Adidas Stella Sport

Rockpaperdresses, cathrine nissen. stella sport
Så I instafeedet blive overspammet med folks farverige instabilleder i sidste uge? I did! Og alle de lækre farver fik mig til at gå herned dagen efter!

I sidste uge lancerede Adidas og Stella McCartney en ny linje. I ti år har hun lavet en overdrevet lækkert tøj for Adidas. Jeg har været hurtig og købt lidt på udsalg. Men selv på udsalg er det altså liiiidt dyrt. Men kors, hvor jeg også føler mig lækker. Altså så lækker man nu kan føle sig, når man tenderer hvidt overskæg/fråde om munden.

I år i forbindelse med ti-års-fødselsdagen har hun lavet en ny og yngre linje; Stella Sport. Den er mere spraglet og bedst af alt; BILLIGERE. Altså det koster jo ikke gratis, når der står McCartney i nakken, men det altså meget bedre priser. Rimelig meget billigere.

De sælger det på Topshops site og hos Sportsmaster og på Adidas eget site.

Happy training!

4 kommentarer
    1. Den er vistnok fra noget der hedder Vita Eos? Jeg kan faktisk ikke huske, hvad det hed, men prøv at google fjerlampe og de ord 🙂 Købte den vistnok hos Coop 🙂 KH

Læg en kommentar