20 sale buys

Godmorgen d’damer,

tak for jeres opbakning om indlægget i går. Det lader til, at vi tænker meget de samme tanker, har den samme frygt. Den må ikke få fat, så det arbejder jeg i al fald med. Livlig fantasi er absolut ikke altid en vinder.

Jeg synes egentlig, det er lidt svært at vende tilbage med andet indhold oven på sådan et indlæg, på en platform som egentlig kan være ganske overfladisk. En modeblog – temmelig letbenet. Alt andet kan synes ligegyldigt, og især tøj, pæne tasker og gode cremer. MEN nu gør jeg det alligevel, vender tilbage med noget andet, og denne her bandit har jeg haft liggende siden weekenden, og hvis jeg skal have det ud inden totalt udsolgt, så får I den her til morgen.

Jeg har ingen udsalgskøb gjort, men jeg må indrømme, jeg er temmelig fristet. Især nu hvor der er 50-60 % mange steder. Der er meget pænt! Jeg ser, om jeg ikke kan holde mig i skindet. Det ville klæde pengepungen, hah!

GOD dag – jeg vender tilbage, inden weekenden er omme :-* PAS GODT på jer selv.

***

Twenty items on sale that I would LOVE to call home, haha! But at the moment I will try to contain myself. But I am tempted! Especially now that the items are at 50-60 %.

udsalg_col1 udsalg_col2 udsalg_col3

Some of them adlinks: Checkered bomber jacket // Checkered blue/white coat // Blue velvet boots // Light pink shirt // Grey jacket // Blue coat // Grey knit // Leather trousers // Peplumtop // Red bra // Blue silk dress // Blue parka coat // Green short jacket // Pink embellished dress // Pink glitter shoes // White jumpsuit // Blue miniskirt // Nude bra // Checkered reddish coat // Scarf

3 kommentarer
  1. Hvis man skal bringe hele debatten ned på et niveau, man kan forholde sig til, så handler det vel netop også om, at vi netop skal opretholde hverdagen og ikke lade os kue (:

    Og på en helt anden note: av der er godt nok også nogle fine ting imellem! Pyh, kan godt forstå fristelsen.. I perioder som disse er jeg næsten glad for, at min økonomi stinker big time. Shopping er slet ikke en mulighed haha xD

  2. Hej Cathrine, jeg tænkte på om du har fået taget skulderpuderne ud af din Iro pailletjakke? 🙂
    Vh Mathilde

Læg en kommentar