Gold cutlery

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Guld bestik, gold cutlerey Rockpaperdresses, cathrine nissen, Guld bestik, gold cutlerey
Godmorgen 🙂

Så I lige, at jeg var blevet inviteret til at lave en takeover på Costumes instagram i går? Jeg var pærestolt! Så rykker vi lige en grad op, hva’? 😛 Jeg fik en ordentlig omgang nye følgere, og nu er jeg helt spændt på, om jeg kan holde kadencen. Det er da egentlig lidt skørt. Elleve gange antallet af elever på min gamle folkeskole (jeg gør tit ting op i antal fra folkeren), gider at følge min hverdag. Den anden vej rundt følger jeg også halvdelen af min gamle folkeskole. Det er alligevel også ret mange mennesker!

Efter dagens arbejde i dag har jeg næsten en uge fri fra radioen. I næste uge er der Danmarks Indsamling, og så tager alle vi andre en lille uges pause. Jeg har en milliard ting, jeg skal nå. Niece-bif-dag. En lille bittesmule modeuge, og en hel masse kommentarer og endnu flere mails. En lejlighed der roder – hvordan kan det rode (og skabe nullermænd) så forfærdeligt meget at leve?? Altså vi er her jo bare. Alligevel ligner det et bombet lokum.

Nårh, men der bliver forhåbentligt tid til både rart og praktisk. Og det rare måtte gerne bestå af fastelavnsboller og god kaffe. Den gammeldags slags – min favorit <3 Og de skal egentlig indtages med fingrene, men jeg kan jo ikke smække mine pølser på tallerkenen og opnå en my af æstetik. Så i stedet vil jeg vise det mega smukke bestik, vi købte inden jul

Det er fra Anthropologie, men desværre udsolgt lige nu. Jeg håber, det kommer tilbage, for vi købte kun fire sæt, og hvis det skal erstatte det gamle, så skal der lidt mere til. Det holder rigtig pænt i opvaskeren – det var jeg meget spændt på, og så ser det hammergodt ud i selskab med mågerne!

Her er flere bud på guldbestik, hvis I har mod på det:

VIKA SKY hos Anthropologie // SPIGA bestik hos Ilva // Seletti bestik // Midas bestik // House Doctor bestik
Rockpaperdresses, cathrine nissen, Guld bestik, gold cutlereyJust before Christmas we bought the most beautiful gold cutlery at Anthropologie. Unfortunately it’s sold out now but I’m really hoping they get it back. We only bought four sets, not enough to replace our old. I was very curious wether the gold would keep it’s color and not wash off but I am so surprised. The quality is just perfect!

Have a great FRIDAY!

16 kommentarer
    1. Haha, ja altså rent teknisk på papiret er det faktisk en ejerlejlighed, selv om det fysisk er et halvt hus, så jeg shuffler åbenbart lidt 😛 KH

    1. Jeg har naturligvis ikke noget kendskab til de andre, men det fra Anthropologie er super! Så lad os lige krydse for, at det kommer tilbage 😀 KH

    1. Det gør jeg faktisk… Altså man må jo ikke.. Men vi kører sådan et miljøprogram, hvor max temperaturen er 50 grader. Der sker altså ikke noget ved det. Det skal bare ikke have for høje temperaturer. Men du har det ikke fra mig 😀 Jeg smider al ansvar! KH

  1. Vi har spiga fra Ilva, og vi vasker det op i hånden, men trods det holder belægningen dårligt! Det er ellers SÅ smukt!

  2. Jeg bliver nødt til at spørge, hvordan i hulens navn har du fået Adam med på idéen om guld bestik? Min søde kæreste nægter at spise med guld bestik, for “sådan en er han hvertfald ikke født med i munden” (ja, det er de helt store argumenter vi svælger i). Så indtil videre lever vi stadig med låner fra mine forældre fordi vi ikke kan blive enig (åh ja, first world problems!) Så har du nogen fifs? Eller var Adam bare klar med det samme?

    Tak for fantastisk blog og fantastisk SMAG program, ELSKEDE din Britney drøm – du gav mig et smil på læben på en ellers grå torsdag 🙂

Læg en kommentar