om nogle af mine gamle favoritter af dine sammensætninger 🙂 På den måde går de heller ikke ‘til spilde’ som en anden skriver 🙂 Jeg synes det er vildt du kører bare ben/fødder i kulden 😀 Det ville jeg slet ikke overleve – du må have et ret sejt immunforsvar 😀 Jeg har netop købt den sorte version af nederdelen fra dit pink outfit med den blomstrede blazer – jeg synes virkelig du rocker ( 😉 ) de nederdele! Havde prøvet den SÅ mange gange, og synes overhovedet ikke jeg gjorde dig kunsten efter! Men så pludselig stod jeg i prøverummet for nyligt og synes det var lige i øjet 😀 Så nu har jeg fundet jule-outfittet for i år og glæder mig til at køre stilen med knælang nederdel fremover 😀

 9. Så fine og inspirerende outfits! Jeg skal klart også have mere glimmer og tyl ind i min hverdagsgarderobe – er altid så bange for at være overdressed, men come on, det er livet for kort til at være! Glædelig jul til dig og familie 🙂

 10. Det er lang tid siden du har haft dine leopard acne alma på synes jeg! Dem må du snart lufte igen, de er så pæne 🙂 og de lysrøde egntlig også.

 11. Hvor har du virkelig mange smukke og misundelsesværdige outfits. Jeg kommer altid til at tænke på Carrie (SATC Carrie selvfølgelig 😉 ), når jeg ser dine outfits. Og det er virkelig ment som den største kompliment. Jeg ved i hvert fald godt, hvor jeg skal samle inspiration, når jeg skal være bryllupsgæst til sommer 😉

  Rigtig glædelig jul.

 12. Sikke et fint indlæg!
  Jeg er en af de nyere læsere, der først kom til i april (you had me at P3 Guld og Ganni!), og jeg synes det er så hyggeligt at gense dine farverige forårsoutfits, men også at se “skørheden” fra tidligere. Jeg glæder mig til at gense næste omgang 2014-outfits.
  Ps. Der er altid plads til mere Frida! 🙂

 13. Mine outfits ændrer sig også alt efter mit humør, men jeg er generelt også super følsom og bliver påvirket af selv det mindste. Men tak for inspirationen! Det er faktisk fedt at gense dine outfits også så jeg selv kan få lidt ny inspiration 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 14. Glædelig jul til dig fra mig 🙂

  Så mange skønne outfit billeder, surt du ikke endte på siden, men til gengæld er du en frisk, smuk og glad Quinde som kan være fuldt ud stolt af sig selv 🙂
  Jeg er især vild med dit foto i sneen med dine smukke pink/sølv sko 🙂

  Nyd julen.
  Maria

Læg en kommentar