Quizmaster

Jeg har holdt spændingen længe nok, har jeg, ikke? Fik jeg spillet eller ej?
rockpaperdresses, cathrine nissen, musikquizzen spillet, bezzerwizzer, Hint
Tadaaaa! I did!

Mandag marcherede jeg hen til en af de vigtige typer, der har nøgle til lageret, forklarede situationen og hvordan jeg havde fået lovning på et musikquiz-spil, og så fik jeg det, sgu! Skiferien er reddet, det kan jeg godt sige jer.

Senere på dagen skulle jeg forbi min cykelhandler og have fikset nogle ting på min cykel, og han spurgte med forundring og respekt i stemmen; “har du vundet musikquizzen?”, som jeg bar spillet under armen. Lige et øjeblik gad jeg gerne have svaret ja for at mærke hans æresfrygt. Men jeg er en ærlig sjæl og sagde, jeg havde fået det af Kenneth K. “Han kommer her også nogle gange”, sagde han, og så fik jeg sgu 20 % på min reparation. Han var åbenbart stor Musikquizzen-fan og at jeg på en måde var i ledtog fik åbenbart også mig til at stige i graderne, hah!

Herhjemme elsker vi spil. De første mange dates vi havde for knapt otte år siden, der lagde vi puslespil. True story. Lå på det grå væg-til-væg-tæppe i den Provence-gule-kælder hjemme hos min kæreste og lagde puslespil. Det var virkelig gode dates!

Vi har altid Uno med på tur – det er noget, jeg er opvokset med. Uno. Og det har altid været med på bilferier, sommerferier, flyvetur.

Så har jeg fået to nye spil. Eller Bezzerwizzer havde jeg egentlig men kun i rejseudgave, som er ret smart i virkeligheden, men det er ikke helt det samme som at have brættet og hele moletjavsen. Så Bezzerwizzer er i hus, og så er der Hint, som er lavet af som folk som BW. Det spillede vi til årets julefrokost i vinklubben i stedet for pakkeleg. Det er et ret simpelt setup men minder indholdsmæssigt om Tegn&Gæt (mit favorit 90’er-spil sammen med Myretuen) og Cranium. Man trækker et kort, og på det står fem ord – de skal enten mimes, nynnes, tegnes, tales om. Det er naturligvis ikke valgfrit, kortet dikterer, hvad du skal! Ret sjovt spil synes jeg!

SÅ nu kan skiferien bare komme igang – vi rejser den 28.! I come prepared!

PS: Jeg opdaterede serieanbefalingerne i går aftes  – jeg havde sørme glemt et par stykker!

 

***

I am a regular gamer. I love games and on the first few dates my boyfriend and I had 8 years ago we did puzzles. It was just very relaxing and great fun, and we talked and talked while doing it and got to know each other. 

I have a familytrip ahead to Sweden where we are going skiing. And I promised to get all the games in order – we have Bezzerwizzer, Hint and a music quiz-game known from radio. I’m not sure if they have any of the games outside DK. But if they do, maybe Bezzerwizzer, they are brilliant!

13 kommentarer
 1. Jeg eeeelsker også spil. Vi købte SET til sommerferien i år – det er altså også ret sjovt og vi spillede det rigtig meget. Og så fylder det ingenting, så det er nemt at rejse med. Det handler kort om, at man skal finde matchende kort (både ens og modsatte) ud fra form, farve, antal og mønster. Og så kan det spilles af både børn og voksne – det kan være en fordel i nogle familier 🙂

 2. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vi skal så meget være på hold sammen i Musikquizzen…. de andre har ik en chance!

 3. Når du skriver at Hint er lavet af folk som BW, hvem er BW så? Ej hvor jeg føler mig dum over at spørge, haha. Det virker som noget man burde vide. Well, jeg kender faktisk heller ikke hint. Bezzerwizzer er jeg til gengæld stor fan af! Jeg foreslog faktisk min søster i går at vi kunne spille spil juleaften, det kunne være så hyggeligt, synes jeg – men så skrev hun tilbage at vi da skulle pakke gaver op! Nåja, det kan vi jo ikke gøre hele aftenen 😛

  1. Ej det er også strengt, jeg nøjes med BW – men jeg var lige for doven til at skrive Bezzerwizzer flere gange, haha! Det er lige nøjagtig det, det er 🙂 Jeg synes, det er skidehyggeligt at skulle spille altså, det kunne vi også godt gøre den 24. og 25. 🙂 Kh

 4. Uh, det er da slet ikke dårligt, at du så alligevel fik spurgt i knap så ædru tilstand, og tilmed fik noget ud af det! Hold da op 😉
  Og det lyder som en fænomenal skitur, når der er masser af spil involveret. God tur!

 5. Det er sgu alligevel også ret sejt at kunne sige, at man ejer Musikquizzen. Det er jo en klassiker på P3, og kan kun forestille mig at brætspillet er fænomenalt. Du mangler bare lige at få æsken signeret af Kenneth K haha xD

  UNO er sgu også et godt spil. I min familie havde vi altid Olsen med os, som mere eller mindre er det samme, bare lidt anderledes haha. Gad helt vildt godt prøve at spille Hint snart, alle taler om det! Åh, hvor har jeg bare lyst til at spille brætspil nu haha. Er man blevet gammel, hvis man inviterer sine venner hjem til brætspilsaften? (:

 6. Jeg har vundet et musikquizzenspil i kategorien Ugen der gik. Helle TS var quizmaster, hun skrev en autograf på spillet, sørgede for at jeg også fik billetter til Justin Timberlake og jeg har stadig optur over at have været i radioen 😉

 7. Sejt at du fik det!
  Hvor lyder det bare hyggeligt med puslespilsdates 🙂 Det må I da begynde på igen!
  Jeg elsker spil som Bezzerwizzer, Trivial Pursuit og Ego, hvor man lærer hinanden bedre at kende. Forrige juleaften spillede vi Bezzerwizzer i min familie, og det var så sjovt! Det må jeg altså lige foreslå, at vi gør igen. Kortspil og terningespil står jeg derimod helt af på. Helt ærligt; Meyer – hvor kedeligt kan det lige blive? Haha 🙂
  Jeg elsker også Musikquizzen, men savner det efter Mads & Monopolet.

 8. Ah, jeg har gerne ville have musikquizzen i SÅÅÅ lang tid.
  Kan du lige rapporterer om det er sjovt, og om alle kan være med? Også folk som måske ikke er de største musiknørder?
  Overvejer nemlig at foretage en investering!

Læg en kommentar